Šta trenutno igrate? vol. 2 (2012-2013)

Na live-u.

onaj 1000club na to mislite ?

Da, na to misle

Zar ima drugi free dlc?

pa nzm,sad sam ga tek skinuo pre 30min pa sam zato pitao

@Deamon gde da nadjem taj Renger pack,jel to dlc ili nesto drugo???

Ps. Trazio sam ga i nisam uspeo da ga nadjem,pa ako moze mala pomoc…Thx

Ranger Pack je DLC a gde da ga nađeš, pogledaj PM

The Bridge veceras odigrao i presao, simpa je, nije teska, taman koliko treba, jedino zadnja mozgalica me jedno pola sata ganjala, i igra je realno kratka. Preporuka ko hoce da odmori od standardnih igara.

Poceo Dragons Dogma.

Trenutno igram Just Cause 2 i Batman AC…Batman idzuo a ni Just Cause nije za baciti.

ajde obavezno javi neke detalje,ja se premisljam da li da uzmem da je igram.

Inace igram resistance 3 na ps3-u,dosta volim resistance serijal,ali je ovo mozda i najgori deo.Grafika i nije toliko impresivna koliko se hvalila,normala za danasnje uslove,gameplay ko gameplay nemam vecih zamerki dok je sama prica za sad samo ok

Resistance kec cu upamtiti kao odlicnu igru, odigrao sam je sa kumicem u co op za jedno popodne, tek kad je ps3 izasao, malo je reci da me je odusevila igra.

Na temu : Pikam bfbc2 mp, savrsenstvo. Plus ovi vip dlcovi gomilu mapa donose nikad ne zavrsis na istoj, za razliku od bf3 gde za to moras silne pare da das za dlcove.
Obozavam engineera i medica, timski rad mi je omiljena stvar. Zvuk, grafika, destruktabilnost, osecaj napucavanja, sve je neverovatno. Kada uporedim ovo sa codom, cod je smesan u najmanju ruku.

Dragons dogma ova nova sto je izasla pre koji dan je zbilja fantasticna i preporucam svima koji zele fantastican rpg neka je zaigraju i da obvezno instalirajte disc 2 jer na njemu se nalaze puno bolje teksture i nakon toga igra izgleda zbilja predivno pogotovo otvorena prostranstva s gomilom trave i drveca,a o ogromnim grdosijama da i ne govorim
Edit:Zove se DARK ARISEN

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

Upravo je prebacujem na HDD, nadam se da su popravili screen tearing i framerate drop-ove.

Poceo Chivalry Medieval Warfare. Igra je bukvalno zakon, prva tog tipa koju sam igrao je Mount&Blade i mnogo mi se dopala, cak i za single player… I cekao ovaj M&B: Warband da dodje na popust, al skoro je bio pa slabije, i nasao ovu na za oko 5 eura na sale-u. Dobar multiplayer, igra pocela kao kickstarter projekat, a dosta rade na njoj, i stalno donose neke novine. Radjena je u Unreal Engine-u, grafika je super, malo vremena treba da se navikne na ceo taj trip, ali inace igra razbija. Jos je dosta krvava, bukvalno mozes macem npr u skoku da udaris nekoga u glavu i da mu je otfikaris. :slight_smile: Isto tako ruke, noge, ima par razlicitih tipova igranja, npr team deathmatch, capture the flag, ima jedna gde moras da saradjujes da bi ste npr nesto uradili, probili odbranu i tako to, bas je kul. :slight_smile:

Jos malo da osetim atmosferu pa ti javljam, da ne bude posle “vidi sta mi je ovaj preporucio” :wink:

Poceo Chivalry Medieval Warfare.

Ja igrao malo kad je bio free vikend, nije me bas impresioniralo… previse haoticno i vrlo cudna mehanika i hit detekcija.

Igrao sam malopre FC 3 Blood Dragon. nisam ocekivao da ce biti ovako dobra, igra je skroz u old school fazonu. Prica kao da je preuzeta iz osamdesetih, ceo taj vibe je u fazonu 80-ih, sto je fenomenalno. Ljudi iz Ubisoft-a su dosta poboljsali igru sa tehnicke strane pa je sada framerate iznenadjujuce stabilan. Preporuka svakome ko se uzeleo open world akcionih pucacina.

Nisam siguran da li je taj free weekend bio u pocetku ili skoro, posto nisam video, ali procitao sam da su imali dosta velikih update-a, evo bas da citiram sa drugog foruma:
13 novih mapa, 3 nova game moda, 4 nova oružja, peglanje igre, novi potezi, balans postojećeg sadržaja (oružja, mapa itd). Ovako nešto bi EA danas naplatio bar 20 eur…
U svakom slucaju, za te pare je super razbibriga, mada cini mi se da bi Moun&Blade bio malo bolji, iako nisam igrao u MP, planiram i nju da uzmem. Za sad picim ovo.:smiley:

Ovako, igraj ako imas strpljenja i ako si iskusan RPG igrac. Zanimljiva igra, ima svoj smek.