U nekom sam raspolozenju takvom da upalim igru i ugasim je, pomalo dotu, metro 2033 i sad cu da probam blood dragon
Edit : Probao blood dragon…neko se doooobro narivao da bi smislio nesto ovako, ali svejedno igra je fantasticna, humor je odlican, hintovi urnebesni, dobro izvodjenje, nevidjen setting
Meni Tomb Raider stigao u cetvrtak sa jos 3 igrice za klince.
Klinci poceli dva Cras Bandicota i Sonica a ja krenuo sa mojom dugogodisnjom ljubavlju Larom Croft
Sve pohvale za Tomb Raider odlican je, bolje receno vrhunski odradjen…sve pohvale i preporuke!
Trenutno igram Guacamelee na PS3 i svidja mi se mada mislim da je prekratka igra…i The Walking Dead episode 5…:emoticon-0100-smile
Započeo Mass Effect po 9-ti put od 2007
Nevjerojatno je koliko ova igra ima pravih, štreberskih Sci-Fi te RPG elemenata za razliku od drugog i trećeg dijela… Od vožnje liftom, istraživanja planeta Makom te svemirskih stanica do osjećaja potpune slobode…
ME je imao ogromni potencijal da se razvije u Sci-Fi Legendu, a ne da postane još jedan FPS/RPG hibrid sa skaliranom pričom i svršetcima…
I HATE you EA
Sent From My Xperia ion, Using Tapatalk 2
GTA IV - Jedne od najboljih misija u igrama ikad… Ona pljačka banke, Epski nema šta…
Injustice - Kratka ali zanimljiva priča… Nedorasla onome što smo svi očekavali da bude, barem meni…
Crysis 3, odlican kraj igre - jedan od boljih, inace igra je tako tako, nije me odusevila kao sto sam ocekivao, repetativna…
I dalje mi prvi deo ostaje najbolji u serijalu.
Igram ni no kuni. Iako sam usao tek u 7-8 sat, igra ima predispozicije da bude jedna od najboljih JRPG koje sam igrao u zivotu. A ovo dolazi od nekog ko je presao hmm, pa barem jedno 25 jrpgjeva. Od xenosage preko parasite eve-a, disgaee, arc the lad, ff, itd…
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Bolje taj kompromis nego da su pricu zapostavili…
Lakse igre su pristupacnije, i samim tim se bolje prodaju, npr ja kad sam video Shooter mod u me3 (nemas uticaja na pricu, ides i pucas) facepalmovao sam.
Zamisli da su odlučili da Dark Souls 2 naprave ‘pristupačnijim’? (Naravno, radi se o kontrastu, ali poenta je ista) Katastrofa… Onda igra gubi svoju srž, ono što je čini posebnom, specifičnom za žanr. EA-u nikad dosta love…
Ja sam ih igrao dosta, od 16-bitnih do PS2 ere… al’ ne znam dal bih mogao da im se vratim. Kad se samo setim koliko sam sati utrosio na grind, ah, zali boze vremena. Mislim da je to zastareo dizajn. Ako se Ni No Kuni oslanja na grind, ne znam kol’ko bi pomogla Ghiblijeva magija.
Al’ mi je zato zao sto nikad nisam zavrsio Chrono Trigger, izgubih save na snes emulatoru. Kupio sam ga za ios, moracu jednom da upnem i zavrsim ga, zasluzuje.
Isto se i meni desilo, preko 100 sata ode :headbang:
gotov DMC,krenuo ga jos odkad i jedno vreme xbox nisam palio i evo zavrsih ga za 10h.Nisam ocekivao da ce biti ovako dobro odradjena,fino nema sta.
Zavrsio Tomb Rider, od mene igra dobija cistu 10. Ali bukvalno joj nista ne fali, sve je upakovano, skockano, doterano.
A poceo sam da igram Assassins Creed Revelations, naravno u 3D-u i super izgleda. E sad videcemo dal’ ce da bude bolji od Brotherhood-a koji je do sada po meni najbolji u serijalu (jos nisam igrao ACIII).
Na koju foru ti je najbolji Brotherhood, kako moze da ti bude bolji od drugog dela…Meni je to bio kao jedan DLC za drugi deo nista vise od toga.
Pikam po malo Bioshock infinite, nemam bas vremena. E sad, ili sam ja omatorio, ili su mi refleksi katastrofa, poceo na hard, bilo mi pretesko, non stop sam ginuo. Normal mi je suvise lagan, mozda da opet pocnem na hard… Inace prica deluje dobro, seting je sjajan, malo me nervira sto nema hakovanja i sto su stavili samo dva slota za pucaljke, al dobro. Zivo me interesuje taj mind blowing kraj o kome bruji internet zajednica…
Generalno za sada se ne oslanja ali koncept random fajtova je tu kao i u svakom JRPG-ju. naravno sad su neprijatelji vidljivi u igri, trcanja na praznom proplanku uz Swoosh zvuk i pocetak fajta nema.i naravno moguce je izbeci fajt dok se kreces sa tacke A do tacke B na world mapi. Igra je derivat nekoliko poznatih JRPG-jeva (FF nije jedan od njih), ali najvise podseca na Dragon Quest. princip Journala koji opisuje kreature sa sve slicicom statistikom sta dropuju, koliko puta su ubijeni pa cak i rednim brojem ala 045, tu je cauldron za muckanje bog zna cega itd. Posto sam veliki ljubitelj Dragon Quest serijala, ovo mi leglo ko budali samar.
Takodje ovo ja vidim kao plus, nekome mozda ovo smeta. Igra ima mini mapu i uvek ima pointer gde treba da ides, ala western RPG style. Plus kad udjes u neku vecu zonu gde ima brdo One liner NPC-jeva, oni koji daju neki side quest ili bilo sta potrebno za igru svetle drugom bojom na mini mapi. Da je 1997. godina, ovo bi me nerviralo jer bi mi ubilo zelju za istrazivanjem, ali posto i ovako nemam dovoljno vremena za igranje koliko bih inace hteo da imam, ovo mi je skroz opustajuce, jer mi pruza da vidim sve sto igra ima da ponudi, bez da se vrzmam levo desno pritiskajuci X kod svakog NPC-ja koji ce mi reci kako ga bole ledja ili kako je oblacno. Takodje ovo ni u kom slucaju ne ometa istrazivanje zona ako ti se bas istrazuje. Uvek je grad prepun skrivenih chestova za koje se bas treba pomuciti dok ih sve nadjes a nagrade su vise nego primamljive.
Ako imas PS3, i volis ili si nekad voleo JRPG, ova igra definitvno zasluzuje sansu.
Sad ides u krajnost, Dark Souls je napravljen da bude za mazohiste i hardkor igrace, dok me nije.
Jeste, bio bi mnogo bolji da nisu bili pohlepni, ali sta da se radi, zato postoje indie developeri da isprave takve nepravde
Nisi me shvatio… Rekao sam da se radi o kontrastu, ali da je smisao ista. DS i jeste pravljen za hardcore publiku (igrače koji žele izazov), baš kao što je prvobitni ME napravljen za hardcore ljubitelje Sci-Fi tematike… Poenta svega je da DS ne mjenja svoju srž, već je pokušava unaprijediti a pritom ostati vjerni fanovima serijala. Za razliku od onoga što je EA uradio sa ME-om, izbacivši ‘sitne’ a toliko značajne stvari da mjenjaju samu srž igre. Meh, who cares, izlazi DS2 u oktobru!!
Metal Gear 4 po drugi put. Igra je stvarno odlična ali je ipak malo previše animacija kao i naivnosti i klišeja tako karakteristične za japanske igre.
e da sto se tice MGS4, jel ima neki recap price pre pocetka? nikako nisam mogao sebe da nateram da igram druge delove a mrzi me sad da pocinjem.