Ovo bas mocno izgleda.
EDIT: Igra se GTA V, sve skupa imam preko 7h igranja tek na 7-moj misiji.
Ovo bas mocno izgleda.
EDIT: Igra se GTA V, sve skupa imam preko 7h igranja tek na 7-moj misiji.
jos prosle godine presao zeldu i bas sam uzivao po meni mnogo bolja od Skyward Sworda
GTA V - obišao sam dobar dio ruralnog područja sa biciklom, oko 2h. Zalazak sunca, životinje, predjeli … prelijepo. Baš me igra opustila
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Cek cek cek, igra ima tri kraja? Jel se pred kraj bira ruta kojom se ide ili krajevi zavise od misija na pocetku i sredini igre?
Sent using Tapatalk
Evo privodim kraju ac2, posle cu igrati nesto random dok ne narezem gta v kako valja
Sent from my GT-S6500 using Tapatalk 2
Sam biras na kraju. Kad pokrenes zadnju misiju jedan od protagonista (da ne spoilujem) sam izvadi telefon i lepo pise izbor A, B ili C, ti izaberes sam i posle igras zadnju misiju koju si izabrao.
kad odradis misiju THE BIG ONE, to je poslednji heist, napravi manuelni save… onda lepo posle mozes da vracas odatle i da predjes sva tri kraja pod A i B se zavrsava igra za 5 minuta, kad uzmes C igras jos jedno sat vremena sigurno
Ponovo krecem GTA V, sad cu bas polako, ukljucujuci i voznju, hocu da lepo vidim svaki coskic grada
I kupih Fortresscraft pre par dana, zanimljiva igra, posebno u fps modu
poceo sam Little Big Planet 2 i to ja i klinjos bratanac zenin u co-op hahahh koje ludilo mali 6 godina cepa bolje nego ja
sad najozbiljnije odlicna je igra, cela mehanika i slicno tera te da razmisljas bas ono…
Igram Gravity Rush na Viti i igra oduševljava. Najviše mi se sviđa što je igra inspirisana francuskim stripovima. Pored grafike, oduševljava i glavna likica Kat kao i igrivost koja je zarazna i fluidna iako u početku djeluje da će biti zbunjujuće upravljanje gravitacijom… Sigurno jedna od najboljih igara na Viti (mada realno je reći da i nema neku konkurenciju) a radujem se nastavku koji je skoro najavljen.
Poceo da igram Power Rangers Super Samurai za Kinect. Igra lepo izgleda za sada, i nadam se da ce da pruzi jos nesto do kraja.
Htedoh da skinem Reinbow Six Vegas, ali kazu nemoze u nasem regionu.
Probao sam NBA 2K14 i kao sto sam naslutio iz demoa za ps3,ovde su isli na dobitnu kombinaciju,nisu nista drasticno menjali.
Ubacene su nove akcije prilikom ulaska pod kos i igre pod istim,banane se lakse dele,skoro svaki drugi napad zavrsi na posteru,
Odbrana je dosta osetljivija,dosta se secka igra faulovima.
Ima desetak timova iz eurolige,i za divno cudo igraci su sjajno do tancina modelovani,sem jedne sitnice.Svi su mrsavi,pa cak i Baby Shaq koji u igri mozda ima 80 kg…lakse reci,izgledaju kao da su proveli duzi period u logorima,iznureni neuhranjenoscu…tako da ce morati manuelno da se pumpaju u opcijama…:)…
Upravo sam poceo Max Payne 3, tj borim se da pocnem. Za sada mogu samo reci da mi je u jednom trenutku pripala muka od odvratnih jittera u toku cutscene-a (pandan shaky-cam u filmovima, jos jedan odvratan izum), cestim prekidima gameplay-a da bi Max nabacio neki cinican komentar o bogatima, i neutegnutim kontrolama.
Mozda neko nije imao ovako iskustvo, ali ja se ubijam od bjesa (igram na hard + free aim), pucanje je toliko nezategnuto i nepouzdano da ne znam vise sta cu, sve se nadam da ce sad krenutio dio igre kad Max ne pije, pa ce mu se i ruka smiriti. Zaklon ne radi kako treba, kretanje Max-a je potpuno Rockstarovski, tako da nisan prati pokret i oket tjela. To za rezultat ima da Max cest izvodi pokret koji ja ne zelim, pa se reticule sam od sebe pomjeri kao rezultat toga, te mi pobjegne headshot koji toliko volim.
Cini mi se da je naglasak na prici, ali mi se ne svidja oduzimanje kontrole igracu, to me ubija. Hodnik u kome se odvija prica, pa ocisti sobu, pa hodnik sa cinicnim komentarom, pa otvoreni prostor koji treba ocistiti, pa cutscene gdje pokazuje kako je Max krvav i manta mu se, pa opet…huh, nikako mi nije dobro.
Naravno, pregriscu i nastaviti, vidim pisu ljudi da se kasnije situacija popravi, nadam se da ce se to i meni desiti.
Igra je vrh akcijskih igara kao takvih i rijetko jako rijetko koja igra joj se moze suprotstaviti prucom grafikom i gameplayom.Sto se tice shooting mehanike ona je meni odlicna cak su svi trazili i da gtav ima istu mehaniku napucavanja kao i max i oni su nam ga hvala bogu dostavili.Igraj igru do kraja ne znam da je itko pozalio
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Vidicemo, ali mislim da si debelo u krivu. Pucacka mehanika se pokazuje na hard i bez assista, a ne na normal i sa svim mogucim asistovima. Sto vise otezas igru, tu dolaze do izrazaja rupe, u ovom slucaju mehanika. Upalite i igrajte, pa mi recite. Naravno, ove postavke koje sam naveo
gta 5 za divno cudo bacen u drugi plan pa ga igram po sat ipo dnevno,ovih danas se fifa samo igra.Uglavnom se igra UT,iskreno nisam nesto zadovoljan,sigurno da je bolja od 13-ice gde je vladao pace i brzina,ovde je to dosta promenjeno.Preovljadjuju strenght i pasing tako da ce vam jedan Negredo sa 70 brzinom i dobrom agresijom i strenght-om biti dovoljan.Vecina igraca je overpowered,za 15k cete skupiti sjajnu ekipu,dzaba vama aguero i slicni kada vam CB od 700 coins-a[neki iz francuske lige,stvarno su zivotinje] lepo raditi posao.
sve u svemu,dosta lepih novina,dodali su bas lepe stvari a najvazniji element,gameplay malo upropastili.
Probao sam ja na Hard i na Free Aim (posto sam fan Makse ), cim sam prvi put uzeo da igram igru i shvatio sam da je tako nemoguce igrati. Tako da kapiram te u potpunosti i mislim da ces se ti jos dooooosta nervirati u toku igranja.
E tako! Ne da me neko uvjerava da je sve vrhunski, a nije ni probao. Ko proba i odigra sat vremena, onda moze objektivno da kaze. Evo odmakao sam, ali mislim da cu ili bataliti igru, ili cu staviti na normal sa aim assist
Igram bukvalno bilo sta sto mi padne pod ruku dok mi gta v ne padne saka.
Preporucujem svima igru Ascension :Hand of Kul, besplatna je za gold i solidna je stvarno, dajte joj sansu.
Inace je hack n slash iz treceg lica sa nekim interesantnim dodacima koji razbijaju monotoniju. Igra nije p2w, u pocetku je malo teze ali kada pocnete da nizete komboe preko 50 hit, duse ce samo da prste. Ima iritantan sistem ostecenja opreme doduse i nije skroz singleplayer, nekada ce sampioni drugih igraca, kontrolisani od strane bota upadati u vas realm a na vama je da ga branite. Takodje ako ste u frci mozete banishovati protivnike jednim potrosnim spellom u realm susednog igraca na primer. Interesantan hibrid, jos u beti ali valja probati ako nista. Nosi 400g ukupno, a ja sam za 7 sati skupio 210 tako da nije ni tesko uzeti poene ako nista.
Sent from my GT-S6500 using Tapatalk 2
Presao sam mozda cetvrtinu igre i situacije je sada bolja, navikao sam se da od trcanja i pucanja nema nista, samo cover. Ne da sam igrao run’n’gun, nego sam izbjegavao stop’n’pop stil, koji ovde ocito daje puno bolje rezultate. Vidicemo na sta ce liciti do kraja