Potpisujem
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Potpisujem
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Kada se kompletira main story u Red Dead Redemption-u da li moze da se nastavi sa igranjem i obavljanjem side misija koje su ostale ili je to to - the end?
Moze da se nastavi sa igranjem ali na malo drugaciji nacin ali neccu da ti spoilujem ;).
Prekjuce presao Sleeping Dogs.Stvarno mi se svidja igra.Ukupno sam je igrao 20 sati i 50 minuta,kako pise u statistici,sa dosta ponavljanja.Sada prelazim sporedne misije da vidim da li cu ih moci sve obaviti.
Juce zavrsio i Prince Of Persia The Forgotten Sands.Stvarno je igra super,ali zadnja misija i borba protiv boss-a mi je nesto sto necu skoro zaboraviti.Sama scena dok se ide na vrh palate da bi se borio sa neprijateljem,pa posle toga skakanje sa jednog na drugi deo kule izgleda fantasticno.Nekako me je taj deo odmah podsetio na God Of War.Sve u svemu stvarno sam uzivao igrajuci je.
Veceras privodim kraju Darksiders. Stao sam kod sklapanja Armageddon blade-a.
Nekako mi smor da trazim delove.
Juce sam zavrsio prvu igru na xbox(od skoro ga imam) prototype 2. Igra je fenomenalna,jos sam pod utiskom!
GT-I9100 2
Juce presao RDR i odlicna igra odusevljen sam po meni najbolja za xbox 360 posle GTA lV.
Auuu druze, ti si to bas pogresno skontao
Ona sekvenca na pocetku se ustvari desila na kraju igre, na pocetku je samo ubacena kao neki highlight.
I uopste Walker nije mrtav ni u jednom delu igre, on je samo imao halucinacije da je neprijatelj protiv kojeg se borio ziv, a koji je u stvari bio mrtav tokom celog dela igre.
A igra naime ima cetiri razlicita zavrsetka. I u nekim od tih zavrsetaka Walker se ubije ili ga ubiju, veruj mi, igrao sam sva cetiri
A zašto je Walker onda rekao drugi put kad se rokalo iz helikoptera kao ‘‘Mislim da se ovo već dogodilo’’ ili tako nešto ? Lik koji je pisao priču je rekao da postoji mogućnost da se to ništa nije dogodilo. Sad ko će ga znati šta je istina.
I ja sam primetio da je to rekao, al’ mi je to vise delovalo kao neka fora koju su ubacili scenaristi igre. Ali stojim iza toga da Walker nije mrtav od samog pocetka.
Uglavnom, igra ima stvarno ima tesku ali odlicnu pricu.
Upravo završio Max Payne 3. Nekom je trebalo dan-dva, ali eto meni se odužilo na mesec dana. Iako sam igrao na normal težini, bilo je poprilično teško u nekim situacijama. Mislim da mi refleksi nisu k’o pre par godina…
Već sam pisao i ranije, no da potvrdim i ovde. Zaista jedna od najbolje odrađenih igara za Xbox konzolu do sada. Fizika u igri je na nivou realnog a prelaz iz CUT scena u gameplay je neverovatan.
Rockstar je ponovo napravio remek delo i zaista sam oduševljen igrom. Najtoplija preporuka!!!
Zavrsio inFamous serijal. Jako zanimljiva i neobicna prica. Naravno, mozete je zavrsiti na 2 nacina pa sad kako ko odluci. Svakako preporuka za ovaj serijal.
U planu je U3 ali kad dodjem s mora
Meni je inFamous jedna od najboljih igara na ovog gen. konzola , takodjer preporuka…
Kasno sinoc sam zavrsio Prince Of Persia The Forgoten Sands!otprilike on je mix drugog i treceg dela iako su dodati novi borbeni elementi!danas pocinjem Tomb Raider Underworld!
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2
Zadnja igra koju sam presao, heh, Minecraft ubijanjem Enderdragona, posle toga ide credits tako da se to moze racunati kao predjeno?
Zadnje “prave” igre koje se secam jeste MW3.
Aj mi objasni kako se glavni lik u inFamous serijalu kupa i priznajem da je najbolja igra ove generacije
To jeste dobro pitanje, ali ima još bolje pitanje, kako pije pivo? Ili šta pije da bi preživeo? Kiselinu iz baterija?
EDIT: Sad se setih da je u jednoj sceni, nisam siguran da li je u Infamous 1 ili 2, kada je iscrpeo svu energiju koju je imao ležao u vodi i nije mu bilo ništa jer je bio prazan, tako da možda ima neki veliki akumulator ili tako nešto pored tuš kabine da bi se ispraznio, pa onda pod tuš… To je valjda to
Pivu pije normalno. Ako si igrao 2 dio ima jedna scena kad pije s Zack-om
Znam, igrao sam obe, nego sam mislio, ako ne ože da se kupa, kako onda može išta da pije