Šta trenutno igrate? vol. 2 (2012-2013)

Suzdrzacu se da ne odgovorim. :slight_smile:
Elem, igram metro 2033, malo da testiram novi komp, sve na full, cak guram physics na procesoru posto imam AMD kartu, i nesto ne primecujem razliku. Pod to mislim, em sto se ne primecuje pad frejmova (to sam video da ljudi imaju na slabijim procesorima kad pokusaju da guraju) em sto ja to physics nista ne vidim. Al nikad nisam bio perfekcionista, igranje mi je hobi, uzivam i u losoj i u dobroj igri, i sa onim sto se sad smatra losa grafika (kad se uporede starije igre) i dobrom grafikom. Mozda kad bi mi na ekranu par puta izbacilo kad se nesto desi sto upotrebljava nVidia physics. Nije losa ideja za nVidiu, oni sad samo pustaju klipove sa i bez toga, al ja iskreno u zaru borbe ili napetim scenama u mracnim hodnicima to bas i ne mogu da primetim. :slight_smile:

Zavrsio kampanju Stronghold 3. Ipak nije onako kako sam mislio. Kad sam poceo da igram sam branio Firefly samo zato sto su se ovi iz IGN-a i ostalih sajtova uhvatili za nebitne stvari i o njima pisali, tipa tutorijal, a fazon je sto je to nebitno cak i da ne pise, jer pola igara ga i nema, ali uz to i sve pise kako se radi. :slight_smile:
E sad, kampanja je previse kratka, to mi je minus, ja volim da se i zadrzim u kampanji, tipa mozes neku misiju da zavrsis posle 10 min igranja, a ja pocnem pa gradim svasta cisto da se poigram malo pre nego sto zavrsim, i opet, po steam-u, igrao sam tek 10 sata, to je sve moglo verovatno za duplo manje ko ne koristi svo vreme ovog sveta i voli da projuri. :slight_smile:
Uz to, izbacili su animacije, dosta manje ima voice acting-a, sto mi je bilo lepo da cujem, tipa zaneses se u kampanju, pa ti iskoci onaj covecic i prica ti nesto, ipak je interaktivno. Ovo sto kazem izbacili animacije mislim na to da ima samo nekih crteza, znaci crtez, i neko prica o cemu se radi u misiji i to je to. Onako, rucno nacrtano grafitnom olovkom. :slight_smile: Bas se stedelo. :slight_smile:
Ne bih da ulazim u detalje koje ce samo fanovi igre znati, ne znam koliko ih ovde ima medju konzolasima, u glavnom, vredi da se odigra, ali kad me uhvati zelja da se vratim serijalu, odabrao bih SH2 zbog cele te atmosfere u igri, jeste da je iz 2001, ali grafika nije nista ako te sama igra ne ocara. :slight_smile:

Stronghold Crusader je meni bio nekako najinteresantniji, provodio sam sate uz tu igru, pravio mape i u njima koloseum gde sam stavljao da se bore vojnici protiv lavova :slight_smile:
A ni kampanja nije nila naivna, ono je imalo oko 40-50 misija mislim koje su bile sve teže i teže.

Kakav je Metro 2033? Nisam imao vremena ga isprobati zbog Fallout univerzuma i S.T.AL.K.E.R-a :smiley:

Inače, picim Mass Effect i Injustice…

Sent From My Xperia ion, Using Tapatalk 2

Dobar je, ima neki elemenata kao S.T.A.L.K.E.R. ali je više okrenuto ka stealth načinu igranja, zaista bi trebao da odigraš, ako voliš post-apokaliptične igre sa dobrom pričom i dva potpuno različita kraja

Ako stignem od ME-a, odigrat ću ga :smiley: Započeo sam trilogiju ponovno, ali ovaj put kompletiram 100% čitavog serijala :slight_smile:

Odlicna je igra. Bas te onako uvuce u ceo taj post-apokalipticni svet, a naravno ima odlicnu pricu. Ako ti se svidjao Stalker, svidjace ti se i ovo. Ne znam bas za taj stealth koji je daemon pomenuo, tj sto se mene tice nema ga. Jeste atmosfera takva, onako ponekad sve tiho i prazno, ali cesce uvek imas ljudi i dosta neko ide s tobom. Razlog zbog kog mislim da ne postoji stealth je sto je lose uradjen. Znaci, mozes ti da igras tako, imas silencere i nozeve za bacanje, uz to postoji u igri da se kupi, za sta odlucis, ili heavy ili stealth armor, ovaj prvi ti daje vecu izdrzljivost, znaci rade ti nekih 1/3 damage manje, ali si necujan jedino ako cucis i tako hodas. Dok ti ovaj drugi daje bonuse da ne moras to da radis. E sad, kazem los je sistem jer npr cesto te detektuju, i ako slucajno lose pogodis ili promasis nekoga, odmah ceo taj, da nazovem level, ili sektor, zna tacno gde si i to je to. :slight_smile: Zato ga ja igram sa ovim ranger armorom, pa ako me vide, videli su me.:slight_smile:

Ma ja, puškaranje je najbolje :smiley: Ma ne znam, meni Metro 2033, prema onome što sam vidio nije ostavio dojam stealth-a… Mislim, kako ću se prikradati onome što ne vidim u mraku (čudovištima), zar nije obrnuto? :smiley: A nek su i to stavili u igru, baš me zanima…

Terraria - Tutorial :smiley:

Nije ni poenta da se prikradaš čudovištima, već ljudima i možeš da pređeš celu igru uz stealth pristup, mada je zaebano, jer jedna greška i bum, najbao si ga. Zato ima pneumatsko oružje koje napumpaš i možeš da ubiješ lika udaljenog 500 metara da te niko ne čuje :smiley:
Uglavnom, imaš oba pristupa, jurišanje i stealth, pa kako ti se svidi. E da, ako ćeš da skidaš metro, obavezno skini i Renger Pack, koji dodaje dve težine i dve opasbe puške, koje su dobre ako ćeš da jurišaš na protivnike

“SOLD!!!” :smiley: :smiley:

zavrsavam far cry 3,sta sve nisam istrazio to je cudo i na kraju me smorio pomalo,u svakom slucaju ekstra igra i posle nje se bacam na crysis 3.

Nego posle 5-6 meseca vratih se na FF XIII-2,sve sam zaboravio,pa cak i kontrole !Tu sam negde na polovini na 10-tom satu pa me mrzi odpocetka da igram,FF13 mi je za klasu bolji od ovog ‘‘nastavka’’

Jucer zavrsii FANTASTUCNI BIOSHOCK INFITE mislim da svi znaju osjecaj igraca kada ugleda credits ekran i ovo je zbilja odlicno zamisljen kraj

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

Persona 4 Golden za Vitu je dugacka igra. Posle 3h jos uvek igram tutorijal. Kazu da treba izmedju 60-80h da se predje main story, duplo vise za kompletiste, covece… nisu normalni. Treba da se prodje cela skolska godina, jedan po jedan dan.

Svidja mi se prica i akcenat na karakterima, ali je osnovni zaplet malo detinjast. Nije da je uobicajena borba dobra i zla u western RPG-jevima nesto zrelija, ali “kada pada kisa u ponoc, ako se zagledate u televizor mozete videti svoju srodnu dusu” zvuci stvarno kao neki (veoma los) teenage horor iz 80-tih. Ulazenje u televizor je a bit too much.

No sve to ne bi bio nikakav problem, da imam mesta na memorijskoj kartici. Ali 32 gb memorijska kartica kosta 80e, sto je pola iznosa koji sam dao za konzolu. Nakon stiskanja pesnice iz nemoci, jedino sto mozete jeste da se pridruzite 32gb master trci i da posle zelite jos.

Ah, Sony. Proklet bio…

converts the persona 4 golden ps2 version into ps3 version

Igram Injustice onaj star labs ako se tako zove i igra je ok. Manje vise MK. Napokon nastavio Forzu i nmg da verujem da sam je ostavio sa strane negde. Sreca pa izasao ovaj free dlc pa sam je opet ubacio :smiley:

Gotov far cry 3,igretina u svakom pogledu.Kraj mi je bio ono bas ali sam se na kraju odlucio za ovaj sa prijateljima[mozda i pogresio] ali cu u toku dana da pogledam i ovaj drugi cisto iz radoznalosti.Mnogo su je pravili i odlagali,ali je vredelo i nije dzaba GOTY '12,grafika ko grafika nemam vecih zamerki,gameplay na nivou i 2 velika ostrva za istrazivanje i uzivanje gde sam odradio 95% stvari i ostalo mi je jos par memorijskih kartica i jos dosta relics-a ali bice prilike da odigram ovo jos jednom kad tad pa i zavrsim ovo.

10/10

Nisi pogresio
Najjaci komentar koji sam video za drugi kraj - doesnt matter had sex :smiley:

Posle ekspertno dizajniranih nivoa u Tomb Raideru, koji su uspevali da izgledaju prirodno i bogato mogucnostima uprkos relativnoj linearnosti, otkrivam da mi dosta smetaju ogoljeni, kockasti hodnici bez jasne namene kroz koje se krecem u Bioshock Infinite.

gde ima free dlc za forzu ?