Iznenadjujuce je miran i tih. Mislim da Wahad prednjaci sa nerviranjem, pa onda idem ja, ali samo kada je u pitanju Halo, za ostale mi nije stalo
David cini mi se na GOW osjetljiv, za Dimona jos cekam da vidim da se iznervira
Ma, upalim na Flower i ode sva tenzija Ali onda se setim da je u 21.00 gameplay Dark Souls 2 i odmah se vratim na to
@iKaran, bilo je par mečeva da sam se iznervirao ali baaaaaš, mada je i to nekako retko
Pa ono nerviram se generalno kada ginem na glupe nacine ne kada me ubije neko ko kida nego neki bolid jer mu je igra tako dozvolila.U GOWJ su uveli dosta debilnih stvari ali do sada sam se navikao na sve osim na famozni “lakat”.U svakom slucaj ih dominiramo pa je tenzija splasnula.
E upravo mene nerviraju neke stvari u dizajnu igre, gdje neko dobija sansu da izdominira nad tobom, a nema nikakvog skill-a (power oruzja u ordinance dropovima, Halo 4)
Mislim da sam samo jednom bio tu, i to bio Halo 4, ali smo svi tada bili nervozni. Onaj period kada je mnogo lagovalo, a mi igrali BTS. Leleee
Neki bi rekli da su time izblansirali igru, ali su u stvari omogućili da te može baš svaki kamper odrati bazukom sa drugog kraja mape, ali je za to opet kriv community, jer ipak zavisi od osobe kako će da koristi dat alat.
Mislim da sam samo jednom bio tu, i to bio Halo 4, ali smo svi tada bili nervozni. Onaj period kada je mnogo lagovalo, a mi igrali BTS. Leleee
Nije to ništa, trebao si da čuješ kada smo igrali GoW3 kampanju na Insane To su bile psovke na sve strane. A još kad se setim da sam tad jedva pričao sa Davidom i ostalima, da su se čudili kada bi im rekao nešto, bilo bi “jbt pa ti pričaš” a sad, sad mogu da se zaj*bavam i po celu noć samo pričajući
Bicemo tu kada budes igrao Dark Souls 2
Ne staj mi na muku, ko će čekati Oktobar? Al dobro, do tad bi trebalo da mi drži pažnju Metro, možda GTA i videću šta još
Au kako lako prođoh Ceasless Discharge. Brdo rogova, pipaka koje bljuje vatru i sravnjuje sve oko sebe sa zemljom, a mogao sam ga proći i go sa broken swordom bez problema.
Sada sam u fazi silaska na dno u Demon ruinsu.
sta trenutno igram, pu majku mu ne znam odakle da krenem, ajde od pocetka
Uncharted 3 negde sam na pola, nesto vremena nemam da nastavim
Tomb Raider krenuo samo
Gears judgment, odmako Crysis 3 krenuo i odmak
o malo
Injustice igrao
juce mi stigao God of War Ascencion, damn, ovo klanje odmara mozak heheh, ne treba da se koristi mozak ic…
tako da eto to mi sve na repertoaru da predjem u narednim danima, no ima i onaj Army of Two Devils Cartel i to cu da vidim ako stignem, grafika odvratna
problem mi je sto ja ne umem da igram jednu igru pa da je predjem, nego svaku po malo hehehhe, jedno vreme sam igrao igru po igru i bolje mi je, predjem pa idem dalje na drugu… krecem izgleda opet tako, samo sto ce God of War biti prvi
E mene to nervira. Ranije bre nismo imali internet, cenio sam svaku igru koju prelazim zato sto nisam ni znao koju da uzmem. A sad bre toliko igara se nakupilo da ja cak ni kad odvojim dane da onako no-lifeujem, opet ne mogu ni da odigram na miru. Pocnem nesto, pa me kopka kako ovo drugo izgleda. Evo jedva sam preso FC3 sam po sebi, i poceo Tomb Raider, a uz njega ubacio jos 2-3 igre pa i njih kao da pocnem.
Al trenutno sam poceo Settlers 7, ne znam kako sam propustio tu igru posto sam fan serijala. Inace je zanimljiva, malo mi se ne svidjaju neka resenja, tipa da ne mozes puteve slobodno da radis nego linearno da pocinju bas od onoga sto si napravio al ok. I da, bedak je sto je glavni lik u kampanji neka princeza, i sad, kad pocne onaj walkthrough na pocetku, i neki dedica nesto prica, i ja kao zavrsim tu misiju koju mi da, a on pun radosti mi vikne “Good work, PRINCESS”… Ne znam na koju publiku je Ubisoft poceo da cilja, mozda neko sebe i smatra princezom. Ili su skapirali da onaj DRM nema veze, a oni su prvi poceli da ga forsiraju, pa su cak i povecali broj pirata (settlers se cak pokrece preko njihovog onog ubisoft programa kao steam :D, znaci toliko je bedno za njih), pa onda kao ajd da ih za****vamo malo nek budu princeze.
hahhahaah ne verujem
Gears of war Judgment i Bioshock 1, za ovo prolece bice dovoljne ove dve igre…
Ovo ako je prolece.
Bas danas poceo sa Crysis-om 3, ali nesto mi se u zadnje vreme bas ne igra, radje pogledam neku seriju.
Danas sam malo probao Red Faction Armagedon koji nisam do sada igrao jer mi je delovao dosta dosadno i nije mi se svidjalo sto su odustali od open world igre kao sto je bio Guerilla.Za prvih par sati igra mi se dosta svidela bas sam prijatno iznenadjen.
Igram i clive barker’s jericho koji sam davno presao na pc-u pa sam sada resio na boxu da predjem jer mi je ostao u secanju kao dobra igra a i malo da pojurim koji achivment :D.Igra je grozna,nikad gora,neverovatno monotona,ne znam zasto nekada mi se svidjala .
Ja sam je presao kad se pojavila i mogu rec da mi se bas svidela igra.
Dead Space 1,auuu,igra izuva,gameplay savršen,atmosfera bolja nije mogla,stvarno fenomenalna igra!!!
Napisao sam ja da je crossbuy i crossplay. Nazalost, kazu da je kratka, ja jedva cekam da je zapocnem
Ja zavrsio AC2 danas sta reci savrsenstvo od igre
samo da je borba kao u brotherhood-u. Sinoc sam poceo Gears of War prvi deo da picim posto nisam odigrao ovu eksluzivu ni jedan deo pa da vidim i to cudo , za sad je dobro .