Cursed Crusade…sasvim dobra igra, dosta propusta i bagova ali mi se svidelo okruzenje, gameplay i likovi.
Sad se bacam na Sleeping Dogs…
zavrsio Dragon Age 2
onako vise mi je bilo ajd vec jednom da zavrsim i ovo
ok al nikaj posebno
Da drugi deo je bas meh za razliku od prvog koji je mnogo dobar…uzdam se u to da ce treci biti mnogo blizi prvom nego drugom.
Upravio zavrsio Spec Ops The Line - pravo osvjezenje od BF-a i CoD-a! Svakako preporuka svima
Presao darksiders 2 nisam odusevljen ali igra je ok ipak kratos je kratos
Zavrsih sleeping dogs posle 16h20min i prilicno sam zadovoljan kako pricom,tako i gameplay-em i grafikom.Doduse dosta sam se zadrzavao,radio one favor-e i one side misije i ostalo mi je bar jos 3-4h da sve to zavrsim iako mi pise da je 100% zavrseno…
Moja preporuka za igru,dosta dobro odradjeno iako kao i svaka druga igra ima svojih mana[voznja i kola itd…] ali sve u svemu sasvim dobro odradjeno i neko je rekao da se tuzno zavrsava,naprotiv happy end je…
Presao sam Deadlight (za koji ce ocigledno biti drugi deo i igra je stvarno super odradjena),South Park Tenorman’s Revenge (ko voli South Park slobodno neka igra),Rayman Origins (fenomenalno) i Shadow Complex (takodje super igra).
Bio sam vredan u zadnje vreme.
Zavrsio Sleeping Dogs…odradio sam dosta side misija mozda se vratim da odradim i sve mozda ne. Nije da me je prica nesto drzala niti igra kao igra ali eto naterao sam se da je zavrsim
Upravo sam prešao Dark Souls Igra je maestralna, i rado radim playthrough 2
Mada je poslednji boss prelak
Gotov i twisted metal,fascinantna igra i sve preporuke.Bilo je dosta zabave,malo smeha i a nerviranja kod par trka koje su stvarno bile zeznute.Prica je fucking fenomenalna[doduse ima ih 3] koje vas samo tako uvedu u lika i zaintrigiraju.Takodje igra je u co op-u sjajna[doduse nisam jos probao ali ono sto sam video je ekstra] kao i online koji takodje zbog nekih okolnosti[nema i jare i pare :P] jos uvek nisam probao.
Sve u svemu predobra igra,iskreno nisam ocekivao toliko od igre buduci da mi je ovo prvi TM i mislio sam da je bzvz nesto ali sam se prevario.BTW toliko me je igra iznenadila da cu u skorije vreme da nabavljam i starije delove da odigram.
Uzeo sam platinu u Darksiders 1. Trebalo mi je 24 sata, najvise zbog jednog wrath shard-a (koji sam trazio jedno 3 sata) i trofeja da se predje 100 milja na konju zbog kojeg sam analog stikove umotao gumicom i ostavio War-a da se vrti u krug dva sata
Konacno predjoh Gears of War 3. Utisci pozitivni, najbolji Gears do sada po meni. Grafika je dobra, nije remek delo ali odlicna za TPS. Prica je isto ok, taman da se da zavrsetak na putovanje Delta Squada. Nova oruzija su tu da osveze nacine za ubijanje Locusta i Lambenta - moj omiljeni Retro Lancer, iz jednog sarzera pobijem nekoliko njih ali dat recoil :P. Znam da je veoma kasno za to, jer kasnim mnoogoo za ovu igru, ali preporuka za igranje pa ako se nadje neko ko dugo nije palio box evo igre od koje da pocne!-
Presao darksiders 1 i igra je odlicna. Gameplay je odlican a prica je veoma interesantna. Nadam se da ce i drugi deo biti ovako dobar.
+1 Sjajna igra.
Spec Ops the Line…+1
Sjajna igra, odlicno izvodjenje,dinamicna, prica verovatno najbolja u ovom tipu igara!
Nisam puno ocekivao pa me je prilicno iznenadila.Sve pohvale.
Borderlands 2 Kraj je mnogo mocan, za razliku od prvog dela, sto je jedino sto me brinulo, a sad odoh odmah na playthrough 2
Vec si presao ??? A ti meni nesto kazes za Skyrim cccc.
Zavrsio Darksiders: Wrath of War, i igrica mi se jako svidela, cim se sada vratim kuci pocinjem dvojku.
Sad ti jasno zasto necu da igram Skyrim
Kako neces da igras Skyrim? O_O
Igra razbija. Mada to vec svi znamo, sem onih koji je hejtuju, meni bila ok…
Boarderlands 2 ce da saceka.