Šta trenutno igrate? vol. 2 (2012-2013)

Ja sam rezirao film Heavy Rain, mislim da bi to bilo najblize objasnjenje ove igre. Kapa dole svima koji su presli igru, a nisu spoilovali, doslovno nisam nigdje vidio spojlera :tap:

Sto se tice igara koje smo zavrsili, tj sa kojima sam ja zavrsio…COD: Black Ops! Znaci takvo smece od MP igre da je to strasno, pa ljudi samo cuce i cekaju da nekoga roknu, ustekaju se na 5-6 mjesta i cekaju…i cekaju…i cekaju…ne znam sta da kazem. Nadam se da ce BO2 imati neki mehanizam protiv ovih indijanaca. Mislim, koji je uzitak u tome da udjes u igru, stanes na jedno mjesto, i cekas da neko dodje kome se trci :confused:
Najvise mi smeta sto su se “ovi” preselili i u Halo, znaci decko je imao active camouflage + shotgun + cucanje u cosku. Ne bi mi ni smetalo da nije imao na kraju 26 killova u team slayer, ja sam ga samo dva puta uspio skinuti :headbang:

Edit: vjerovatno bi mi BO bio odlican da nema ovih cucavaca, ali to mi je sto mi je

Slika govori više no 1000 reči…

Ako se uhvatim neke igre, dok se ne predje nema stajanja

Igra razbija…??? tvoje misljenje…bez hejtovanja, ja sam igrao mislim oko 7-8h…smooooor, ne znam sta je tu dobro al ajde.Igra je no skill required!!! Dark Souls i Witcher 2 su mnooogo bolje, za mene.Opet to je moje misljenje.

Reci da je Dark Souls bolji od Skyrima je blasfemija…

Isto ja mogu da kazem obratno.Sorry sto imam svoj misljenje , ukus i to sto se svi ne slazemo oko nekih igara :drink:

Evo moje vidjenje Dark Souls-a i Skyrim-a :
Ove dve igre imaju zajednicki samo zanr i totalna su suprotnost jedna od druge tako da je nepotrebno porediti ih. Razlog toga je sto je Skyrim graficki superiorni od DS-a a i Elder Scroll predstavlja “ono nesta” u RPG svjetu. S druge strane, DS predstavlja bad ass igru koja zahtjeva bas dobar skill i proucavanje protivnika do najsitnijih detalja a boss-ovi su tek prica za sebe. To nije bas slucaj kod Skyrim-a. Sve u svemu, jako dobre igre samo su nijanse u pitanju i ko se u kojoj pronadje. Licno, obe su mi bzvz ali ih imam u mojoj kolekciji ali je zato K.O.A. Reconing najboljo od obe ove (aj sad napadajte malo mene hahah)

Dosta s off-om, ako cete se o dalje prepirati napravite fino temu Skyrim VS DS pa da vidimo ali bez svadje, vulgarnosti, napadanja, prozivanja, izazivanja, eventualnih fizicki obracuna vec sve argumentovano. Inace 2hand BAN mace iz Reconing-a ima da radi :slight_smile:

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

Ajd malo off pitanje, ali kakav je Amalur? igrao sam demo i bio mi je onako, ima prioritetnijih igara, pa mozda da ga odigram

U 3 reci: veliki, saren i lak

Hehe, bez svadje za ovo Skyrim vs Dark Souls, ovo drugo nisam ni igrao, ali mi deluje kao odlicna igra, samo nema se sta tu porediti.
Grafiku normalno necu nikad u zivotu da uporedjujem jer onaj Super Mario za terminator je otac za neke igre koje sad izlaze. Ali nekako Skyrim ja dozivljavam drugacije, isto i sve igre iz TES sreijala, pricali su i za Oblivion da je prelak sa skejlovanjem protivnika na tvoj level, ali meni je bio super. Sve zavisi da li se uzivis u igru, ja jesam, i meni su odlicne. Nekome nije, i ja nisam ni zapoceo raspravu, ako pogledas moj post, ja sam cak i rekao “meni je bila super”. A ti si usao da poredis jednu igru sa druge dve, ne znam zbog cega al ok. Meni se svidja i Witcher, a i Dark Souls po onome sto sam video. :slight_smile:
Inace ja jos uvek u ovoj temi nemam sta da navedem, jer mi xbox jos uvek stoji u rancu odakle se plasim da ga izvadim pre kraja ispitnog roka… Mada mi ovaj komp uopste ne pomaze u tome, evo upravo skidam onu Black Mesa half life igru. :slight_smile:

Presao NFS The Run izdominirao neka Wahadova vremena i tako :cool:…nije lose samo mnogo kratko.

“neka” je kljucna rec :wink:

Sent from my iPhone 4s

Pa od 10 trka imao si bolja vremena u dve a u celom Run-u zajedno sam ispred tebe oko 3 minuta :D.

Zavrsio Spec Ops: The Line…odakle da pocnem?
Vizuelno, igra je samar za sve druge igre koje pokrece Unreal Engine 3, jedino sta je losije uradjeno je animacija eksplozija, koja je pomalo komicna (kao flame thrower u Killzone 2). Po art stilu, ja je vidim kao dijete ljubavi Uncharted i Gears of War serijala, iako cover sistem i izvodjenje vise podjeca na Uncharted.
Prica? Fenomenalna! Smatram da svaki razvojni tim koji radi na akcionom FPS-u ili TPS-u treba da nam servira ovakvu pricu, koja nije izlizani klise, nego je nesto dublje razvijena i bar malo ulazi u psihu glavnog lika.
Igra stvarno jeste takticki suter, ali onoliko koliko vi to zelite. Mozete da pucate normalno na protivnike i imate cisti TPS, a mozete i da koristite granate da ubijete ili zaslepite protivnika, a mozete i da se oslanjate na okolinu da bi savladali protivnike. Jedina zamjerka u izvodjenju je opet ta kleta bomba, koja osim sto ima ocajnu animaciju, cesto zna da doleti niotkuda i da vas ubije. Ko god je igrao mogao je da primjeti da se nema osjecaja gdje je bomba, samo vidite crvenu strelicu i to je sve

Od mene 9/10, bez logicnog objasnjenja zasto je 9

Nikad nije bilo lakse biti ninja,nego kao u igri Mark of the Ninja…sta reci za ovaj arkadni secer,igra koja mi je za tri veceri,koliko mi je bilo potrebno da je po malo na tenane,zavrsim,donela more zabave.Sunjanje,penjanje,trazenje tajnih prolaza pa zacinjeno poigravanjem sa neprijateljima bilo stealth assasin bilo borba prsa u prsa,a Bogami i podmetanje raznolikih zamki…x nacina za eliminisanje neprijatelja,dolaska do kraja nivoa,prosto otvara mogucnost za jos par novih prelazaka,sve dok se ne isprobaju svi nacini…slatka cartoon grafika,ugodne kontrole,more zabave…must have arcade game…

Juce presao AC Revelation. Scena na kraju kad ulazis u biblioteku i u njuj zatices Altairovo telo tj ono sto je od njega ostalo, glava prekrivena onom kapuljacom, najezio sam se… :slight_smile: Inace sam presao sve delove do sad i to mi je jedna od omiljenih igara, i jbno ne mogu da docekam AC 3. :smiley:

Spoiler dude, spoiler. :slight_smile:

Kako si preso ono u konstantinopolju sad dobio box pa igram al kako si to preso ja ubijam tamo civile…>:

@badr Sledeći put stavi u spoiler, sada sam ja stavio. Neki su za to i ban dobijali, al’ pošto si relativno nov član, oprošteno ti je. Sledeći put pazi.

Izvinjavam se drustvo. Nisam znao da ne moze da se prica o detaljima igre, sto je i malo logicno, malo sam se zaneo. :confused: Moze neko da mi objasni sta je spoiler, tj kako da stavljam u spoiler? Poz.

Kada hoces napisati tekst Ides u Go Advenced i tamo ces videt u zelenom trokutu SP, njega pretisnes i dobiti ces ovo [SPOILER][SPOILER] i pises unutar tih zagrada,znaci[SPOILER] i tu pises tekst[SPOILER]

ovako treba da bude