Ni ja nisam probao TF…upravo to,ne mogu da verujem da je na jedan disk stalo toliko kvalitetnog gameplaya :).
TF je dobar, al ono, Half-Life bih mogao uvek da igram. Ovo sto se cudis zasto jos nije izasao, to nikome nije jasno. Meni bedak sto toliko odugovlace serijal koji ih je napravio i istakao u svetu igara. A kad pogledam igre koje su odugovlacili i ljudi toliko postavili velika ocekivanja, pa te igre nisu ispunile prohteve, i jednostavno otisle u zaborav. Nadam se da Valve nece ispustiti Half-life, mene uvek nervira kad dodjem do kraja ep2, presao sam vise puta, i onda svaki put iscekujem, pa prodje neko vreme, zaboravim, odigram, i opet mi bezveze sto jos nije izasla. Tako da sam odlucio da sedi tako, pa kad najave izlazak (nadam se ikad), onda cu natenane da pocnem i povezem se.
uncharted golden abyss na viti juce na vikendici,uncharted ko uncharted klasika,inace igra je toliko dugacka da pocne na kraju malo i da smara i jedva sam cekao da je zavrsim.
BF : Bad Company 2, mlaka kampanja, uzivam u fantasticnom multiplejeru.
Meni je kampanja mozda i najbolja u celom BF serijalu, a za MP ne treba trositi reci, igrao sam ga u igraonici kad je izasla igra…
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Jedina zackoljica je VIP pass ali sam ga nabavio tako da je sad pravo uzivanje, mapa brda ima, sve besplatni dlc, a ne kao u trojci da dajes 60 dolara na dlcove da bi imao kompletnu igru.
Zavrsio Dragons Dogma i igra mi se svidela, vrv cu odigrati i nastavak. A trenutno igram Reyman Origins i deluje fantasticno, mnogo mi prija ova igra i potpuno mi zamenjuje Crash-a.
krenuo TR,sve receno do sada,ispeglana samo tako…
Ja sam se davno u toj igri prebacio u tako zvani “Laganeze” mod…:).
Zaboravio si da spomenes, grafika i zvuk su super ali prica i likovi su uzasno uradjeni
Ja isto moram faksu da se posvetim pa necu skoro nesto da igram. Sledece sto cu da igram bice Batman Arkham City
Ja stao. Em je vrucina, em je igra dosadna. Sve nesto mislim, upalicu opet, al’ kad me ne vuce uopste. Pretpostavljam da prica postaje zanimljivija kad krenu da se rasplicu misterije, ali zasad sve tapka u mestu dok ja trckaram po kockastim bezivotnim nivoima.
Trenutno ne igram nista vec 2-3 nedelje. Moj sin koji ima nepune 3 i po’ godine navukao se na xbox ne mogu od njega ni da ga upalim.
Igra Assassins Creed 3, Incredible Hulk i sad se navukao na Sonic Genarations. Naravno, on jos nema razvijene reflekse da igra sve kako treba, al me juce odusevio na assassins creed, naime okruzilo ga 15-ak neprijatelja i on naravno u duelu ne moze da ih savlada i onda se on popenje na obliznju gradjevinu i ono i stilu “kill from above” (ko je igrao zna kako izgleda) po dvojicu i dvojicu potamanio ih je sve do jednog. My man!!!
Od malena se počinje
Sent From My Xperia ion, Using Tapatalk 2
like father like son
ne znam kolko je pametno da dajes detetu da igra AC,neki gold member cini mi se da je missa valjda je davao sestricu da igra koji se bas nalozio onako i poceo da imitira ove iz igre i sta sve ne tako da ti vidi jer deca sve upijaju na prvu
e da jel si ovo mislio za mene?
Isprobah FUSE demo, jako dobro napucavanje.
Crash Course 2 je izasao, ne svidja mi se uopste.
Jel može uopšte da se pokrene, juče sam pokušavao 15 minuta, pa sam batalio. A i što ti se ne sviđa?
upravo na tebe