I dalje se igra GTAV, ali polako privodim kraju…a nakon toga cu tek da istrazujem San Andreas
Krecem da igram Rayman 2: The Great Escape , odlicna igra
Igra se GTA V nikako da je zavrsim(malo slobodnog vremena) a igra je ogromna, trenutno sam na 23 misiji, oko 20h igranja…
ja sam se zaludeo igram trenutno sve zivo heheheh
Resistance 1 jos malo pa gotovo
Ratchet & Clank Tools of destruction, ne znam zasto sam se prosle nedelje istripovao da sam zavrsio igru kad nisam, nego mi Akiris rekao kraj ja krenuo Crack in time, pa se onda setim da nisam zavrsio Tools i igrao jedno 4 sata dok nisam presao sve…
dakle Crack in time poceo heheh
GTA V u pauzama
igrao sam jos nesto samo ne mogu da se setim sta, u svakom slucaju to je to za sada, cistim jednu po jednu
Igram trenutno Beyond Two Souls, odigrao sam otprilike 6h, bledunjava prica za sad, dz im skripte od 2000 stranica, pitka je igra ali ono najglavnije (prica) nije vau kao u Fahrenheit ili u Heavy Rain (koje su bile interesantne od samog pocetka), nemam osjecaj da neke moje odluke bitno uticu na pricu, mozda ce se to dogoditi u preostatku igre, pojma nemam. Graficki je odlicno odradjeno, lica su prelijepo uradjena, gameplay mi je jednostavniji nego u prethodnim igrama Cage-a. Ne bih volio da me igra razocara jer sam je toliko iscekivao jer volim rad David Cagea, a Ellen Page mi je jedna od omiljenijih ako ne i najomiljenija glumica.
ja privodim kraju i igru i recenziju. Sutra u toku dana cu uokaciti recenziju, ali za sada nam se misljenja u nekim situacijama ne poklapaju. No necu otkrivati, review cete moci da procitate sutra
Pricam o Beyond Two Souls naravno
Igrao sam Fifu nekoliko sati, Career Mode. E sada, vodim FC Keln, druga Bundesliga i da li je zbog toga ili nemam pojma zbog cega drugog ali SVAKI odbitak, S-V-A-K-I, ide protivnickim igracima. S-V-A-K-I!!! Poludeo sam jbt, dobijem Derby County opusteno, a pobedi me NAC Breda koja ima nekog lika koji trci kao budala! Kompletnu odbranu pretrcao a moroni ga samo gledaju ili se ubaguju. Inace, igram na World Class i na Slow. Na Default speed igra je prebrza, na Slow - kao da gledam JSL, igraci se vuku kao prebijene macke ili kao da su upravo iz obliznje kafane izasli. U svakom izdanju Fife, moraju da zeznu nesto. Taman se naviknem na First Touch kod slabijih timova a oni ubace da svaki odbitak ide protivnickom timu. I da, korneri su totalno prezbagovani. 7 od 10 puta se moze dati gol, dok golmani sada imaju nadljudske reflekse. Ne shvatite me pogresno, Fifa je vrhunska igra ali nije mi jasno zbog cega im promaknu gore navedene gluposti. Golman iz Brede mi odbrani 3 sto postotne sanse a sve sam sutirao u uglove. Baca se kao da mu je Van der Sar cale.
Odbitak je izgleda pošto su slabiji igrači, kod mene nema tih problema. A udarci glavom i finnesse shotovi su ispravljeni u patchu za pc, za konzole stiže sledeće nedelje.
Kapiram da su slabiji igraci, ali zar zbog toga ne bi bilo fer da se lopta odbija za nijansu vise meni nego jacim timovima? Osecam se kao da igram neki pokvareni fliper. Sve u svemu, drago mi je sto stize patch za Xbox verziju.
Trenutno igram po prvi put Borderlands 2… Nisam igrao prvi deo, a ovaj sam vec imao u konzoli od kad je izasla pa sam krenuo taj deo. Malo mi je bila konfuzna u pocetku, nikako da se pohvatam sta i kako, ali sada kad sam malo odmakao, zarazio sam se…
@Akiris Pa milo mi je sto tebi lezi prica koliko te shvatih, kad odigram do kraja sumiracu utiske, ali za sad je to to, morace nesto zesce da se dogodi da bi me uvuklo malo vise u pricu i zaintrigiralo me, a nadam se da hoce.
Ja sam u Beyond-u na nivou kod indijanaca. Isto mi igra bas nesto ne lezi. Nekako me je Heavy Rain sa svojom pricom i kontrolom vise likova mnogo vise uneo u samu igru od ovih miks prica u Beyond-u koji izazivaju mesavinu toplo hladnih emocija. Jednostavno nema tu dubinu, kao sto to ima prica u Heavy Rain-u koja vas od pocetka uvlaci sve dublje i dublje. Ovde je sve nesto napreskokce, cas tuga cas sreca, ali uglavnom ovo prvo. I ja se nadam da ce se utisci na kraju popraviti, jer se vidi da je u igru ulozeno puno truda i ljubavi, ali ako ovako ostane do kraja moj redosled Quanticovih igara ce biti
- Heavy Rain
- Omikron
- Indigo Prophecy/Farenhait
- Beyond Two Souls
Zavrsio sam Max Payne 3, ostavljao sam ovde utiske, ali evo da sumiram: gameplay je dobar, ako shvatite da je ovo stop and pop igra, trcanje i nisanjenje ne pije vode. Sa te strane nisam posebno srecan, zato sto je manje prilika na vecime tezinama za let iz zaklona u bullet time i tri-cetiri headshota u nizu.
Drugo, ona nesrecna Rockstarova tackica umjesto nisana me zeznula jedno deset puta u toku igranja.
Prica je dobra, ali ono sto krasi ovu igru je vrhunski nacin na koji je ona isporucena igracu, stvarno jedinstvena stvar u svijetu igara. Kao zrtva ovakvog isporucivanja price je linearnost igre, tako da me ni ne cudi lijepa grafika, posto su samo pravili uske hodine, nije bilo potrebe za velikim prostranstvima. Skriptovanost je odvrnuta do maksimuma.
I jos da na pomenem da sam se susreo na par bagova koji su mi doslovno upropastili igru, no da ne bude da samo negativno spominjem, moram reci da me odavno nije neka igra drzala ovoliko prikovana uz ekran.
Od mene odlicnih 8/10
Odmah nakon MP3 krenuo sam po drugi put da igram Spec Ops: The Line.
Kakav san od igre! Znam da su vecinom prigovarali na gameplay igre, a meni je on odlican, sve je zategnuto i ispolirano do savrsenstva, uz prelijep gamedesign, samo sam u Uncharted serijalu vidio ovoliko prenaglasenih pejzaza i boja, tacno milina za upaliti i gledati. Sto se mene tice, ovo je jedna od najbojih igara ove generacije, iako je replayability igre vrlo nizak, i MP zajednica mrtva od prvog dana
Xe, ja sam isto stao kod Indijanaca, tj. tacno sam njih prosao. E upravo to, plitka prica, sve neko vozanje proslosti i sadasnjosti (ali to nije glavan problem naravno), ali nisam povezan sa Jody kao sto sam bio u Heavy Rain sa Ethanom ili u Fahrenheit sa Lucasom, tamo sam se utopio u igru totano kao da sam ja glavni protagonista i sve licno dozivljavao. Al ajde da se nadamo da ce ipak ispanuti dobro na kraju, jer je sef Quantic Dreama rekao da je David prevazisao samog seba, nadam se da to nije izjavio cisto marketinski.
Presao Brothers: A tale of two sons, mrzi me da pisem review, ali igra je fenomenalna, ne traje drugo i mora se odigrati…
pa kako mislis da zaintrigiras nekog da igra ako te mrzi da napises barem sta valja ili sta ne valja
Kazu svi da je mnogo dobra igra. Da ima jaku pricu. A sto se gameplaya tice, upravljas sa dva lika istovremeno, po jedan lik na svaku pechurkcicu. Lomi mozak, moram da kazem. Presao sam otprilike trecinu, sve se nesto kanim da nastavim. Igra je jako sarmantna i ima zanimljiva resenja, ali me nesto ne vuce. S druge strane, kratka je. Prelazim sigurno.
Nego, jel igrao neko Dragon’s Dogma? Skinuo sam za PS3, znam da su misljenja podeljena. Neki je dizu u nebesa, drugi je pljuju. Meni ovako na prvi pogled deluje ko klasicna moderna japanska igra, pregrst zanimljivih ideja umotanih u gomilu loseg dizajna…
Ni sam ne bih bolje opisao. Prisilio sam se da je igram desetak sati, više nije išlo… Jednostavno, nije to to.
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Valja sve brate, pratis dva lika, mozes da igras i sam, ali je imperativ da igraju dva igraca. Ja i brat smo igrali na tastaturi obojica bez problema. Prica prati dva brata kojima je umrla majka, a otac se razboleo, pa krecu da traze lek za njega. Prica je u nekom fantazijskom kraljevstvu, igra je logickog tipa, sa mehanizmima i zagonetkama. Prelepa igra, na kraju pomalo dirljiva, moze za 3 sata da se predje.
Uzivam u L.A Noire, zaista sjajno i opustajuce iskustvo.
Ne bih pisao moju recenziju jer je vecina ljudi ili vec igrala ili je zauzeta necim drugim.
Svakako preporuka ako zelite nesto potpuno drugo od Rockstar-a
Sto se tice PC-a poceo sam mark of the ninja, zanimljiva igra, iako je dvodimenzionalna grafika je stilizovana i prelepa a akcija sasvim solidna.
Ima puno nacina za prelazak nivoa, i igra nije laka nimalo