Šta trenutno igrate? 2023. (Part 2)

Moram malo neku igru gde mi ne treba mozak. Nateko od Hellblade combata :joy:

1 Like

Dobar je Jedi Survivor… doduse, meni je oduvek bio cudal Souls-like aspekt u tim igrama, tako da sam igrao na easy i prvi i ovaj :grimacing:
(mada ja ne volim Souls igre, sem Bloodborne-a koji mi je u krvi, mozda tebi to odgovara)
Ali da, Survivor je napredovao u svakom pogledu u odnosu na prvi deo.

1 Like

Guram polako kroz AC6, da budem iskren ne drzi me preterano. Nekako mi je sve postalo previse jednolicno, i misije i nivoi i gameplay. Tokom prvih par poglavlja sam bio pogubljen s izgradnjom svog mecha, al sad kad su se stvari malo slegle i imam nekoliko solidnih buildova, skoro pa je dosadno.

Obicni neprijatelji su prakticno mushice koje jedva smetaju, dok su AC protivnici neverovatno brzi i ubitacni. Kad ih pobedim, pola vremena imam osecaj da je vise na srecu nego na umece. Jedan pokusaj se mrcvarimo pet minuta i na kraju zaginem, iduci pokusaj ih satrem u trideset sekundi.

Mislim da sam presao oko pola kampanje (sredio crva), nije izvesno da cu zavrsiti. Vuku me druge stvari da igram. Da se razumemo, i dalje mislim da je igra izvrsna, mozda samo nije za mene.

2 Likes

Sredili su framerate što je bio i jedini problem u igri, sada radi u gotovo konstantnih 60fpsa…
Koji frame tu i tamo, odlično je to sada.

1 Like

Igram trenutno Dishonored 2, pre par nedelja odigrao Dishonored 1… sto mi bre niko nije rekao da je ovo ovoliko dobro? :joy:

Bas mi je nekako legla igra i mnogo mi je kul sto pokusavam da svaku misiju predjem na “low chaos” nedetektovan :grin:

Ovo mora da je grmelo tih godina kad je izaslo. Sad kad vratim film, tacno se vidi koliko su sve sto su znali i naucili iz Dishonored-a aplikovali na Prey RIP Arkane! :headstone:

1 Like

Dishonored i Prey su radila dva različita tima.

Arkane Lyon i dalje funkcioniše, oni su stvorili Dishonored i celokupnu mehaniku i sličnosti koja je prenešena iz te igre u Prey.

Bio si malji :joy:

4 Likes

Je l uopste isti engine?
Jer mi deluje kao prirodno evoluiran projekat.
update: nije, ali vidi se preneseno znanje

Poceo da gejmujem od PS2 :smiling_face_with_tear: Ne diiiraj me, smrc

1 Like

Ponovo počeo Lords Of The Fallen i dosta je bolji utisak nego na release-u što se performance moda tiče, preporuka da probate, u G pass-u je pa ono, ko voli soulslike baš dobra igra…

7 Likes

Odlican je lords of the fallen, bas sam skoro pisao o njemu

1 Like

Poceo AC Mirage. Dao sam igri 2.sansu i krenulo je…taman sam se spasio troška Rise of Ronina, jer sam bio nadomak kupovine.

Igraju mi se neke vožnje, ni sam više ne znam šta bih igrao jer sam sve prešao od njih što mi se činilo interesantno. Tako da ubacio opet NFS Unbound.
Forzu sam prešao pa s vremena na vreme samo upadnem tamo, upgradeujem automobile i vozikam se po Meksiku, isti slučaj i ovde. Pošto sam prešao igru, nije bilo mnogo što šta za uraditi pa sam samo sklepao ovu Hondu (ispala je prelepo, ponosam sam :heart_eyes::joy:) i vozikam se po gradu i uživam u zvuku dok koka kokice iz auspuha :heart_eyes::pinched_fingers:
Ono što nfs radi odlično su vizuelne modifikacije kojima forza ne može da priđe. Da li je do licenci za body kit-ove koje ima Liberty Walk ili šta li je, ali ne znam zašto ljudi iz Forze malo ne porade na tome. Sve se svodi na boju auta, felne, jedan prednji branik koji dodaje samo spliter ispod fabričkog branika i jedan spoiler koji lepše izgleda kad ga nema. Sve ostalo se oslanjamo na wrap design i šta community pravi.
Dok je ovde apsolutno druga priča, i čak i taj wrap desiggn je urađen jednostavnije i ima bolje “oblike” i logoe brendova za dodati.

FrostEngine je odlična stvar za EA, igra izgleda prejako po gradu, kad se zađe van grada postaje malo meh, ali unutar grada igra izgleda next gen.
Da odrade veću mapu sa većim gradom i da ubace normalnije trke, malo još doteraju fiziku automobila i mogu da imaju odličnu stvar. I definitivno bolji sountrack im treba.

Evo moje Hondice :joy::heart_eyes::pinched_fingers: Ih kakva je… :heart_eyes:
Malo muzika ubija ali zaboravio sam da je isključim, nek ide život. Kežual vozikanje kroz moje selo.

Ps, skinuo i ja Lords of the Fallen pa ću da probam i to, da vidim kakav je handling u krivinama :joy:

1 Like

Ne vredi, gledam par dana luku kako prži Doom Eternal, morao sam juče i ja opet sačmaru u ruke. Makar samo par nivoa, tek da me mine želja.

Igramo obojica na nightmare, i bogami vraški je teško. Al upravo to što si uvek na udar-dva od poraza borbama daje posebnu draž. Moraš da postaneš efikasan sejač smrti da ne bi sam završio u komadima.

Vidim da sam prošli put pregurao preko pola kampanje na nightmare, svaka mi čast. Al oblije me hladan znoj kad se setim koliko me je živaca i pokušaja koštalo dotle da stignem, nije ni čudo da sam na kraju okačio rukavice o klin.

Neverovatna igra.

4 Likes

Ja bi trebalo da mu se vratim. Prosli put sam zaglavio na nekom bossu i batalio igru. Vala sada fresh start.

1 Like

3 Likes

@MikiBanter i dalje te cekam na Tekkenu :grin:

1 Like

A jesi dosadan sa Tekenom. Ceo fejs sa tvojom slikom :joy:

Sirimo muda,a ramena skupljamo :grin:

1 Like

Doom Eternal je gamerski raj. I dalje mi nije jasno kako su uspjeli da naprave tako savrsen sklop mehanika, i kako je moguce da svaki put kada igram igru i dalje imam isti uzitak i napetost za vrijeme borbe.

Do sada sam je presao nekih 7-8 puta, a trenutno je instalirana na XsX, Switchu i Decku.

Anyways,

8 Likes

Doom Slayer širi hrišćanstvo :hugs:

1 Like