Šta trenutno igrate? vol. 2 (2012-2013)

jos uvek skakucem sa raymanom. skupio sam vec preko 800 000 lumiesa i krljam se sa novopecenim frendovima takodje rayman manijacima, ne stajem dok ne padne milionce :slight_smile:

Posle cu valjda privesti kraju GTA ako se odmah ne bacim na GTA Online

To nesto kao AC3, napravis par koraka i eto je cutscene, i obavezno onaj odvratni indijanski jezik koji ubija u pojam :smiley:

Igra se GTAV, sta drugo. Polako prelazim misije i uzivam i igri.

Fora, dok sam na poslu, sin mi ukljuci GTAV i ono igra free roam i istrosi svu municiju na sva tri lika, i onda kad je hocu da igram prva stanica mi je Ammu-Nation :smiley:

Baš sam maloprije čitao članak od IGN-a što ga je @stefy postavio: “100 ‘malih’ stvari u GTAV koje će vas zaprepastiti.” I slobodno mogu nadodati 101-u :smiley:

Igrajući, prebacim igru na Trevora, koji u tom trenutku baca čovjeka sa mosta. Dovezem se s njim do aerodroama. I avionom pređem sve do najviše planine, Vinewood, čini mi se. Iskočim iz aviona i spustim se na sami vrh, pa polako pješke od vrha planine, uvalom, do dna. Kad na samoj polovini, vidim rep UFO-a kako oštro skreće prema dnu! Pritrčim do toga dijela gdje je skrenuo, i ništa, pustoš… E sad, znam za onaj “easter egg” za UFO, znakove koji se moraju skupljati da bi bio vidljiv i sl… Ali, šta je sad ovo?.. Igra je fenomenalna. Znači, postoji još toliko puno stvari koje ljudi nisu ni otkrili, a koje se slučajnim principom pojavljuju. Extra…

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Halo 3 joins Xbox Games with Gold on October 15
Xbox 360 News: Halo 3 is October’s second free Xbox game - Xbox 360 - The Official Magazine

@lordish Slicna fora je bila u rdr-u, sa bigfutom i vukodlakom

Sent from my GT-S6500 using Tapatalk 2

Vukodlak? Wtf … :smiley:
Nikad ga nisam ni susreo :smiley:

Evo sta se jos moze raditi u GTA V

Ne secam se tacno da li je u RDR ili Undead Nightmare, sreo sam bigfoota, bilo mu zao sto je zadnji od svoje vrste pa hteo da ga ubijem. A vukodlaka nisam video, trazim na yt sad.

Psychopathy at it’s finest.

@aLx, to js scena iz “Undead Nightmare”… Nisam susreo nikakvog vukodlaka.

Cuo sam da ima,mislim da sam i video na yt-u

Sent from my GT-S6500 using Tapatalk 2

Ja sam video i bigfuta i vukodlaka u undead nightmare, baš dok sam jahao nekog vatrenog konja :smiley:

Послато са LT30p користећи Тапаталк 4

Ljudi, dajte neke utiske, ukoliko ste igrali F1 2013. Nisam odavno igrao formule pa me zanima da li su Codemasters-i nesto unapredili ili je i dalje karijera nevidjeno dosadna.

/\ I mene zanima! :slight_smile:

Sent from my LG-E988 using Tapatalk 4

^^Evo napisao covek, zadnji post: http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-video-igre-i-vesti/8276-igre-verzije-patch-evi-dlc-evi-i-slicno-vol-2-a-31.html

ja krenuo Marlow Briggs-a heheh zanimljiva igra, ima neki smek onih starih tabacina :slight_smile: ali debelo se vidi uticaj God of War-a na ovu igru

Ja i dalje pikam Max Payne 3, utisak se puno popravio. Poceo sam da igram igru vise kao stop’n’pop, i puno je lakse igrati, iako su protivnici ponekad jezivo precizni, a i sami dizajn prostora u kojima se bori je takav da ste rijetko sasvim zakriveni.
Takodje, cutscene deonice su sada rjedje, tako da nemam vise utisak kao da me neko izvodi iz igre svakih pet minuta.

Btw moram primjetiti da Max fizicki dosta lici na mog oca, kao da gledam istog covjeka

Uh, to mora da je trip.

Meni je bilo uzasno tesko nisanjenje dzojpedom. Sa misem je vec druga prica.

Walking Dead: Episode 1 je besplatna za golde i silvere: The Walking Dead - Xbox.com

Tacno mi zao vise ove Epizode 1, svuda je daju besplatno, da ne kazem na sta lici :smiley: