Šta trenutno igrate? 2023. (Part 2)

“Čuka” mladja iza ledja :joy:

Pa sigurno se nije robot uvredio sa komentarom “ovaj ljaxe iz Vranje” :smile:

1 Like

Svakako je neprimeren komentar :man_shrugging: opet ce ti obrisati kako god.

3 Likes

Dobro nisi banovan zbog vredjanja clanova foruma.

Uzalud ga banuju vraća se jači no ikad :joy: u hard modu je :rofl:

4 Likes

Može buraz, nikakav problem, sve za braću :grin:

Ne secam se vise ko je od clanova flegovao taj post, nije @MladenVR

Iskoolirajte malo sa tim prozivkama, mada kapiram da je Daca u stvari zeleo sa uputi kompliment, takav je muski smisao za humor. Devojke kazu “vidi kako ti je lepa haljina” a u stvari misle “crkla dabogda”. Kod nas je to nekako obrnuo.

I ok nismo britanska gospoda, ali necemo ni da bude birtija u padinskoj skeli na okretnici 101.

8 Likes

Banuj ga brate. Jedini je pro gejmer ovde. Uljez medju nas kezual.

6 Likes

Bukvalno

Seljak se radja na selu i jedan je od stubova svakog društva, osim kod primitivnih društva kao što smo mi, dok seljak iliti ljakse (u obrnutom i negativnom smislu) postaješ silom prilika, odnosno kad ti “seljak” postane pogrdan naziv. Prvo ogledalo pa posle dalje…

1 Like

Bacio si ga u rebus brate

Ahaha.
Evo ti bolje objasnjenje. Jedno je zanimanje drugo karakterna osobina.
Kao npr “ckapi” imas organ i karakternu osobinu :grin:

2 Likes

Uspeo sinoc da se odglavim u Monkey Islandu, projurio kroz nekoliko zagonetki zaredom ko brana da je popustila. Deluje mi da sam u finalu, iskreno nadam se skorom kraju. Bice mi drago da zavrsim igru kako valja, cisto iz postovanja prema klasiku, al spreman sam za nesto drugo.

Razmisljam se izmedju Dzedaja i Still Wakes the Deep. Doduse cujem da je Deep kratak, pa ga mozda odradim na brzinu.

Završio Monkey Island. Kraj je toliko loš da mi je obesmislio celu igru, a bio sam pozitivno naklonjen. Cela igra gradi tenziju, bliži se veliko finale, kad ono, truba.

Samo se pitam jesu od starta planirali takav wet fart ili su zbrzali jer im ponestalo sredstava. Nemam reči, baš sam razočaran. :face_with_diagonal_mouth:

Savetujem ko još nije odigrao da zaobiđe.

3 Likes

Od starta su to planirali :grin:

Ron Gilbert je veliki fan Dejvid Linča, tako da je hteo sasvim blesav i glup, ali i coming-of-age kraj kad malo bolje razmislis.

Nisam jos igrao remake, ali visedecenijski fanovi su bas ljubitelji tog “kraja” :sweat_smile:

2 Likes

Meni je toliko svejedno kakav je kraj, kao poslednja stranica knjige od 300 strana. Dozvoljavam autoru slobodu da izabere kakav god hoce kraj i obicno jedva ceam da se zavrsi da bih presao na nesto drugo iz backloga.

2 Likes

Uh meni je kraj jako bitan. Igre tu često podbace, al ova je baš bila ekstra bezveze.

1 Like

Vidim sad izašao Balatro na apple arcade – jel može da ga igra neko ko nema pojma o pokeru, niti generalno o kartama?

Ja sam jedan od onih što se pogube čim neko počne da objašnjava pravila kartaške igre.

2 Likes

Joj, to ti bas igra za niche publiku … cak nije ni klasicna board-deck igra vec je bas za odredjenu poker publiku :sweat_smile:

1 Like

pa pazi, ja znam osnove o Pokeru ono fazon kako se pravi koja kombinacija i to ti je dovoljno ako znas toliko. Sasvim dovoljno da uzivas u igri. Ja sam je kupio pre nego sto sam nabavio Arcade i nisam pozalio. Igra je hardcore Roguelike i bas je teska kasnije ali ti je pocetak mnogo lagan i dovoljan da udjes u pricu. Moja iskrena preporuka da se ne obazires sa strane i da joj das sansu pa ako ti legne, legne. :slightly_smiling_face:

1 Like