Šta trenutno igrate? vol. 2 (2012-2013)

Sacekaj pc verziju :slight_smile:

Definitivno,ne preostaje mi nista drugo :(…igram box od 2009,svasta mi je proslo kroz konzolu,ali ovo je nesto najruznije sto gledam…sad bi psovao next gen ali cu se drzati lepog ponasanja :slight_smile:

Sent from my LG-P710 using Tapatalk now Free

Onda uzivaj u lepom gameplay-u i ne obracaj paznju na grafiku :stuck_out_tongue:

Ne razumijem.Pa sto bi vi,igra izgleda sasvim ok,nije bf4 def,ali izgleda dosta dobro.Slika mi je gotovo crisp clear i sijene jesu malcice krzave no ovisi kako koja i texture za ovu generaciju su dosta dobre,a tu je i 60FPS

Xm evo vec igram cetvrtu misiju,i za sad mi ovo nije nista posebno,ni da me takne :)…ako nastavi ovim tempom bice ovo za mene CoD na drugom mestu,ali odpozadi po akciji i prici…xexe ali kad dodjes do cuvenog vodjenja Riley videces koliko su zbrzali igru…vec 8 put ponavljam istu deonicu i ne mogu proci 3 jbn bota.Ova deonica sa dzukcem je zamisljena kao stealth,ja nekako udavim jednog,drugi dodje iz nekog coska i naravno posto ja stojim u steku sa druge strane zida on krene da rafalise po zidu i kako se ja pomeram levo desno tako i on pomera pusku i udara po rafalu,…toliko o CoD-u za sad,poprilicno sam razocaran

Uzmi bilo koji CoD do sad za box i uporedi,pa se javi onda i iznesi misljenje…mozda moze da stane uz rame CoD 3-ci…eventualno

Zapoceo GoW prvi dio… I kao sto sam se nadao, nisam se mogao ‘odljepiti’ od njega. Taman sam presao onu pustinju u potrazi za Pandorinom kutijom. Naviru mi fina sjecanja iz 2005-e… Vrhunski, sta reci hehehe

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Vidim ja da next gen radi svoje:lol:
Svatko ima svoje misljenje.Meni je igra super po gp i po prici,a grafika tek malo bolja od BOII meni dosta.

Upravo to…cekam da se jos neko javi i podeli Ghosts iskustvo!:slight_smile:

Imas vec iskustva sam ne mogu da se sjetim u kojoj temi isto misljenje kao i ja(mozda cak i u ovoj temi)

Ja sam se ziv usr*o da bih presao poslednju misiju na normal. (MGS-R)

Predjoh How To Survive, sa ovim jednim likom odradio 100%. Odlicna je igra, i vise nego odlicna ali su u par navrata bogme nabacali previse neprijatelja tako da sam bas imao par neprijatnih smrti. Nazalost isto to su uradili i sa zadnjim nivoom. U svakom slucaju vredna je igra i tih frustrascija. Ne bi bilo lose da ubace vise stvari u naredni deo ako bude bio. Na primer da sam sebi izgradis skloniste i da bude pravi survival posto je trenutno Hack & Slack (da ne ocekujete survival igricu).

Injustice Gods Among us i multiplejer Bulletstorma.

Za injustice mogu reci da je odlican derivat mortal kombata, iako ima primetno manje sadrzaja i pola poteza je povuceno iz mk-a, igra ne daje sebi priliku da bude dosadna i neinteresantna.
Likovi su odlicno uradjeni, od samog izgleda pa do poteza, voiceovera i medju karakternim interakcijama (sto je stvarno odlicna novina u video igrama a ne spominje se puno, u doti me je prvo odusevila).

Arena nema previse zaista ali su megadetaljno uradjene, od interaktivnih delova, prelaza iz zone u zonu, unistenja okoline i slicno, plus pozadinska desavanja koja su analogija na ona iz mk-a.

Prica je i vise nego solidna, ne dobra kao u mk-u, ali svejedno vredna deset sati.
Postoje i star labs, takodje analogija na challenge tower i naravno klasicna arkada je tu.

Morao sam da vucem crtu izmedju mk-a i injusticea jednostavno jer su igre slicne, a opet svaka je odlicna na svoj nacin.

Online mod jos nisam probao ali osecam da cu tu baciti desetine sati, cuo sam i da je rafinisan i popravljen malo

Ko nije igrao mk, ovo ce mu biti laksi ulazak u ovakve tabacine, preporucujem igru svima koji je nisu igrali.

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

Upravo sam završio BF4, žali Bože tri sata vremena i dva DVD-a. Kakvo đubre od igre…

Da li se to samo ja tripujem ili je COD Ghosts neka bleda kopija Killzone 3?

Igram Infinite Undiscovery, a online DBZ Ultimate Tenkaichi, Crysis 3 uglavnom.

Juce sam sa ortakom igrao po prvi put Dissidia Final Fantasy 012 preko Wi-Fia na PSP-u. Samo da naprave za velike konzole ovu igru, jer ce za online da bude pravi biser, osecaj fenomenalan.

ne znam koje spomenuo one krzave ivice na COD Ghosts ja ih ne vidim na XBOX-u uopste, nema ih, grafika je ista kao i svaki drugi COD, mozda za nijansu pobosljana, ono tipa za 0.5 poena… elem na PS3 ima krzavih ivica samo tako, bas se vide, malopre probao, razlika ocigledna

Posto sam pre nekih 3 meseca ili ako vec radio test 1080p vs 720p gaming, probao sam da stavim PS3 na 720p i jos gore je posto on po defaultu pali igre na 720p ovu pali na 1080p, xbox mi stoji u 720p po difoltu ne drzim ga na 1080p jer sam provalio da pravi blur onda i nije mi slika onakva kakva treba da bude… tako da kod mene na kutiji slika skroz ok na ps3 ima ove krzave ivice i primecuju se

Taj sam…sinoc bas igrao i grdno se razocarao.Sreca pa sam na konzoli imao BO2 I MW3 pa sam odmah posle Ghosts-a otisao tamo da proverim da mozda ne tripujem u vezi lose grafike.Ghosts je za koplje losiji po meni od ova dva predhodna naslova.HD content imam instaliran…nemam pojma stvarno,jedino ako nesto ne baguje i ne lepi te hd teksture.U svakom slucaju veceras cu igrati pa cu napraviti poneku sliku…

E ali bez zezanja sve sljaka normalno, nisam siguran da li imam aktiviran title update za nju, ali na xboxu nema krzavih ivica kao sto rekoh grafika kao kod svakog coda do sada… Na ps3 se bas vide, ne znam koja je finta sa time, losa optimizacija ili sta ali svaka novija igra bilo na ps3 bilo na xbox je takva a realno nema potrebe za time i pre su pravljene igre pa su izgledale i lepse od toga, hebo ih engine da bi dobili neko kvazi osvetljenje oni u**** pola igre… Ja ne vidim da npr bilo sta fali igrama od pre 2 godine, sasvim pristojna grafika za lagodno igranje sa 2 do 3m i veci tv… Krzave ivice? Koje krzave ivice?

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Mislim da samo multyplayer vredi single je vise tu ajde da ga imamo.

Za greške kriviti Tapatalk 2

A svejedno, i CoD se izbacuje uglavnom zbog MP ali danas sam igrao Ghosts razlika u odnosu na BF4 je nebo i zemlja… Ne da je CoD dobar nešto posebno ali nije ni odrađen kako ti reče - samo radi reda.