Šta trenutno igrate? vol. 2 (2012-2013)

picture or didnt happen :smiley:

crysis 3,uz far cry 3 nesto najbolje sto sam odigrao ove godine.Grafika na nivou ocekivano,gameplay mnogo bolji od dvojke kao i prica i sve u svemu najbolji crysis do sada.

^^Moje osobno misljenje Crysis 3…:+, kraj igre mi se jedino svideo.

upravo sam i ja to mislio za drugi deo,ovaj treci mi je lego samo tako,bas po mom ukusu :slight_smile:

Ne znam za vas ali meni se dvojka vise svidela. Nekako je epski osecaj, dok je trojka nekako vec vidjeno sve ranije. Grafika gotovo i nije neko unapredjenje u porednjenju sa dvojkom ali najvaznije je sto nedostaje taj epski osecaj

Far cry 3 je ekstra… Ali mi nije zasno zasto ti je crysis 3 tako dobar osim grafike? Meni je prica i vise nego dosadna, a sama kampanja kratka… Dok sam se uhodao sa oruzijem i opremom vec zadnji glavni :smiley: Nekako mi je sama prica nedorecena i stura… Ali opet, svako ima svoje misljenje…

Trenutno igram Tomb Raider, jer sam hteo da lepo zasednem pa igram, i eto, danas sam upalio i bum, ode tri sata :smiley:
Igram i Injustice sa bratom, igra je bolja nego što sam očekivao

Dobra fora kao da obaris ribu, pa sa Kinectom :slight_smile:

za pravopisne greške kriviti Tapatalk 2

prilicno daleko odmakao u BI. devojka bi mogla da bude zanimljivija, noodle je u pravu… ai se svodi na to da vam baci municiju i health kada zatreba, zbog cega trpi gameplay jer sada fakticki imate recharging health i municiju zajedno. tesko mi je da pratim pricu, moram priznati…

gameplay mi je super. svidja mi se ta kombinacija vigora i oruzja i nivoi koji dozvoljavaju razlicit pristup. takodje mi se svidja sto je optimizacija odlicna i vrlo dobro radi na ultra podesavanjima.

Dragons Dogma mi se sve vise i vise svidja. Spojler neka pogledaju oni koji su presli igru i neka mi odg…

Jel je poslednji zadatak “FINAL BATTLE” ili ima jos posle da se igra? (da bih igrao sporedne zadatke jer sam se navukao)

zavrsio upravo i ja :smiley:
bruka igra, od treceg dela za 2 koplja bolja, puzzle sistemi na nivou drugog dela, nisu bas toliko teski ali su extra, u par navrata sam udarao glavu sta da radim hehehe
2. deo i dalje neprikosnoven!!!

Zavrsio Bioshock Infinite. Fenomenalna prica, gomila easter egg-ova i detalja cini ovu igru stvarno unikatnom. Nema bas kulturni impact kao originalni Bioshock, niti je sam setting tako ubedljiv ali sve ono sto je cinilo Bioshock sjajnom igrom prisutno je i ovde. Za sada jedina - a samim tim i najbolja - igra koju sam odigrao ove godine :slight_smile:

Pro Tip: Nabavi neki Longsword ili slično, nabudži ga do +15 i neku od magija za buffovanje oružja, poput Sunlight Blade, Dark Moon Blade, itd., ne zahtevaju neku statistiku, a kada ih buffuješ, mogu da dele mnogo bolji DMG nego da si poboljšavao sa Lightning ili sličnim elementima

Trenutno Bioshock:Infinite.Igra je super,svidjaju mi se ti Vigori.Jel neko ovde igrao XCOM:Enemy Unknown?Utisci.

trenutno zadnje tri nedelje prelazim MMO zvan zivot. i nemam vremena za igranje. kontam mozda da smanjim tezinu igre na easy narednih par dana, jer ako ne smanjim kontam da cu igrati samo PVP

sav offtopic vezan za achievemente je prebacen u novu temu, pa mozete nastaviti diskusiju tamo.

evo linka: http://www.xboxrepublika.com/xbr-zabavnik/7927-achievementi-trofeji-i-koliko-ste-navuceni-na-njih.html

Presao ponovo Half Life 2 ali ovoga puta i po prvi put episodu jedan i dva,mnogo dobra igra samo mi nije jasno zasto do sada nije izasla episoda 3 posle onakvog kraja…

Znaci napokon si presao? Cini mi se da si me pitao kakav je Orange Box za ach poene. Odlicne su sve igre, ja bas stalno igram HL2 (i epizode), samo kada predjem Ep2, samo krenem opet iz pocetka HL2, uvijek mi fino legne igra

Da pitao sam te i skontao sam da je za poene uzas.Imam 64 achivmenta a 535 G :(…Ali nema veza mnogo je dobra igra :).

Ja jos nisam TF probao, a cujem da je odlicna. Portal sam pregazio vise puta, zajedno sa ove tri igre. Mislim da je to najbolji gamepack ikada na X360