Šta trenutno igrate? vol. 2 (2012-2013)

Sta je to spolier sta znaci

Koristi gugl.

Mnogo pitas, a samo malo trebas da se potrudis.
@badr, ma nema problema, mislim ja sam igru presao i cisto sam primetio, meni bas i ne mozes da spojlujes, ali s obzirom da je igra predobra, bolje da drugi sami dodju do kraja. :slight_smile:

Završio sam Inversion, nije tako loše kao što su ocenili većina sajtova, ima bagova i frustrirajućih delova, priča je totalni kliše, preuzet iz onih holivudskih “buddy cop” filmova, pomešana sa nešto malo naučne fantastike. Mehanika je kao u Gearsima, sa nekim izmenama, što dobrih, što loših, cover sistem je malo trapav, jer i tu ima da te pogode, pa i ubiju, a težina je neobična, neki delovi su prelaki, dok su drugi neverovatno frustrirajući, a MP ne postoji, u 2 meseca sam naišao na 3 lika :smiley:
Sve u svemu, nije tako loša igra, mada je priča mogla biti bolja, jer je baš predvidljiva. Makar su odradili ok posao oko gravitacije, naročito zato što su ubacili mogućnost korišćenja okoline kao projektila, od automobila do leševa protivnika, pa i u nekim delovima lave i goriva :slight_smile:

Jel ta igra samo za PS3? :confused:

Da, to je PS3 ekskluziva

posle i vise nego kvalitetnih 22h igranja dragon age dvojke zavrsih je na moju zalost.Uzivao sam itekako kroz igru,doduse bilo je i pomalo ponegde i glupih delova,malo mucenja ali na kraju je sve i vise nego ok.Sto se kraja tice nisam ga bas razumeo,ali buduci da su najavili da3 i onaj cover neke stvari su onda jasne.

svaka preporuka za ovu igru,bas mi je onako lepo legla i sad se bacam na skidanje dlc-a…

Kako ti nije smetalo bezobrazno recikliranje okruzenja, statican glavni grad, i borbe gde spawn protivnika sprecava bilo kakvu smislenu taktiku? Meni se prvo deo mnogo svideo, a ovaj nastavak je odmah smrdeo na zbrzanu muljevinu. Dao sam mu solidnu sansu, ali bre – pa nisam ovca da mi prodajete ista tri hodnika kao celu igru.

Nadam se da ce DA3 da povrati stari sjaj.

The Walking Dead EP 4
Dishonored
obe odlicne
jedva cekam 5 epizodu W.D.-a

Steta, igrao sam kod drugara demo, mnogo mi se cini zanimljivom…
Kazite mi samo, posto nisam igrao MassEffect 1 i 2, a glupo mi je da igram 3 a da nisam presao prva 2, da li se isplati da prelazim 1 i 2 deo i naravno na kraju 3 deo. :slight_smile: Jer ako se ne isplati, ne bih da gubim vreme. :slight_smile:

Vecina ljudi hvali igre, i ja mislim da vredi vremena, mada nisam igrao, jer nikako da pocnem, i ovako imam dosta igara za prelazak, mada će i to verovatno pasti za slobodu. Probaj, verujem da sa razlogom hvale serijal

Prvi dio je fenomenalan RPG, odlicna prica i uvod u ME univerzum. Dvojka je vrhunac serijala, tako da je odgovor jedno veliko DA! Grijeh je da ne odigras sav serijal

Upravo predjoh Future Soldier.

Vredi kako ne vredi, ti nemas nikakve veze sa trojkom ako ne odigras prethodnike. Kao sto je iKaran rekao kec te uvodi u univerzum i razradjuje pricu tako da bez toga bi samo usao kao da si pustio igru od polovine. A i vrede da se odigraju, sto se mene tice, obavezno, jer je igra odlicna, pogotovo ako volis Si-fi i tu buducnost.

XCOM Enemy Unknown - sjajno. old school, sve preporuke i pohvale.

Završih Uncharted 3 na hard, sad još na crushing, bog da me vidi :slight_smile:
Naravno Naughty Dog ne zna da razočara, a tek kakav će “The Last Of Us” biti, haos…

Priveo kraju Darksiders 2, blago sam razocaran krajem, i jos uvek stojim pri tome da je kec bolji. :slight_smile:

Sto nisi odmah na crushing? Ja opalio na normal prvi put i onda odmah crushing. Pokupio sve trofeje. Inace jedna od maaaalo igara koju sam posle odgledane zavrsne animacije opusteno pokrenuo ponovo stavi crushing i przio ko da igram prvi put.

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

Pa tek sam je prešao prvi put, sad ću drugi put na crushing, a što se replay value-a tiče, dovoljno je reći da sam dvojku prešao jedno 5-6 puta :slight_smile:

Ja baš sinoć prešao Assassins Creed kec! Igrao sam je na PC-u, još pre par godina kada je igra izašla, ali sam imao neku verziju što se bagovala na misiji u Jerusalimu i nikako nisam mogao da nastavim. Sad sam nabavio XBox verziju i krenem ja tako iz dosade da pičim i žešće se naložim. Mnogo je bolji osećaj igrati ga na gamepadu. I tako sam je spalio za 3-4 večeri, sam svim side questovima naravno… Sve u svemu, krećem Assassins Creed II itd. sve ostale delove, taman dok ne izađe trojka;;;