Šta trenutno igrate? vol. 2 (2012-2013)

@WERTA (ili neko drugi ko je igrao cod, svejedno)
Daj neke utiske o CoD-u ako si ga zavrsio (naravno bez spoilera), ima li epic misija kao sto je to bio slucaj sa MW1 i MW2? :slight_smile:
I treba mi potvrda da imaju M4A1 i M9, lose bi bilo ako ih nisu vratili…

Zavrsio BMan-a, igrao malo COD, i sad sam se bacio da zavrsim GTA. Posle toga naravno AC :slight_smile:
BF 3 nisam zavrsio, ne verujem ni da cu ovaj…

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

COD Ghosts done… zanimljiv kraj… Jos jedan COD u nizu, brainless pucacina ali dobar je, nije rdjav ima par finih misija, i dalje COD 2 drzi prvo mesto heheheh

Igra se AC 4 i utisak je da je mnogo bolji od prethodnih delova,mozda za mene cak bolji i od drugog dela koji mi je bio bez premca…treci deo nisam mogao nikako da svarim pa sam bio skeptican i oko ovog dela ali vredi zaigrati malo duze iiako ce na pocetku da deluje kao da je samo jos jedan AC u nizu…

Nalozio sam se na GTA samo tako, krenuo sam intenzivno da prelazim igru, ocekujem za koji dan da je predjem. U medjuvremenu stavljam AC da se skida…

Jesam ja jedini kog je gta smorio na pola igre? Batman mi je npr. mnogo bolji.aj da ne kazem bolji nego me mnogo vise drzi nego gta. Ne znam. Preci cu sigurno i gta ali desilo mi se par puta da upalim gta i posle 10 min se smorim i to bas bas…

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

Sto bre? Mozda ima poneka smor misija, ali cak su i one ekstra osmisljene i pokrecu neko drugo desavanje u igri…

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Ja sam moram priznat u istom kao i Akiris.Mene GTA uopce ne vuce da budem iskren nisam niti presai igru vec nisam ni na polovini.Uopce nema doviljno akcije i onih adrenalinom nabijenih auto potjera i ubijanja.Toliko oruzja na raspolaganju,a upotrebljivost gotovo nikakva.Dosao sam do drugog heista tj one neke zute podmornice i tu sam stao i to je to.Odigrat cu ja nju,ali pitanje je kada

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

I ja sam počeo da završavam gta 4 pa onda počinje 5-ica

Послато са GT-B5330

Je si igrao onu misiju u mrtvacnici sa Majklom? Ili kada se Frenklin susretne sa Balasima zajedno sa Lamarom? Kud ces vise akcije? Da ne pricam o Trevoru, njegova svaka misija je neka akcija…

Završio konačno AC4. Celokupan utisak je da je skroz dobra, pogotovo posle onog ispljuvka 3jke i shapeshiftinga ovo je super. Nisam imao živaca da jurim 100% completion ko na sve prethodne delove jer mi smor da plovim po celoj mapi skupljajući collectibles ali do nekih 93% sam dogurao pa ću nekad u budućnosti nastaviti.
Sad mogu da se posvetim fifa ultimate team 24/7 xD

-Glavni razlog smaranja je taj ako forsiras glavne misije samo da predes igru, kao sto je nekad i slucaj sa mnom… Kupi/ukradi neko super auto/motor, nadogradi ga i vozaj se plazom uz zalazak sunca. Istrazuj dio suma, pustinju i ostali pejzaz. Slusaj razgovor slucajnih prolaznika, surfaj internetom. Ukratko, opusti se i uzivaj… Tek onda ces dobiti zelju da 100% kompletiras igru, kada vidis sve sitne detalje sto se ne primjete zureci. :slight_smile:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

to je glupost,mapa je toliko glupa[uglavnom mapa grada] da me smara i da prolazim kroz njega a kamo li da istrazujem i gubim vreme,svi pricate nesto kako ste izgubili po 7-8h a main niste ni pipnuli ,pa da pitam ja vas sta ste toliko radili po igri?Sporedne misije su toliko glupe poput da zamenite frenklinovog drugara i slepujete kola jedno 5-6x,sa trevorom da jurite izbeglice da trazite kombi sa lekovima za trevorovu kevu itd… bukvalno nema nista da se radi po gradu toliko,tenis je lepo odradjen ali vs cpu smori posle jednog seta,trku predjes i tolko,golf isto…

toliko mi je taj isti grad dosadio da sam posle 50% predjene igre sve isao sa taksijem kao u gta 4 sto su vecina radila,totalno sam se razocarao jer su je dugo pravili i odlagali par puta,najavljivali nekih 600-700 mp misija a o njemu tek kad bih krenuo da pisem,uzas je bio u pocetku i batalio sam ga odma,sad da li su sredili probleme i bugove ne znam ali je bio katastrofa u pocetku.

-Ako je tebi to “glupost”, onda ne igras igru i gotovo… Moze ti neko navesti 100 razloga zasto je igra remek-djelo i pored svih bug-ova koje ima, ali daba, ako se tebi ne svida…

-Da ja tebe pitam: Sta bi ti volio da je u igri drugacije? Zanimljivije, bolje?

Stvar je u tome sto ja nastavljam pricu samo kad nemam sta drugo. Odradio sve trke hangar skole i dosao do drugog heista i smorio se

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

Zavrsih Battlefield 4. AI je toliko retardiran da sam bio presrecan kad sam vidio da je kraj igre vrlo brzo dosao, naj je kad nece kampanja da se nastavi jer se jedan protivnik negdje zabio i pola sata mi treba da ga nadjem (dok sam provalio da je igra toliki ispad i da je u tome problem, posle zam brze nalazio te zabijace) jer se on negdje zabagovao. A kompanjoni koji su svo vrijeme uz mene stoje na pola metra od neprijatelja i rokaju koliko igdje mogu ali ne pucaju oni da bi ga pogodili nego radi efekta. Toliko je puna mana da bi se smorio dok bih nabrajao.
Najgora igra koju sam odigrao ove godine, slobodno je preskocite.

remek delo je bio GTA VC iz 2002. i GTA SA iz 2004. godine[ako se dobro secam] ,ovaj GTA je trebao da pomeri granice gaming-a kao sto su i ova dva prethodnika uradila,ovaj gta je ispod svih ocekivanja,toliko se odlagalo i toliko razocarenje na kraju.Da mi ne bi preformulisao poruku na pogresan nacin,nisam rekao da je igra losa vec da nije nista posebno i da sam ocekivao vauu jer je toliko i bila hype-ovana…

nije tema za to jer idemo u off,ali ti meni ne mozes navesti ni 10 razloga zasto je GTA 5 remek delo u odnosu na druge igre i igre od prethodne 2 godine a o 100 ni da ne govorimo…

necemo dalje u off,nego da pitam gde nestade ona tema sta ste zadnje igrali etc.?

tema je spojena u ovu temu jer su prakticno bile identicne teme :slight_smile:

a o ukusima ne treba raspravljati, svako dozivljava igru na drugi nacin i nema tu sta da se prica dalje

ON TOPIC:

Krecem ponovo posle 2 godine Castlevania Lords of Shadow :slight_smile: priprema za LOS 2 koji stize uskoro :smiley:

@intruder, necemo u off, sigurno. A za te razloge imas internet, youtube kanale posvecene samom istrazivanju igre. Ja da ti nabrajam, necu… I da, igrao sam GTA od 3 dijela, znam sta govorim… Ja licno mrzim, al’ mrzim, Fifu i PES, a eto ima ljudi koji ih igraju stotinama sati. Stvar ukusa, kao sto @studio rece.

Off topic Off

-On topic: GTAV jos uvijek, na 48% igre. I ‘God Of War’ Collection…

@Vlado, bravo! To mi je isto u planu nakon GoW-a :smiley: :smiley:

Cek’, kad uskoro izlazi? Procitao sam da izlazi 2014-e, u febraru ili martu, ne secam se tacno.