Šta trenutno igrate? 2023. (Part 2)

Jel igrao neko For Honor?

https://x.com/gptgamingnews/status/1777376891046891799?s=46&t=-9tLnr_S1udJT7x6_vgw1g

OpenCritic - 84🟧

Dosta me podsetilo na The Witness :eyes:

Izlazi sutra kao Day One na GamePass-u, a ima “Mighty” ocenu :grin: trebalo bi da bude zanimljivo

2 Likes

Podseca na Witness i na Flower pomalo, ako se neko seca prelepe ekskluzive za PS3.

2 Likes

Zezno sam se sto sam uzeo AC6 za ps5 umesto za xbox – samo to sto moram celu novu konzolu da upalim je dovoljno da me odvrati od igranja. Lidija misli da sam lud, al jednostavno ne da mi se. Kamo srece da sam ga uzeo za kutiju, da samo predjem s jedne igre na drugu.

Ni ne znam sto sam odabrao ps5 verziju, imao neku ideju da ce haptic joypad pruziti bolje iskustvo, plus kao da ne zauzimam previse hard disk na xboxu. Greska.

4 Likes

Teška je to rabota, upaliti drugu konzolu i igrati se na njoj…
:grin:

3 Likes

Uh, ja ne bih bas izabrao AC6 za PS5 jer nije bas Full DualSense Support, vec samo vibracije… ne znam da l si video :confused:
Inace sam ogromna pristalica kupovine igara na PS5 kada imaju Full DualSense Support, i uglavnom mislim da je to dovoljan razlog da se prevagne na PS5 kada se bira izmedju konzola.

Ali cekaj, koja je fora da te mrzi da prebacujes? :thinking: Svi televizori danas imaju HDMI-CEC koji sam prebaci na ‘PS5 input’ kad upalis DualSense.

1 Like

Meni je tako xbox namesten, al sam na ps5 iskljucio, ne secam se zasto.

Haha ma znam, zato lidija i kaze da sam lud. Nije ni do menjanja kanala, jednostavno imam otpor da uopste palim drugu konzolu. Glupavo, al je tako.

1 Like

Meanwhile mali Stojan iz Vrchina, ćaća mu se vratio sa ratista 99 i od tada nije isti, sanja samo jednu konzolu sa Mortal Kombatom. :thinking:

1 Like

Sta je AC6?

Armored Core 6 (u ovom slucaju)

1 Like

lol i ja sam u jednom trenutku pomislio da nije onaj drugi AC :smile:

1 Like

Isto, pa poceo da brojim. :grin:

Ovaj lik je bre scamer koji nijednu igru nije napravio 20+ godina a kao započeo ih nekoliko. Trenutno peca ljude da urade preorder za skinove u igri koja nepostoji u igrivom obliku. Najnoviji mu je trik da će spasiti gaming od woke pokreta :clown_face:.

1 Like

Ko, sta, gde? :slight_smile:

Ovaj bivši urednik Escapist-a (sada Second Wind) ga već jedno 2-3 dana kara, pogledaj postove na njegovom profilu počevši od ovoga threada.

https://twitter.com/nickjcal/status/1776661825880207727?t=E1DQl5OwOOlzWmPCqq9SFA&s=19

grummz samo damage control radi ali sam je navukao na sebe ovog jer se predstavlja da če spasiti gaming od Sweet Baby Inc. i slično.

Dogurah do 10 poglavlja u Dead Spaceu, nazire se polako kraj.

Vremenom sam naucio da ne stresiram toliko oko manjka zdravlja i municije, te drzim jedva 20-30 rundi u plasma cutteru i gutam male health kapsule cim ih nadjem. Puno puta me spasla testera, jer staggeruje protivnike kad ti se unesu u lice, prakticno ne mogu da te napadnu. Igrajuci ovako uspeo sam da obezbedim finu malu hrpu kredita i health packova u skladistu, pa se vise ne brinem. Kad zatreba dokupim nesto, al generalno stvari su dosle na svoje.

Odlicna je igra, zaista. Gameplay uopste nije zastareo. Da se covek zapita da nismo pogresili sto smo krenuli putem open-worlda i gomilom dosadnih side-questova, gde kvantitet nadomesta kvalitet. Dead Space je zapet ko struna, svaki iduci objective smislen i zanimljiv, a ne sad kokoske seljanu da skupljam.

8 Likes

Ahahah, to sam ja kukao na jurnjavu koza :joy:
Da, Dead Space je po meni sve sto treba.
Prica, igrivost, duzina… ni previse ni premalo. Ukupan kvalitet na nivou koji se sada retko srece. Bas zbog tih kokosaka. Da bi rekli da im igra traje jedva ali jedva 20h od toga kvalitetnih 7h plafon.

1 Like

Ja sam im otkidao udove sa telekinezom i nosao im papke i šipke sa sobom iz jedne u drugu prostoriju i samo ih ispaljivao i zakivao spodobe za zid. :joy: Nije me mrzelo da se vratim i pokupim opet po koju nogicu sa šiljcima, tako sam štedeo municiju :joy: A i mislim da to pravi najjači damage, kad nešto ispališ telekinezom kroz njih, milina. :innocent::pinched_fingers:

3 Likes

Zadnjih par dana kako završih hogwarts rokam novi south park. Nije neki wow, fractured but whole mi je bila bolja. Narodna verzija, sa botovima igram u timu a zamišljeno je kao neki mp pa sigurno i to da kvari doživljaj. Ali isplati se zarad poznatog humora

Ja nesto razmisljao da probam ali Grinch me je ubedio da ne probam.