Moj najveci “problem” je nedostatak tezine i realnog izazova. Nintendo to malo bolje proceni nekako, ovo je ipak vise za neki mladji deciji uzrast. Lepo je, beskrajno mastovito i kreativno, ako ga tako shvatis kao neki feelgood platformer ali nije ni najmanje uzbudljivo.
Ne mislim na te zvuke To ok, nego onaj rumble zvuk trigera kad krenu da vibriraju na primer kad upravljaš brodom između nivoa pa udariš boost. Nisam imao predstavu koliko se čuje jer sam uvek imao slušalice do trena dok nisam zaigrao bez njih i ono baš tandrče ko blesavo i baš je glasno. Kontroler star 3-4 meseca tako da nije do toga, viđao sam i na yt to. Samo u ovoj igri više dolazi do izražaja…
Inače da dpdam baš i to što je @padawan rekao, nikakvu težinu nema i kad samo trčkaraš po prelepom svetu i kratkim nivoima, skupljaš novčiće i razgledaš, ume da dosadi koliko god da je lepo. Tačno fali neki izazov…
Iskusio si tek početni deo igre koji i treba da bude lagan. Polako, stićićeš do galaksija gde ćeš imati dodatne izazove (triangle, square, circle i X), plus na samom kraju Grand Master Challenge. Verujem da će ti neki od tih malo oznojiti dlanove.
Prešao sam Triangle i Square i iskreno taj Triangle mi je bio baš zanimljiv. Ali to su opet neki prekratki sporedni nivoi. Videću svakako kad se budem vratio, prećiću je definitivno samo sada mi se ne da ovog trena.
Svako-toliko pokrenem Monkey Island kad me luka pusti. Aj da ne lazem, nije ko da me previse vuce. Ko sto sam vise puta rekao, klasicne avanture nisu vise za mene, cak i kada je humor odlican.
Elem, taman sam bio svasta postigao, al sad opet zaglav, pa mi se vise ne nastavlja. Treba smisliti kako da dobijem krunu sa zlatnim kljucem, a mrrrrzi me da lomim mozak. Ain’t nobody got time for that, i tako to.
A ni Yakuza 0 me ne zaziva. Mozda je samo neki smoran period, ne znam.