Meni je moonlighter super legao, solidna mala igra. Tako da se unapred radujem dejvu, iako ga nisu još najavili ni za konzole, a kamoli za gamepass.
za pa sto ne kupis na steam ?
Ma za monitor ne sedam više. Tako sam uzeo Ori pre nego što sam kupio series x, ne znam dal sam triput pokrenuo igru. Čak probao da strimujem na tv, nije išlo.
Naučio sam lekciju, nije više pc gejming za mene. Ne žuri mi se, stići će Dejv u moj komšiluk pre ili kasnije.
Samo ću reći F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, čista poezija od igre.
9.5/10 od čovjeka koji stvarno mrzi metroidvanie, mrzi me da se akam po tunelima i prolazima, i da se vraćam unazad da otključavam i skupljam.
Ovo pola ocjene manje zato što me sad navuklo k’o na iglu da se akam po tunelima i prolazima, i da se vraćam unazad da otključavam i skupljam kako bi otključao 100%.
Najbolja igra ove godine. A i prošle
Dobar si. Ja sam u nekom momentu odustao da pokupim baš sve iako sam većinu istražio. A i mrzi me da radim one training challenge i slično, igra kao igra je dobra, nema šta.
U nedostatku drugih clanova reci cu ja GOTY
Sanse da ovo odigram su jednocifrene i teze nuli, ali drago mi je da se nekome svidja… jer prvo, zecevi su kul, pa cak i sa ljudskim telom, a drugo… nema drugo jer metroidvaniju baaas ne volim.
Pa ja sam tek krenuo da čistim, tek sam na oko 70%, nije isključeno da ću se smoriti u nekom trenutku i odustati.
Ne mogu da prestanem da igram RDR2. Mnogo mi je sada bolje legla nego pre 4 godine. Jbote kakvo remek delo. Igra iz 2018 shije sve sto je izaslo do danas u svakom mogucem smislu. Ovakvi likovi, ovakva prica… ma ni u filmovima nema. Mozete zamilsiti sta nam tek spremaju gopsoda iz Rockstara kada je i danas njihova igra iz 2018 u samom vrhu produkcijskog ostrvarenja.
Njihova igra iz 2013. je i dalje u vrhuncu.
Inače danas gledam za gta 5 onaj vaučer od 10 miliona za online košta 100 dolara na ps5 sunce ti poljubim. Tamo sam video jer mi je US nalog. A na Arg plaćam to čudo 300 din. Mnogo više opcija za automobile i gomilu stvari naspram single player aspekta igre nažalost.
Upalio juče ps5 posle par meseci. Silni update-ovi na sve strane. Nešto mi se baš igrao Uncharted. Trilogiju prešao jednom samo pre 4 godine sigurno i rešio da obrnem sve redom iznova. Nejtan je previše gotivan lik i jednostavno su failovali da ga prenesu na filmska platna sa onim spajdermenom, to je prva stvar.
Iako malo kljakave kontrole, nekad previše neprijatelja i nekako neizbalansirano sve u trenucima kada dođe do okršaja i u trenucima kada je puzzle, pentranje i sl - prva polovina igre mi se baš svidela i jedva sam čekao da on i Elena (ili kako beše ime) opet dođu do cut scene.
Dok mi je druga polovina igre baš loša što se tiče same priče. Po meni su malo ukenjali ceo vibe kad su pokušali da ubace one natprirodne gluposti i gde odjednom dolaze neke spodobe koje trče po zidu četvoronoške, i neki fail gde su pokušali da izgrade jezivu atmosferu. Kao da sam prešao iz Uncharted da igram Gears of war sa lošijim nišanjenjem. Ali prešao sam je cugu za jedno popodne u jednom sedenju što je ekstremno retko (da ne kažem da se nikad ne dešava) u mom slučaju. Danas idemo na drugi deo
Da mi je znati kako si reagovao kad si prvi put gledao Od Sumraka Do Svitanja
Nisam siguran ali je Final Fantasy 16 mozda i najgora igra svih vremena, ako se uopste moze nazvati igrom posto gameplay mahom ne postoji.
au sta bi?
Ne znam koliko si ispratio rivjuove, ali vise je interaktivni film nego igra.
Jasno.
Eh nije to nista novo za Final Fantasy, tako nesto bih i ocekivao. Meni je ovaj uradak vise interesantan zato sto nema vise pravi party, zongliranje opremom svedeno na minimum, a ceo gameplay vise podseca na DMC nego FF.
Ne pada mi na pamet da im dajem pare, al od svega sto sam video 16ica ne moz’ biti gora od Remakea, koji je apsolutno uzasan po svakoj osi.
16 je izuzetak u serijalu i eksperiment u zelji da se dodvore zapadnoj publici sa nekakvim Game of Thrones narativnim “iskustvom”. Ovde su cinematici 90% igre a gameplay je opcioni. Dovoljno je pritiskati jedno dugme i nema penala za lose igranje, u kratkotrajnim gameplay deonicama. Nije ni nalik DMC-u koji ima izuzeto detaljnu mehaniku, skill based gameplay. Sedmica remake je igretina za ovo. Nisam siguran po kojem kriterijumu da ga uopste svrstam u igru.
Završio Uncharted 2. Neke deonice su mi ostale u sećanju pa sam otprilike znao šta će se desiti ali dosta toga sam zaboravio. Igra malo duža od prvog dela i vidi se napredak u grafici, lokacijama itd. Zamerka ista kao i u prvom delu, Nejt se često uhvati gde ne treba, visi sa neke ivice, skače u stranu gde nisam hteo, omaši zaklon, stane u pogrešan zaklon sa pogrešne strane itd, itd. Bilo je dosta frustracija oko tih stvari pogotovo kad nagrne bagra neprijatelja sa svih strana. Pucanje je za nijansu lošije od prvog dela jer ovde je nemoguće zadati metak u glavu iz pištolja. Tj moguće je ali protivnici uopšte ne reaguju nego samo cimaju glavu unazad i iz 5. metka padnu (brojao sam) tako da mi je to bilo užasno. Jedino gde sam skidao glave brz problema je snajper ili Desert pištoljem koji ubija onako kako bi trebalo. Interesantno je da je srbin negativac, na cargo kutijama piše ćirilicom na našem jeziku “ova strana gore, pažnja, opasnost” itd. Neki Lazarević je negativac Što se svega ostalog tiče mi je super, i ovde ima malo natprirodnih stvari ali ajd. Naracija je najbolja stvar u ovoj igri i to je ono što me vuče da igram dalje. I naravno kombinacija sa dynamic duo crnke i plavuše
Sad idemo na 3. deo
Znaci igra za mene