Šta trenutno igrate? vol. 2 (2012-2013)

Lepa sela lepo gore : “pitaj uciteljicu” :smiley:

E vidis ima tako dosta bug-ova tokom citave igre vezane za pricu i zato bas ne mogu da je svrstam kao najbolju za ovu generaciju konzola ALI da je dobra - dobra je

@predator : jesi igrao s originala ili…? znam da ides na PSN

Yup original, PS3 mi sluzi samo za MP i originale(naravno).

Upravo presao Max Payne 3 i ostao sam bez teksta jer je igra fantasticna.

zavrsio metro 2033 pre par minuta,odlicna igra.Sto se price tice pridrzavali su se knjige kolko tolko,ali su u par navrata pustali masti na volju i isli u drugom pravcu ali sve u svemu preporuka za igru jer je bas dobra.

Prešao sam Sleeping Dogs u zadnjih desetak dana, na kraju kad sam završio story pičio sam side questove i dogurao do nekih 90% pa sam odustao na kraju… Elem, prva igra koju sam natenane izgustirao ove godine, sve pohvale za nju, igra je pravi klon GTA ali to mi nije predstavljao nikakav problem. Priča je prava filmska, likovi složeni, gluma je više nego dobra, ma sve je vrh. Jedino što nekad zna kamera da zaglupi ali ništa strašno. Sve preporuke s moje strane.

Da su je nazvali GTA IV + 1/2 ne bi niko ni primjetio razliku… Jedino što igra baca akcenat na karate borbu ali šta i očekivati kad se radnja dešava u Hong Kongu.

Od mene ima solidnih 92. Taman koliko treba.

Max Payne 3, i ako vidim da se svima svidja, meni ne, prica nekako nema veze sa prva dva dela… Sad cu da probam sleeping dogs, cini mi se zanimljivom…

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Presao Darksiders 2, zavlacio se u svakoj rupi koliko sam znao i umio :smiley: i zavrsena za 23h i 36min kako pise u statistici, naravno igrao sam je 4dana u kasne sate :smiley:
Igra je vrhcina, bolji nego prvi dio, barem meni. Jedini chapter koji mi se nije svidio je kad sam morao na zemju da zavrsim neki poslic, ostalo je odlicno. Trenutno imam osecaj kao da sam odigrao 3igre koliko je igra dugacka, koliko svetova ima, itd, itd… mana je jedino sto sam imao 700k i nisam znao sto s novcem, jer sve naj stvari skoro sam pronasao, tako da mi lova skoro nije trebala za oruzje, jedino za treninge.
Mozgalice su bile poprilicno laganica, verovatno sto sam se navikao na ovakav tip igre, inace ko nije navikao imace zabave :smiley:

Presao prototype 2 i igra je sasvim solidna. Prica je ok mada sva ta akcija i napucavanja sa protivnicima odlicno je odradjena.

Zavrsio spec ops,prica kao na filmu jbt…Mora da se odigra ovo!

Tomb Raider Underworld konacno gotov…dosta teska igra…

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

Pređoh posle 15-ak sati Darksiders 2. Sve u svemu, igra je dobra. Ima masivni open world za istraživanje, dosta veći od onog iz prvog dela čini mi se. Borbe sa mobovima iliti običnim neprijateljima nisu teški ali nisam igrao na Nightmare tako da tu ne mogu presuditi. Boss bitke su ok, nisu teške ali se ipak se ne može glupirati inače sledi ponovna borba. Priča je ok, mada je, po meni, kvari ono tumaranje, npr. idi do njega, on će ti pomoći, za njegovu pomoć moraš da mu sakupiš to i to, ubiješ tog, ali igra je dobro urađena pa sam zanemario to.

Ali kraj mi je zbrzan, mnogo zbrzan. Porazim Samaela, odem do Absaloma, ubijem ga, skocim u Well of Souls i kraj. Posle ide mali cinematic o desavanjima sa kraja prvog dela, credits i tajni cinematic posle.

Ipak, ovo je igra koju bih bez problema ponovo prelazio.

Salis se, oces reci predugi nivoi :slight_smile:

Presao sam je pre par godina, ne secam se, jedna od najlepsih igara koje sam igrao…

Stvarno je dobra…mada su extra I Legend I Anniversary!sve su dosta teske za igranje…velika ocekivanja za novi TR!:slight_smile:

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

Upravo sam presao Assassin’s Creed Brotherhood igra je vrx,nemam reci…

Overlord 1 & 2 sa deFojkom, znaci i suvishe je zanimljiva i za divno cudo vrlo funny.
Jedina mana je da je previshe haoticna…
Preporuka svima ako do sad nisu.

Overlord je sjajna igra i zaslužuje da bude makar jednom odigrana, možda i više puta :slight_smile: Najbolje je što je pomalo parodija na Lord of the Rings:)

Specijalno deo kad se ponapijaju i pishke :smiley:

Takodje preporuka za Overlorda odlicna igra a vecina ljudi je nije igrala.

A još što tako dobiju i mali damage boost :slight_smile: Powered by beer :wink:

to, to :stuck_out_tongue: