Šta trenutno igrate? vol. 2 (2012-2013)

drugo vreme bilo, prvo imali smo sve ukupno 3-4 igre pa je i bilo vremena da se predje, naravno iz ko zna kog puta ali to je bio gaming, jer deifinitivno sam siguran da 10-o godisnji studiovpc moze da me isprasi samo tako :stuck_out_tongue:

Danas em nemamo vremena za to, jer kako nas godine gaze na ovo gledamo kao vid odmora od posla, a pre nam je to bio celodnevni posao :smiley:

Bolje si objasnio nego ja :smiley:

ja stvarno smatram da sam pre igrao igre bolje, sve tu negde do 15-16 godina, posle toga mi je skill level opao zestoko, jer sam tada igre mogao da prelazim zmurecki, krenem poginem zaletim se kao majmun sve ih pobijem iz prve… Sada kada to pokusam sve mi drhte ruke nego igram safe kao jednog po jednog… nema vise ninja style kill them all :D.

Malo to, a malo i to sto su igre debilnije gde je veci akcenat na neku grafiku i neke WOOOHOOO poteze ili sta ti ja znam, sam gameplay i draz igranja kada te igra uvuce u pricu vise ne postoji, vrloooo vrlooooo retko

Eh kad bi bilo vise igara kao TESV: Skyrim, to je vec akcenat na gameplay-u. Toliko questova, toliko prica, pobogu cak i citljive knjige. Da se i ostali studiji tako potrude gaming bi bio mnogo bolji u danasnje vreme i ne bi Call Of Duty bio najprodavanija igra. Ovim postom mi nije cilj da vredjam igrace iste igre jer je i ja igram, jbg, ponekad treba malo adrenalina, ali sto je-je, nije se puno promenilo od dvojke (po gameplay-u). Jedino su poboljsali grafiku.

-U potpunosti se slazem… Ali bi opet CoD bio najprodavanija igra. Tu nije akcenat na kvaliteti, vec na necem drugom…

-Dobro me podsjeti, mogao bih ja malo Skyrim-a danas :smiley:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Privodim kraj Batmana, naj teze ce mi biti kad ga zavrsim posto ne znam sta kasnije da igram…

Igra se malo Forced i Hearthstone, izmedju njih uvek Dota2 :smiley:

Uh bre, u zadnje 2 nedelje 4 igre izasle a ti ne znas sta da igras :smiley: AC IV, BF4, CoD:Ghosts, biraj sta ti se igra.
@dk92: Da se pohvalim! Prvom bossu u DS je trebalo samo 4 udarca da me ubije. Imam osecaj da sam usao na neka pogresna vrata ili da sam trebao da projurim pored bossa :smiley: Mada sumnjam cisto da sam usao gde treba, ja lvl0 a on 4.

Znači da si počeo kako valja :stuck_out_tongue:

Tacno vidim udaram mu 2-3dmg i vidim neki prolaz levo od njega al’ kad me roknuo vec dvaput rekoh da poginem kao spartanac. Skinucu neki guide da pogledam kako i sta. Upoznat sam sa rpg-ovima ali DS nikad nisam pokrenuo, posto je na reputaciji kakvoj jeste ne zelim da uradim nesto za cime bi zazalio.

Spartans never die, they’re just missing in action :smiley:

Probaj bez guida, mnogo je interesantnije :smiley:

haha lepo ga savetujes :smiley:

I meni je trebala pomoć, ali tek kod onog zmaja, jer sam se nameračio da ga ubijem, da mu vratim za sve smrti do tad. A i tek je početak, mnogo interesantniji delovi tek slede, Sen’s Fortress, Crystal cavern, itd. :smiley:

Ovo sam na 5 min probao, videcu sutra kako i sta ovo je bilo no brainer. Mozda mu sutra skinem 50hp pre nego sto napravi palacinku od mene. Koliko ljudi umiru u igri pomislio bi da ce napraviti lepsi “you died” screen.

Poenta je da izgleda tako, da izgleda lepše, manje bi ti smetalo :smiley: Neki protivnici čak i nakon tvoje smrti i nestanka tvog leša i dalje napadaju tvoje mesto smrti, da dodaju malo soli na otvorenu ranu :smiley:

BTW Koju si klasu odabrao?

Verovatno najgore :smiley:
U svakom rpg-u izaberem warriora ili najslicniju klasu. Ovde sam izabrao i onaj ring sto polako puni hp. Gledajuci kako nestajem ispod macole bossa mislim da je bolje da sam uzeo range klasu.

Nemaš range klasu, imaš magove, koji su ok, ali u početku imaju sr*nje HP. Pyromancer je najbolji za novajlije, mada ono, igra je pravljena tako da je samo u početku bitno da se odabere klasa, posle možeš da budeš šta hoćeš :smiley:

U pravu si, zanimljivije je bez guidea :smiley: Sad jos da skinem fix posto imam pc verziju, kontrola kamere sa misem je losa a kao tooltipovi iskacu xbox dugmici. Sreca pa ima fixeva.

Obavezno i modove za 60 FPS i bolje teksture, da uživaš još više

Ljudi dal neko igra CoD Ghosts…kakva je ovo uzasna grafika i pored hd contenta na xbox 360 verziji igre?..Razumem da je tranzicija na next gen,ali koliko god voleo da igram cod,ovaj novi mi stvara mucninu u zeludcu…isprrane teksture,krzave senke.Ova igra me vratila u 2005 i mucenje sa Radeo 9200 sa svim mogucim igrama na 640x… rezoluciji…Utesite me nekim slatkim recima!:slight_smile:

Sent from my LG-P710 using Tapatalk now Free