1 je za ono vreme bio vrh,ali sada ne mogu da ga igram,nema sanse.Koliko su samo u 2 sve popravili i unapredili.
A 3 jedva cekam,pre-orderovao sam je na PSN-u,sharovao i izlazi me samo 3500rsd,a imacu je odmah u 00:00.Jedva cekam!
1 je za ono vreme bio vrh,ali sada ne mogu da ga igram,nema sanse.Koliko su samo u 2 sve popravili i unapredili.
A 3 jedva cekam,pre-orderovao sam je na PSN-u,sharovao i izlazi me samo 3500rsd,a imacu je odmah u 00:00.Jedva cekam!
Ja kopam po AC Wikia, podsecam se svih detalja iz dosadasnjih igara, citam AC The Fall/The Chain i nestrpljivo cekam…da se trojka pojavi na torentu.
Zavrsio Call of duty Modern Warfare 2 -Veteran-
Halo ODST i sada pocinjem na legendary…
Završio sam Dishonored sa “low chaos” pristupom, konačno vrijeme igranja 14h37m. Šta znam, igra kao igra je veoma dobra ali na nekim mjestima predstavlja pravo mučenje savladati protivnike bez ubistva i bez alarmiranja protivnika u blizini. Dosta puta sam sačuvavao poziciju pa kad uprskam išao na reload pa ispočetka.
Mislim da bih više uživao da sam išao starom dobrom pobij-sve-i-vrati-se-sam putanjom…
Sljedeći put ću tako i uraditi ali to nekom drugom prilikom…
zavrsio call of duty modern warfare , danas pocinjem alien vs predator ili splinter cell conviction te dve igre sam skinuo pa sad videcu koju narezem…
Završio Batman Akrham Asylum po treći put i odma se ponovo bacam na Arkham City. Najbolje super hero igre i jedne od najboljih igara na ovoj generaciji konzola.
Moj savet ti je da radje rezes Splinter Cell, bolji je od Alien vs Predator-a koji mi nije lego(ma da su to dva razlicita zanra). AvsP kolko toliko spasava kampanja sa predatorom koja je OK, dok kampanje sa alien-om i marincem su mi bez veze…
Prešao sinoć Leon-ovu kampanju sa ortakom na Veteran, trebalo nam je 9h20min da je kompletiramo, počeli Chris-ovu, koja je više TPS nego kampanja ali meni je i dalje do jaja
Zadnji Boss u prvoj kampanji je *****o smorio, 8x smo ga ubijali, *****i smor, jedva sam čekao da završim, više nije bilo uživanje nego ono… ajde ****te umri već jednom, frustrirajuće i smaranje, ali pored toga cela igra mi je do jaja! Ne bih mogao da zamislim kako bih ovo igrao u SP-u, tj verovatno i ne bih čekam Ada-inu kampanju da igram sam, ali do tada se zabavljam sa ortakom
Ja prodjoh Halo3 pa malo gears of war2 pa nastavljam sa Halo4…
Presao resi-a 6 uzduz i popreko na veteran ali mi je zao sto je igra previse lagana i nema zagonetki jedino taj zadnji boss je bio nest jaci ali i njega sam od prve roknio.
To je zadnji boss u prvoj kampanji. Imas 4 kampanje.
Sent from my iPhone 4s
Znam ja na sta ti mislis i na kog presao sam S Chrisom(mojim omiljenim likom)Leonom,Jakeom i Adom
Zavrsio U3,sam kraj bas i nije nesto,nema onog zavrsnog boss-a na kraju[jos bolje ako mene pitate] i videlo se da su ga nepotrebno zbrzali i nismo ni saznali na kraju sta ima u onom cupu.Sve ostalo je manje vise ekstra,da sam u legali sigurno bi uzeo platinu buduci da mi ne bi predstavljala nikakav problem.Ima 3-4 stvarno gadna i frustrirajuca dela u igri,ostalo[posebno na brodu] me je odusevilo samo tako.Sve u svemu,bice i 4 dela na next gen-u,a mozda i pre,sto da ne
Ok kul, 5 bambija za tebe zbog svega što si rekao u prethodnom postu
Hvala bogu pa nema završni boss, u dvojci je smorio neviđeno, igra treba da te tera da je igraš a ne da te isfrustrira i da tražiš šablon glupi…
Otkud ti to da će biti U4, ja sam mislio da je igra trilogija i da su posle trojke prešli da rade novi IP (The Last of Us)?
Neće biti četvrti deo, to je confirmed. Nema razloga, mžda će izaći još neki za PSV ali za PS# nema šanse…
Pa, gde ima dima, ima i vatre, može da bude da se predomisle, pa evo Halo je trebalo da bude “trilogija”, a počinje i 4, 5 i 6, a možda kasnije i 7, 8, 9… Pare ljude kvare
ND je najavio da radi na novom IP-u Last of Us, i nece vise biti Uncharteda, politika kompanije je dosledna i nikada ne produzavaju svoje trilogije (ako ne racunamo racinge i sl), mozda ce biti nekih rimejkova ili nesto za druge platforme ali ps3 ekskluziva nece biti vise.
Zato što je Halo MS franšiza a ND drži ime i sva prava na Uncharted, a ne sony niti bilo ko drugi, oni sami odlučuju da li će praviti ili ne. MS je uvek bio takav da muze apsolutno sve do maximuma, npr svi su mislili da će Halo 4 biti fail jer ispada iz šablona i iz prvobitnog plana, ali eto ispao je dobar, to je mač sa dve oštrice a ND je odavno odlučio da se ne igra tako…