Šta trenutno igrate? vol. 2 (2012-2013)

Presao Saboteur koji je sasvim dobra igra ali kao shot 'em up kao sunjalica nidje veze ne znam da li je iko tu igru igrao na taj nacin jer je bukvalno nemoguce,jedina ozbiljnija zamerka je na voznju kola koja je dosta losa,pre svega fizika,a ipak se provodi dosta vremena u njima,a i konacno sam presao Amalur odlicna igra nju jos igram jer idem na 1000G samo ako me ne smori.

Pre je ne bih zavrsio nego da spustam nivo tezine. Ja sam jedan od bolesnika koji recimo PES 2012 ne igra dok ne otkljuca SUPERSTAR:(

Presao Castlevaniu LoS i mogu reci da je fenomanalna igra ali imam jedno pitanje pre svega za Jtag ekipu dakle da li vrede oni dlc-ovi, odnosno da li su bitni za pricu i koliko traju?Ovo pitam jer ja moram da platim za dlc :/].

e ovo ti ide u spoiler sada. oni koji nisu presli castlevaniu nek zaobidju.

Nadam se da si odgledao zadnju animaciju koja se desava u sadasnjosti. E ta dva DLC-a ce ti objasniti period zasto je Gabriel to sto jeste :)dva dodatna chaptera koji traju ukupno oko dva sata

@Akiris I’m throwing money at screen but nothing’s happening :smiley:

Medal Gear Solid za PSX po treci put :smiley:

Malopre zavrsio Special Ops The Line,extra je igra,dobra prica mozda je malo prekratka samo ali zadovoljan sam,sve covec to cover igre inace volim :emoticon-0100-smile

Sinoc posle finalne utakmice, Presao A.C. Revelations… Sledeci Na listi Max Payn 3.

Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2

Upravo zavrsio X-men origins wolverine…igra je super preporucio bih svima da probaju…:emoticon-0100-smile

zavrsio crysis 2,igrica brutalna

Upravo presao Modern Warfare 3 na ‘‘Veteran’’

sad ti je na redu onih 300 spratova u Mortal Kombatu. Xexexe :smiley:

Ahaha, ti bas hoces onu Milinu da otkljucas, a? :smiley:
Mene mrzelo da to predjem mada se razmisljam da zavrsim jer se dobija poprilicno onih koinsa. :slight_smile:

da tih 300 spratova:tmi: …bas cu sad da probam da predjem :punch:

Srećno, trebaće ti, kao i dosta lekova za smirenje, najgore su mi misije gde ako te takne protivnik ti si mrtav, a poslednja misija je uzas :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

Hvala…takve misije i mene nerviraju uzas:ju:… ali ja napredujem sad sam tek 85 sprat

Kad stigneš do poslednjih 50 značeš šta je kidanje živaca :wink: Ali makar možeš da igraš kao Goro i da se iživljavaš u par misija :slight_smile:

Pregazio sve tri Mass Effect-a, Devil May Cry 1 i 2, i sad poceo treci, cetvrti se kupuje, sad prelazim po serijalima :smiley:

Konacno 1000G u Halo CEA :emo: ,bez daemona bi bilo ne moguce a nadam se da ce mi se i on uskoro pridruziti u probranom 1000G klubu :P.

Prvo cestitam i drago mi je da sam bio od pomoci, zabavnije je bilo u coopu nego solo :slight_smile:
Hehe, znas kako je, okupilo se drustvo iz srednje, pa se cepao halo, gears i black ops :slight_smile: Cuo si kad sam posao, vratio sam se pre oko 15 min :slight_smile: Halo bi mogli sutra da dokrajcimo, igra je genijalna, ali achievmenti nerviraju, znas na koje mislim :slight_smile: