Ja sam je dva puta kretao jednom na xbox-u i jednom na pc-u i oba puta brzo batalio smorila me mnogo…
Meni su Metro i Bioshock najbolji FPS-ovi.
Zavrsio sada Dead Space 3 i kompletirao triologiju koja je odlicna.Kada je i treci nastavak ovako dobar,ma odlican…onda je jasno zasto je ova igra(sa prethodna dva dela)obelezila prethodu generaciju…
Prava horor atmosfera,pristojne “slagalice” koje kao inzenjer morate resavati ali koje vam nece bas testirati sive celije…i odlicne(i strasne kreature) na putu punom “sec” momenata uz odlicnu muzicku podlogu koja doprinosi holivudskom spektaklu…sigurno su preporuka za svakog ljubitelja horor igara.
Ja sam prezadovoljan.14+ sati i jos par co-op misija…
Igra koje cu se rado setiti,ubacena je u “arhivu”.
I da…sacekajte da prodje credits na kraju…
Malo da se “ohladim” pa nastavljam u horor fazonu.Evil ceka.
Nista od mog igranja god of wara. Ne stizem. Drugar i ja smo isti dan uzeli ps3 , on covek u slobodno vreme igra naravno. Ja upalio jednom i reko fino , radi. Nemam vremena. Cak i fifu malo igram. Najvise Black flag. Odusevila me igra. Mislio sam da cu samo main quest i ajd zdravo. Medjutim udjem u igru i onda daj da pokupim ovo, daj da odem tamo, a evo zlata, a vidi ajkula, a jes vrhunski izgleda ovo more i sve okolo , cek da zavrsim ovo, a daj malo muziku od posade da slusam ( koja je meni gotivna skroz ) , i jos dosta stvari. Bio sam skpetican kada sam poceo da igram. Nisam ocekivao da ce me igra ovako prijatno iznenaditi.
Kemi-Lemi predji i DLC,nastavlja se odma na kraj trojke
Ju ju ju koje bogohuljenje, ne mogu da verujem, sram te bilo! Pa nije ti Metro CoD serijal
Ne mozes odjednom imati equiped dva ili vise exotic dela oklopa, takodje vazi za oruzje. Tako da cekaj neki weapon i ne razmisljaj
Ako vec imas exotic chest, koji si verovatno poceo upgrejdovati nema potrebe da uzimas helm pa sve iz pocetka.
Moj ti je savet da cekas neko dobro primary oruzje nego da trosis coinse na oklop. Ionako mozes negde kupiti legendery helm, a exotic oruzje ne mozes.
Ljudi, jedno pitanje za Destiny. Citam sada u screenfun-u da je igra podijeljena na PVE i PVP, i da prvi zahtijeva da konzola bude zakacena na internet a drugi zahtijeva i xbox live tj, ps+. E sad, da li to znaci da PVE mogu da igram ako konzolu prikacim na net ali bez ps+? Je l’ moze tako da se popije ban? Moze li da se igra uopste?
Ne mozes da igras igru ni u jednom modu bez stalnog pristupa netu. PvE ti je singleplayer kampanja, Pvp je multiplayer. Za ovo drugo ti je ocigledno, nista bez Live/PS+, a za PvE, eto, tako su odlucili. Ovo ti govorim za legalno igranje (nerezani diskovi, necipovane konzole, neflashovani driveovi itd), tako da za ban ne znam.
Ok, znam da za PVP treba ps+, logicno je, ali me zanima da li single player mogu da igram bez ps+, samo ga prikljucim na net kao kad update-ujem igre recimo…
Ja igram legalno na PS4 i ne mogu da pokrenem igru bez stalnog pristupa netu. Ovo ti kazem zato sto hocu u startu da skinem sa sebe potencijalnu odgovornost ukoliko igras na neki drugi nacin. Cak mi se i 2 puta desilo da slucajno nogom zakacim kabl i iscupam ga, automatski me izbacuje iz igre.
EDIT: Tj., u ovom slucaju polulegalno, posto je fantom slot.
Igrao bih ga i ja legalno na xboxu ali nemam hard drive (4 gb), ovako mi ostaje opcija da probam na ps3 koji je cipovan i ne koristim ps+, ali ga prikljucujem na net kad apdejtujem igre. Probao bih tako ali ako je i to rizik onda necu, nisam neki zagrizeni fan Destiny-a da bih rizikocao…
Pozz drugari,skinuo sam NBA 2k15 ali je nikako ne mogu prebaciti tl. nema fajlove koji porecu igru,znaci igra je za xbox 360?ako neko zna odakle da je skinem i sta da uradim da provereno radi bio bih vam zahvalan
Pa ko kaže da ti je na ps3 neophodan ps+?
Radi i pvp bez njega - ja igrao. Ps4 je druga priča
Ko i sa svakom igrom naravno da postoji uvek verovatnoća . Mene seu banovali zbog unlimited ammo ali banovali mi samo bungie profil
Ahh,svi vi 20+ level sa exotic i legendary stvarima jedino sam ja 16lvl niko nece u moj fireteam:(
Meni je jedini exotic neki hand cannon a lvl 22 sam.
Jucer kasno uvece skinuo sa PSN i danas poceo igrati AC: Freedom Cry.
EDIT: Skinuo sam je posto nisam igrao Black Flag na PS4 pa najvise radi toga da vidim grafiku AC na 4-ci
I kakva je grafika?
Posto ja igram AC4 na x360 pa me zanima, jer ubrzo prelazim na Ps4. Pa da vidim isplati li mi se uzimat ponovno igru
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”