Video sam folklore pre neki dan kada sam gledao igre za ps3 na ign-u. Do tada nikada nisam cuo za igru, onda sam pogledao par klipova na yt, i video da deluje zanimljivo, ali ko zna kada cu ja ovo igrati. Ign je ocenio sa devetkom.
Ja sam Folklore davnooo dobio u zamenu za neku igru…ali secam se da mi se nije svidjala igra(ukusi su razliciti )…ne secam se da li sam je prodao ili se menjao dalje.
Alien Isolation - kakva suluda mracna atmosfera…
Doista su napravili odlican posao koji vjerovatno na novoj generaciji konzola izgleda bolesno ,ali
i na trenutnoj generaciji se vrti zapanjujuce atmosfericno.U prvih sat vremena nema niti jednog metka ,nista.
Svjetlo-sjena i nadasve odlican stimung zvuka.
Jos nesto :
u ovom naslovu vrijedi zlatno pravilo : strpljen - spasen !!
Tko se sjeca kad je izasao slavni Dead Space 1 znat ce o cemu pricam ( sto se tice skucenosti prostora i horor atmosfere )
P.s
Obratite pozornost na sitan rpg element stvaranja novog oruzija ili nekog pomagala.Lajkam .
:bandit:
- stigla i dva dlc-a
@Mrkki<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention → ova igra je ko biblija matora :), mene nikada nije interesovala ni da je probam jos od 2008, igra nije uopste reklamirana i gurana kao neke SONY igre. Specificna je jer je u pitanju Japanski still igara a @daemonkiller92 igra posebne igre neki rekli da su to pravi gejmeri RPG, FRP… Posebna publika igra ove igre tako da @Mrkki nista nisi propustio.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Error bot
Hmm, kako sad ovo da protumačim? A i bre, kao što rekoh u chatu, nakon preko 1000 sati u GOW3, Halo Reach i Halo 4, a da ne spominjem ostale, mora malo da se odmakne od “standardnih” igara
Ali, blago vama ako vam je Folklore najneobičnija igra za koju ste čuli
Neke stvari je bolje da se ne znaju
Čisto da se vidi šta ja najviše igram http://raptr.com/daemonkiller92/games?sort_by=hours_played
Ajde sad da se lepo vratimo na temu koja je: Šta trenutno igrate? Ok? Pobrisao sam sve nepotrebno, i to je to. Nazad na temu.
Što se mene tiče ja ne znam šta bih pre igrao (i na kraju ne igram maltene ništa, samo store-ujem igre na HDD), kako je sve od jednom navalilo, poplava posle teške suše. Sve igre sam bukvalno samo započeo ili igrao do nekih 30min, a čekaju me Alien Isolation, Borderlands The Pre-Sequel, Ryse, Sleeping Dogs DE, Styx Master of Shadows, The Evil Within, Trials Fusion Welcome to the Abyss, Driveclub, NBA2K15, Metro Redux i ME: Shadow of Mordor (koji sam na nekih 75% i konačno ga polako privodim kraju)
Pa mislim da je tako svima. Skini igru, upali da vidis mehaniku i to je to. Obicno sam rastegnut izmedju dve-tri platforme na kojima sam poceo nesto da igram, i ne zavrsavam. Vise citam o igrama i gledam na yt nego sto igram, postao sam pravi penzioner as far as gaming goes.
Sada jedino aktivnije hocu da igram The Witcher 2 na PC-u, ali nesto ne palim jer “nemam vremena”.
Ista stvar i kod mene, pun HDD igara, a odigram nešto tek možda 2x nedeljno. Naprimer sada sam prešao Ryse, ali se zato ne sećam šta sam pre toga prešao, a toliko sam toga započeo. Kao što rekoste, više vremena provedem po netu, umesto da upalim neku igru.
Zato nemoj da kreces vise igara, samo jednu eventualno dve, cuveni paradoks sto vise igara igras slabo prelazis, bukvalno nista ne zavrsis.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Error bot
‘Dead Space’ stoji na HDD-u vec od Januara 2012, 11 chapter, pa vi sad skontajte… Nit’ ja veze imam vise sta se radi, prica, nit’ ista. Cool, haa?
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Neću, jer bukvalno ni nemam više mesta na HDDu za igre.
Cini mi se da ima 15 chapera, blizu si kraja. Znas kako to sada ide, odes na yt i pogledas kraj igre, i kazes da si presao igru
Ja radim obrnuto. Pogledam na YT sve do onoga dijela dokle sam dosao, i onda nastavim igrat dok ne zavrsim Nije to za mene prelazak
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Baš tako, ja npr. na YT pogledam samo koliko partova ima neka igra, tipa 15 klipova od po 30 minuta i onda okvirno znam koliko traje, jer istog dana izađe na YT cela igra. Samo sam se tako par puta i s***** jer sam video npr. piše FINAL BOSS pa onda ime Bossa, i onda se tek smorim, nerviraju me ti spoileri, ali zato odsad gledam samo 2 kanala na kojima ljudi ne stavljaju nikakve spoilere.
Trenutno igram Final Fantasy XIII. Tek sam “zapoceo”, tj. odigrao 4 sata i zavrsio Lake Bresha. Stvarno sam srecan sto mi je data prilika da zavrsim ovu igru, jer sam konzolu prodao a stigao sam do 20. sata, jedva do polovine. Samo da patchuju/moduju i rese sve tehnicke probleme i to je to, nece me biti nedelju dana
Upalio sam malo The Witcher 2, igrao mozda 30 minuta, odmakao u prici mozda 5 minuta. Dva puta zaginem kada mislim da sam previse jak i igra me vrati na zadnji save, tj 10 minuta od mjesta gdje sam poginuo. Taman se vratim, predjem, uradim save, i nastavim da igram. Nakon 15 minuta opet zaginem, igra me vrati na zadnji save. Well F U 2.
po meni jedna od najboljih igara na last gen-u,uzivaj u igri stvarno je genijalno odradjena u odnosu na kasnije nastavke xiii-1 i xiii-2 koji su podbacili…
Putin u Beogradu, a shubi u Moskvi. Prolete mi dan uz Metro 2033 Redux, kisa je kriva za sve.
Originalnu igru sam igrao sad vec davne 2011 na 360-ici i shvatio da sam dosta stvari pozaboravljao. Falila mi je atmosfera iz ove igre definitivno.
Prosli put sam game mode izabrao da bude vise u stealth fazonu i pogubio vremena i zivaca dok sam je presao. U to vreme, secam se, pricao sam da mi je to jedna od najtezih igara koje sam ikada igrao. Sad sam izabrao pucanje i napucavanje do besvesti i igra je dobila potpuno drugu dimenziju. Svidja mi se kako su sredili grafiku o odnosu na standardnu verziju, ali je za Last Light bilo rano raditi bilo sta, posto igra izgleda identicno kao na PC-u. Kad bolje razmislim, s obzirom da su 2 igre po ceni jedne, dobro je sto je u Redux paketu.
Uzeo sam pre release-a za PS4 i jednostavno ne mogu da uđem u igru, nekako mi je cela mehanika na konzoli za 2033 traljava, baš zastarela. Igrao sam na PC-u i prešao je odavno, i baš sam imao želju da igram i na ps4, ali jednostavno ne mogu, ne ide…