Šta trenutno igrate? vol. 2 (2012-2013)

Pre par dana presao Red Dead Redemption. Otprilike godinu dana sam razvlacio taj prelazak da bi na kraju sve stalo u nesto vise od 20-ak sati. Sta reci za kraj?Prva reakcija na ubistvo John-a Marston-a mi je bila WTF?!? Pobogu, zasto su ga ubili? Medjutim, sad kad pogledam na sve to, takav kraj je dosao kao slag na vec predivnu tortu, jos jedna stvar koja igru izdvaja u sam vrh. Tako da od mene RDR dobija 9.5/10

To ti nije oficijelni kraj igre. Igraj jos malo.

Nakon smrti john-a imas jos jednu misiju da predjes nije tu kraj igre

Ne kapiram, jel mislite na ono kad igram kao njegov sin ili ima jos nesto? Igrao sam otprilike sat vremena onako u free roam, one celendze ispunjavao i sl.

Kad igras kao njegov sin imas jednu misiju sa njim da obavis.Ako te zanima sta da radis reci cu ti.

Pa kako to nisam video na mapi?!? Odoh da je zavrsim… po drugi put

Samo odes na zeleznicku stanicu u blackwater-u i tu nadjes federalnog agenta i tu pocinje zadnja misija.

Ja isto danas tek presao Red Dead. Nisam mogao da verujem kakav kraj.

Kada sam ubio onog agenta, nasao sam jos jednu misiju, u Armadillu, neki fazon kao trazis neke glumce za film, sad ne znam je’l sam tu misiju sa Johnom preskocio ili mozes to igrati samo kao sin.

preskocio si

Pa nije ni cudo sto nisam video kad je na mapi obelzena kao stranger task. Svakako da bih je u jednom trenutku uradio i tu misiju posto planiram da obavim te side questove (celendze, stranger task-ove i hideoute) koje nisam odradio ali mogli su makar da je obeleze kako treba. Btw, bilo mi je malo cudno sto nije bilo credits-a ali na pamet mi nije palo ovo :rolleyes:. Cak sam dobio i 50gs

Ako nisi odradio stranger misiju za onog sa brkovima i sesircetom, onda ni neces moci, nju mozes jedino za Johnom.

Presao Spec Ops the line svaka preporuka odlicna igra odradio sam i 1000 G a za to je potrebno 2 playthrought-a tako da je dobra i za gamerscore jer nisu teski achivosi i nema ih iz multiplayer-a.

Zavrsio konacno LOS koju sam zapoceo jos prije 2 mjeseca,ali sam morao prekinuti zbog posla :confused: … igra me odusevila,vjerovatno jedna od najboljih prici sto je i sam kraj,koji me totalno iznenadio,pokazao. preporucio bih je svima koji je nisu igrali :slight_smile:

Los ?
:expressionless:

Verovatno Castlevania Lords of Shadows

E ovo za Red Dead Redemption, ni ja to uopste nisam ukapirao da je to u stvari zadnja misija.

Ali sam na toj zadnjoj misiji potrosio vise metkova nego u celoj igri. Ispraznio sam sanzere u onog lika. :smiley: Zenu i brata sam mu postedeo, mada koliko sam skapirao i njih mozes da pobijes, al reko ajde, nisu oni krivi sto je on saban. :smiley:

Ali mislio sam da se odmah bacim na Undead Nightmare, sto nisam, jer cu malo sacekati, da ne igram sve isto. :slight_smile:

Ma ja isto nedavno presao RDR, pa poceo Undead nightmare, ali ne verujem da cu nastaviti, ne idu kauboji i zombiji :wink:

Haha ja ovo koliko sam igrao ispalo je super, mada sam samo tu nesto malo oslobodio. Pa pazi, ne znam kako ce ubaciti neku pricu ili sta vec, i kako ce da se zavrsi, ali zanimljivo je ubijati zombije, a koliko vidim podjednako je zanimljivo i na divljem zapadu. :smiley:
Cak ovo sto sve pocinjes bez icega mi je isto ok, nisam se nesto mnogo vezao za oruzje od ranije, a i brzo se nadoknadi u oslobadjanju. :slight_smile:

Ja sam juce po prvi put presao prvi Assassin’s Creed, dok sam ostale presao po dva puta…

Hteo sam da ga predjem iako sam znao tacno sta se desava u tom prvom delu, al’ jbg, tad kad je igra izasla, nisam imao kvalitetan net za download, Ubisoft je prvi put uvodio one cuvene zastite, pa je ostalo :slight_smile:

Gears of War 3, odlična igra, a i priča mi se dopala!