Moja preporuka ti je da je zaobidjes, igra ne vredi niti praznog DVD-a, radje ti sacekaj da izadje RE6 :emoticon-0100-smile
sad ti je ostao samo još profesional ,probaj re 5 u co-op na xbl,nema bolje zabave i bolje co-op igre! i imaš da kupiš,ja msm za 900 msp ona 2 dlc-a koja su sasvim ok!
ja sam danas završio re orc i šta ja znam,nisam fan igara tipa pucaj u sve što mrda,ali sam ispoštovao naslov i odigrao,re orc je još i dobar uzimajući u obzir neke totalno loše re naslove!
Sniper Elite V2.
Infamous 2 Festival of blood i sta znam,sve isto samo nova zasebna prica i vampiri koji su me smarali dosta.Nije lose ali zna brzo da smorio iako traje nekih 2h gore dole…
Moze li se znati zasto su ti poslednjih 5 igara u tvom signature pored Silent Hill-a jos i Hana Montana,My horse and me 2,Hapy feet 2,i Lilo i Stich ako se ne varam :D.Sta je sa kolekcijom lol?
zato sto ima malu cerkicu valjda. mislim ako obozava samo resident evil serijal i hanna montana, onda autoamtski ide za admina.
Zavisi sta ocekujes od igre, ako ne ocekujes nista, imace nesto da te iznenadi, a ako ocekuje ko zna sta, poput neke revolucije u serijalu, razocaraces se, to ti je najjednostavnije pojasnjenje, ja sam narezao igru, ocekujuci da ce biti cisto smece, koje nece biti ni igrivo, pa sam se iznenadio, jer ima nekih ok delova, a i ima nekih nebuloznih, a MP je pomalo i interesantan, kada radi, cesto mi se desilo da udjem u partiju, a da ne mogu da ubijem ni zombiju, jer su na neku foru besmrtni O.O Sve u svemu, ako te interesuje “prica” koja je kobajagi po kanonu, onda igraj, ako ne, zaobidji… Malo sam oduzio, ali se nadam da ti pomoglo
Imas i ti neke igre za koje bi te neko pitao otkud to da si igrao. Mozda ne samo radi boostovanja ;).
Necemo sad o tome svako ima svoje male tajne xD,sala mala,sve te gluposti koje sam igrao,a ima 5-6 igara,su bile samo zbog gamer scora ali neke od ovih njegovih bas i nisu za boostanje pa sam se zato zapitao wtf ali sad sam se setio da je negde pomenuo da ima cerkicu pa to objasnjava sve ;).
Yup ima cerkicu, koja ce sada u drugi razred ako se dobro secam, godinu dana je starija od moje, a i avatar koji ima to mu je slika od cerke
bravo na zapažanju,uvek sam se pitao kako nikom ne pada u oko ovi dečiji naslovi u mom gamertag-u,ali eto ti si me provalio :tap: ,da imam ćerkicu a i od pre 2 meseca imam i sina,napisao sam to u nekom postu neznam u kom,ali ispod slike avatara stoje njihova imena!!inače imam sve dečije igre i rado igram sa njom sve te stvari,inače u pitanju je Disney Universe nije Lilo i Stich :hihi
:lol::lol::D:D
bravo care!!!:ruk::happy
portal pre par minuta
Pre četiri-pet dana sam prešao Red Dead Redemption. Trenutno igram Quantum Conundrum, al’ ću uz to preći i Undead Nightmare!
Presao sam Force Unleashed prekjuce. Prica me je malo razocarala, uzeo sam da igram jer volim Star Wars, ali ovo sto rade originalnom serijalu filma je bruka i sramota vise.
secam se dobro na forumu kad je izasao ME2, da je neko sledeceg dana prijavio kako je presao igru. ja je igrao oko mesec i po dana
Hahaha, sećam se toga! I meni se igre otegnu jer nemam vremena da ih u “dva-tri” puta završim.
Isto… evo za ovu igru mi je trebalo više od mesec dana. Nekome jedno popodne
Max Payne 3 je strašno strašno strašno dobra igra! Jedna od najboljih koje sam odigrao u skorije vreme… Apsolutno sve fantastično u igri…
ali mnogo dosadna pred kraj, ja ne mogu da se mrdnem od 11 chapter-a bas me je ubilo.
Na istom mestu sam stajao 15 dana malopre sam se nameracio da predjem taj dosadni deo i mogu ti reci da je posle do jaja, bas drzi do kraja igre nakon tog smornog chaptera.
haha pa spustite nivo tezine moze ingame bar da se ukljuci hard autoaim
Prešao Mass Effect 3…Utisak…Dobra igra,dobar nastavak al kao da mi nešto fali…ne znam šta ali mnogo su mi bili bolji prethodni delovi.A GOW 1,2,3 prešao u dahu jako mi se dopala igra…svaka preporuka…Mada moj prvenac na konzoli je bio Red Dead Redemption divlji zapad i prerija.