Šta trenutno igrate? vol. 2 (2012-2013)

Na moju veliku sramotu (znam, znam, shame on me) tek sam sada počeo da prelazim Metro 2033 i šta drugo da kažem sem da sam oduševljen! S obzirom da sam VELIKI fan S.T.A.L.K.E.R. serijala, mislim da ni ne moram da se pravdam iz kog razloga sam oduševljen ovom igrom, zna se… :slight_smile:

Far Cry 3 Blood Dragon, urnebesna igra :smiley:

MGS3 je jedini stvarno dobar. Cetvorka je dosta losa, posle prvog poglavlja gameplay i grafika se srozavaju strahovito. Ako toga ima na ps3, igraj treci deo sa onom popravljenom kamerom. Originalna kamera je katastrofalna.

my 2c.

Ova izjava se gotovo moze poistovetiti sa bogohuljenjem. Razumem i prihvatam da su ukusi razliciti ali… :?

EDIT: Trenutno mi nesto pod ped pao Skyrim pa sad to malo razradjujem. Tri puta zapocinjao… valjda ce biti ono: Treca sreca.

Ok, ok. Dzarnuo sam osinje gnezdo, bolje da se pazim. :smiley:

Mogao bih tomove da pisem o tome gde sve mislim da je Kojima podbacio i kako nikome drugom ne bi oprostili takve greske u dizajnu, ali MGS je ocigledno mnogima svetinja. Trebalo bi uzivo o tome da raspravljamo, ne moze ovako. Ne trolujem, meni zaista MGS serijal izuzev prvog (revolucionarnog) i treceg (najbolja prica) dela, uopste ne zasluzuje tolike pohvale. Presao sam ih sve, ozbiljno. Samo prvi nisam zavrsio, ne secam se sad zasto.

Prica je uvek zanimljiva, i Kojima ima oko za filmski smek, to priznajem. Ali problema ima na pretek. Narocito cetvorka.

Ja sam jedino prvi presao a svaki sam probao sem onoga koji je samo za ps3 i ni jedan mi se nije svideo,ali ni malo,tako da nisi jedini.

Kompletirao sam sinoc Bioshock Infinite. :slight_smile:
Ocekivao sam mnogo,toliko sam i dobio. :wink:
Prica je dobra,igrivost takodje na dobrom nivou…Sve je lepo dozirano,od jacine ‘‘kreatura’’ koje vas napadaju pa do magije,oruzja koja naravno mozete nadogradjivati.Ja sam se sjajno zabavio uz ovu igru,kao i uz Bioshock 1&2.Prica mozda nekom bude konfuzna na momente,ali ko je igrao prethodne delove nadam se da nece imati problem da je isprati,a prica…meni je dobra. :)Jos jedna stvar je stvarno sjajna u ovoj igri,a to je vasa saputnica Elizabet.Mnogo puta sam p***eo igrajuci RE 5,6 i ostale igre…Pitajuci se sta rade moji partneri?Treba ono u fazonu da ih ‘‘molim’’ za healt i municiju… :-PE tu stupa Elizabet.Nadam se da ce ostali pratiti ovaj ili slican sistem i praviti bolje Al partnere. :wink:
Ako mogu da dam ocenu na kraju…bila bi 9/10.Nema sta dobra igra. :slight_smile:

Krenuo malo Devils Cartel.I ono…nije lose napucavanje. :slight_smile:
Naravno ‘‘mirise’’ na Gears-e,a ako su nekom dosadili vanzemaljci a opet voli cover-e…Kazem meni ovaj Artmy of Two nije los. :slight_smile:
Bolje ovo igrati nego gledati Placenike.He,he. :wink:
Tu je co-op koji je ok. :slight_smile:

Ja prešao igru pre par dana! Potvrđujem sve gore napisano! Nije loš ni multiplejer. Multiplejer me dosta potseća na Red Dead Redemption puškaranje u multiplejeru! Nije loše kao što svi po portalima pišu. Single player kampanja izuva! Vraća Tomb Raider na mesto koje serijalu pripada! Vrh brale! :slight_smile:

Kako je lep osecaj ubiti 2 bosa u perfect-run sesiji bez ijedne smrti. Demons Souls ima svoje momente, kada je manje mucenje igrati ga.

Nema lepšeg osećaja :smiley: A koje si to ubio, ako se sme znati? :smiley:

Poceo Stronghold 3. Ne znam sto je toliko pljuju po sajtovima, dal im ne daju pare kao EA pa onda aj da napljujemo. Poceo sam je kad je izasla, i stvarno je imala bagove, koji jesu uticali na igru, ali su odmah potom izbacili par patcheva i sve sredili. Ali fazon je sto joj nisu smanjili ocenu zbog bagova, vec zbog same igre. I to se sve ponavlja jos od SH2, pa je bilo i sa Legends-om, i evo sa ovom, sve neke mizerne ocene za veliku igru. Uz to, celo pljuvanje, evo da uzmem IGN npr, se svodi na to sto igra nema tutorijal. Ajd da neko pocinje od trojke, sto sa toliko fanova sumnjam, al eto i da pocinje, tutorijal je odlican, i pokazuje kako se sve radi. A oni su rekli kao “nema deo gde kaze da zito ide u stockpile, a ne u granary” i tako te stvari. Ili kazu da nema u tutorijalu da apothecary radi protiv onih bolesti koje se pojavljju (sto je novost u SH serijalu da se tako koristi, jer ovde bukvalno samo od sebe se pojavljuje), ali fazon je sto za svaku misiju postoje “hints”, i ovi sa IGN-a kao da su otvorili “hints” i poceli da pljuju kako nema tutorijal za to, jer tacno sve sto su rekli, sve to nije izostavljeno iz igre, vec pise za pismene! :smiley: Stvarno su ponekad smesni. :slight_smile:
Edit: Inace, za one koje zanima, ima popust na steam-u do 22 ili 24 nisam siguran, Stronghold 3 Gold za oko 5-6e, i Stronghold collection ( sve pre njega) za isto tako nesto, a zajedno 11 i po evra. Ja uzeo taj drugi paket sve zajedno posto sam fan serijala, a stvarno je jeftino

A koje si to ubio, ako se sme znati?

Tower Knight i Onaj oklopljen pauk. Oba sam ubio veoma lako uz pomoc soul arrow. Ekstremno korisna stvarcica za bosove.

Sada sam se malo nabudzio na 30 lvl i polako krecem dalje :slight_smile:

Da, oni su baš lagani, a još ako koristiš Soul Arrow… Ali zato baš dere luk koji možeš da napraviš od pauka i Warding koji možeš beše da napraviš od Knighta, sa time je igra mnogo lakša :smiley:

Jedan od razloga zašto štedim za Ps3 - Demon Souls :smiley:

Sent From My Xperia ion, Using Tapatalk 2

Ako požuriš i kupiš sada i uplatiš psn plus dobićeš igru besplatno.

A bi ja danas već, al fali love :frowning: Thx na info :slight_smile:

Sent From My Xperia ion, Using Tapatalk 2

Pridruzujem se klubu onih koji su zavrsili Tomb Raider. Jednako sam impresioniran kao i vecina komentara ovde. Kvalitetan reboot, u svakom pogledu.

Sad krecem Bioshock Infinite, najzad. Posle TR koji je vizuelno impresivan, Infinite deluje sareno i mastovito, ali nije to ni blizu taj nivo kvaliteta. Takodje mi smetaju sitne greske po nivou, probijaju neki poligoni gde ne treba, preklapanje tekstura, frljava resenja… ne kazem da toga ima mnogo, ali svako toliko, neki mali problem.

Nadajmo se da ce prica i elizabeth izvuci stvar.

Presao Assassins Creed Revelations, igra je zadrzala sve ono sto je dobro,svidja mi se 3D efekat. Ali Brotherhood mi je nekako bolji tj najbolji do sada. :slight_smile:

Igram Bakugan Battle Brawlers, malo da se prisetim detinjstva i na preporuku 12. godisnjeg bratica, kaze mi da je mnogo dobar crtani i objasnio mi detaljno sta se tu radi i resio da je igram. :slight_smile:

Definitivno probaj AC III najbolji barem meni

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2