Šta trenutno igrate? 2023. (Part 2)

To su free to play igre,trebalo bi da ti treba samo internet konekcija,bez ps plus.

1 Like

Tako je, mozda je stvar do epic naloga jer treba da se poveze ( jedino mi to pada na pamet )

1 Like

Yep, f2p igre ne zahtevaju ikakav vid pretplate.

1 Like

Ne treba pretplata, to je verovatno do epica ili nesto nisu dobro uradili, mada nema sta mnogo da se pogresi

1 Like

Hvala svima, isao sam sada do malog i prosto nece da se povezu. Kod mene kucam njegovo ime i nema. Odem do njih kuci posto su blizu kucam nase ime i nece da nadje. Neverovatno prosto.

Moraju da kreiraju epic games nalog i da bude linkovan sa njihovim PS nalozima. To sve može da se završi preko browsera, nije komplikovano.

1 Like

Videcu ko je malom pravio to. Ali mali igra igricu samo ne moze da se poveze.
Sredicu im svakako.
Hvala

1 Like

Nisam neki fan turn-based RPG-ova iako obožavam RPG igre, ali merkam ovaj Baldur’s Gate 3… Budući da već imam Divinity Original Sin kolekciju koja nikako nije mogla da mi drži pažnju, nema smisla da kupujem BD3 dok ne predjem DOS2… Odlučim da DOS2 dam još jednu šansu. Prvi put sam seo da odigram duže od sat vremena i evo 10 sati kasnije, napustio sam Fort Joy i navuko se ko majmun. Igra je fenomenalna, ne znam što mi ranije nije držala pažnju (moguće zbog sitnog interfejsa, igrao sam u dnevnoj sobi a sad igram u radnoj sobi na monitoru).

2 Likes

E baš se radujem za tebe. Divinity 2 može komotno da parira Witcheru 3 po kvalitetu i veličini, al posto je igra izometrijska i komplikovana, mnogi su je propustili. Čeka te epska avantura.

BG3 upravo igramo žena i ja, još malo pa smo dogurali do trećeg poglavlja. Igra je jako slična njihovim prethodnim igrama, samo je trebalo navići se na d&d začkoljice (kukao sam o tome već).

1 Like

I dalje lepo izgleda :smiley:

6 Likes

@MikiBanter uzimas li Tekken 8 ? @djomla43 i ja uzeli, pa da se tabamo :grinning:

Nisam planirao odmah na release da uzimam jer sam vec nakupio backlog na PSu pa valja zavrsiti. Al svakako da planiram da uzmem.
Btw, kako im se drze serveri za sada, jel puca konekcija?

Nema servera,ovo je demo. Igra izlazi u petak tek

Igrao sam se sa starim Xboxom, da ga podesim da bude malo lep i da podseća na mlađu braću :slight_smile:

3 Likes

@MikiBanter ako nista od prvog uploada, vidim mali napredak u jednom delu igre, kad dodju pravi igraci bice mnooogo teze :grinning:

Bukvalnp zbog nekih imputa razmisljam da uzmem fight stick al se bojim da ne failujem zbog privikavanja :grinning:

1 Like

uzmi flight stick, bice interesantnije :sweat_smile:

skupi su ti arkadni dodaci, sem ako nisi bas hardcore, verivatno ti treba dosta vezbanja na dzojopedu da bi dostigao realan zid zbog kontrolera.

1 Like

Poceo Returnal, ne mogu da nadjem nalog Lords of the fallen koji sam planirao. Igra kida, ne znam sto nisam ranije ovo odigrao

3 Likes

A tek prica sto je do jaja

1 Like

Super je Returnal, mogao bih se i ja nakaniti da ga konačno pređem.

Meni djeluje prejako Returnal ali je teška igra a ja vremena za to nemam nažalost. :joy: