Šta trenutno igrate? vol. 2 (2012-2013)

Igram Alien Rage na PC-u vec par dana. Na devetom sam nivou i polako napredujem. Igra je brutalno teska. I to je ono sto je glavni adut ovog veoma generickog arkadnog FPS-a. Ovo “arkadno” ne treba da vas zavara jer nadljudska brzina i preciznost protivnika beyond visual range, kao i nemilosrdni Boss fight-ovi ce vas toliko izludeti i trenirati vam zivce da cete cesto biti u iskusenju da batalite dalje igranje. Ja sam taman navikao na Killzone gameplay presavsi dvojku i Mercenaries, kad uhvatih ovo cudo. Prva dva sata gameplay-a izubijase me kao vola u kupusu da nisam znao sta me snaslo. Ako u ta prva dva sata nisam poginuo jedno 50 puta nisam ni jednom. Kasnije je sve leglo na svoje ali pogibije su i dalje ceste i neminovne.
Dobra stvar igre je i to sto je sve lepo bljestavo sa mnostvom particles efekata, lepim explozijama i generalno lepom grafikom. Lose je to sto je igra previse genericka. Od linearnih nivoa, dizajna protivnika i okruzenja preko oruzja, do price, sve izgleda vec vidjeno. Druga losa stvar je mnostvo bugova i nedostatak finalnog poliranja. Ipak tezina igre moze da se poredi samo sa nekim taktickim ostvarenjima kao Operation Flashpoint ili RS Ravenshield, tako da je ovo igra za one koji su bas zeljni izazova.

Bas sam juce gledao neki video, popljuvali su igru najstrasnije, od same genericnosti, pa do nevjerovatno malenog health bar-a (valjda kasnije mozes da uzmes neki upgrade da ga pojacas, ali i to nije nista). Koliko sam vidio, vizuelno ima elemenata Killzone-a, Bulletstorm-a, i Halo-a

Nema klasicnog health bara, vec danas uobicajeni samoregenerisuci health. Postoje slotovi u koje se opremaju upgrade za municiju, armor health itd. A kazem igra je preteska zato sto protivnicki AI uopste ne promasuje, i bukvalno ukoliko duze od jedne sekunde mu se nadjete na nisanu, restart chackpoint je neizbezan. Ovo pljuvanje ne bih komentarisao, jer svako danas uzima za pravo da ocenjuje igre. Ja licno bih dao jaku 6 dok je na Metacriticu dobila user score 7.3
Igrao veceras nekih sat ipo Beyond Two Souls. Zaustavio se kod misije u vozu. Prvi utisci za sada mlaki, prica me i nije bas zaintrigirala, dok mi je zapalo za oko da lipsync Willema Defoa nekako deluje skroz neprirodno i ukoceno. No videcemo …

Nisam mislio na health bar na HUD, nego zamisljeni HB je izuzetno malen, tj malo se pogodaka moze primiti.
Kao pokusavali su da naprave old school shooter, a stavili su regenerirajuce zdravlje i dva oruzja max za nosenje. Necu reci nista dok ne probam, ali mi ne izgleda kao nesto uz sta bi narocito uzivao

Ma kakav old school. Nema tu uobicajenih fency cut scena i cover mehanike (koja bi u ovako brzoj igri i bila potpuno beskorisna) kao neceg sto odlikuje moderne naslove. Ovo je po gameplay u sustini malo twikovan Unreal Tournament mod. Na kontroleru je nemoguce igrati ovu igru osim ako niste totalni mazohisti.

Koliko sam vidio, ciljanje je neprecizno i sa misom, iako se onaj pravda da ima lag zato sto snima u isto vrijeme ili sta vec

Trenutno igram Brothers: A Tale Of Two Sons

Indie naslov i odlicna igra :slight_smile:

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Trenutno sa devojkom šibam Diablo3 u co-op-u i oboje maximalno uživamo u igri. Ja Barbarian, a ona Wizard i udri! Preporučujem bukvalno svakom ko voli kvalitetno hack’n’slash iskustvo. Gomila raznoraznih neprijatelja, koji dropuju enormnu količinu opreme… Raj na Zemlji, IMO. Čekao sam na ovu verziju (nisam igrao PC varijantu) i mogu sebi da kažem: “Čekanje se itekako isplatilo!!!” Znao sam da ne vredi “bacati” lovu na original (PC verziju), pa sam zbog toga i čekao “najbolju” (čitaj - free) Xbox360 varijantu! :slight_smile:

Zavrsio Power Rangers Super Samurai. Osrednja igra, prekratka je. A sada igram Ascend Hand of Kul.

GTA V, State Of Decay (jedan od razloga sto sam uzeo RGH), Portal 2 i mozda cu ovih dana poceti Rage (Inace jel neko zna da li je izasao neki DLC koji omogucava free roam na kraju igre?). :slight_smile:
E kakav je Super Samurai? Nikad nisam igrao igru ali me ponekad udari nostalgija za mocnim rendzerima. :slight_smile:

on je za kinect

Ups, to nisam znao, nemam kinect, a ni mesta za njega. :slight_smile:

Valja li cemu State Of Decay sve se nesto kanim da krenem da ga igram

Zavisi na čemu ga želiš igrati… Na xbox-u bez Update ni ne pokušavaj. Nestabilan fps, “cijepanje ekrana” i hrpa bugova… Update obavezno. Na PC-u nisam ni probao. Što se tiče same igre, ako voliš taj žanr, dosta je dobra. Svakako vrijedi probati :slight_smile:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Jedina igra u tom stilu je, to mislim na nacin igre i sta se treba raditi. Nisam je igrao nesto preterano ali je definitivno zanimljiva i verujem da cu je nastaviti igrati do kraja. :slight_smile: Tako da odgovor je da, slobodno igraj. :slight_smile:

Trenutno cepam Assassins Creed 2 na pc-u i nmg da verujem kako je debilno i tesko igrati ovo na misu i tastaturi mnogo je lakse na joy-u.

Mozda je los port, cesto se oni tako zeznu pa zavrse sa odvratnim kontrolama.

Probao sam Battlefield 4 betu, stvarno mi se nije svidela.
Za pocetak grafika, jednostavno je uzasna u ovakvom stanju.
Slika je odsecena gore i dole, previse je mutna slika, teksture su jednostavno nikakve, modeli losi…
Valjaju specijalni efekti i osvetljenje doduse.
Sto se gejmpleja tice, kontrole su cudne i neudobne, bagova mali milion, recoil je preteran, dosta veci nego u trojci
Ui je malo bolji cini mi se.
Necu govoriti o balansu i oruzijima jer ce to definitivno promeniti
Mapa opsada sangaja nije losa, ali za 24 igraca koliko je u beti podrzano, prevelika je.
Lose iskustvo za sada, previse neispeglano

Igram trenutno la noire, sjajna igra.
Volim da njuskam svuda, a uhodao sam se i sa pitanjima i procenama pa gotovo sve pogadjam

Sent from my GT-S6500 using Tapatalk 2

Ljudi igra mi se Splinter Cell:Blacklist,pa mi dajte neke vase utiske.Najvise me zanima,jeli bolja od predhodnog SC:Convictiona?

Jeste. Malo je cudno kad Sam progovori a ne cuje se Michael Ironside, al’ navikne se. Sto se tice igre, ok je, nije nesto spektakularno niti se vraca korenima SC-a, ali je sigurno bolja od Convictiona. Ovde je naglasak na tome da ima vise nacina za prelazak misije, i vise ruta dok je u Convictionu vise naglasak na tihom brutalnom obracunu iz senke. I u Blacklistu moze tako, ali ima i drugih opcija.