Iskreno i meni je tesko bas, pogotovo sto kad nesto uradim ne znam sta je, al prodje. Ne znam kako ide otvaranje za combo, punish, animacije i ostalo. Svakako treba mi osvezenje od NRS igara, Mortal Kombat od 2006 i Injustice 2.
SF 6?
Ma kakvi, ne svidja mi se.
@MikiBanter kako izgleda?
Iskreno pola nisam znao sta radim osim graba
Ja sam Paul
Dobro si se izvukao
Izgleda školski
Nije loše za početak. Treba moveset da mu savladaš, vidim da samo basic radiš. Uleti u trening i provežbaj par poteza. Nauči koji je dobar za započinjanje comboa (koji ima buildup) pa savldaj neki combo sa njim. Posle ga testiraš u meču. Svaki karakter ima unblockable napade koji imaju prednost ukoliko te i protivnik napadne. Vidi za paula koji je pa testiraj da vidiš u kojoj situaciji je dobar.
Sve u svemu fino.
Pojma nemam kako se neki potezi izvode, ne znam kako ljudi izvode dijagonalne poteze sa dpadom i onda prebaci u kombo. Movement svakako, nekako isto je zeznut kao i ustajanje sa zemlje, nekad Jin baci nogu high, ja blokiram standing i pogodi , malo konfuzno.
Nakon mnogo muke i bola uspeo sam da zavrsim Pikmin keca na gamecube. Igra ima tonu glitcheva i mana. Svi preporucju da se ista igra na Switchu (remaster) i Wii jer na gc ne mozes da svichujes vrstu pikmina koje bacas dok su u grupi. Poslednji bos mi je uzeo skoro 4 sata vremena. Zavrsio sam Luigy Mansion koji je bio launch title za GC. Ocekivano najlosiji u celom serijali ali za 2001.godimu korektan naslov. Sinoc rekoh aj da probam James Bond 007:Everything or Nothing i bogme zadrzah se celih 2 sata u igri u pitanju je jedna od boljih 007 igara i jedna od boljih igara 2004-godine koja je pobrala visoke ocene eminentnih gemerskih sajtova. Pierce Brosnan glavom i bradom, pa Judi Dench u olicnu muziku i visoku produkciju.
Ceka se naredna sedmica sa se paralelno pikaju Prince of Persia i TLOU part 2 remaster
Kakva godina, kakvo ludilo! Znaci 1,8 igrae mesecno. Nezamislivo u danasnjim uslovima.
https://twitter.com/RinoTheBouncer/status/1745960506362339645?t=JUf4zqpKCOVctj9PLa1T9Q&s=19
Uhvaćen između BG3 i RDR2, počinjem ozbiljno da stresiram da ću propustiti neke igre na gamepassu.
Ako frog detective ode nije neka frka, al šta ako izgubim šansu da odigram Lies of P? Došlo dotle da proveravam kad su igre stigle na gp, pa računam koliko mi otprilike vremena ostalo. Nezgodno.
Sto se tice RDR2 ako budes samo hteo story i da posle obrises racunaj oko 35 sati. Dok ako budes hteo side stavri i trofeje da lovis spremi se samo sa SP deo preko 100 sati.
Kad budes kreno Exotic i Hunting Requests side misiju spremi se na oko 12 sati (ukupno igranja) zlostavljanja od strane igre.
Ko uhvati i rokne perfect Oposuma i Dabra taj moze loto da igra. Samo na Oposuma, a to je jedna od 4 zivotinje u ukupno 5 requestova i za njega sam izgubio 4 sata jurcanja, sejvovanja/loadovanja, gasenja/paljenja igre.
Meni je oposum bio lagan, nateže su ptičice bile, npr. detlić me izluđivao. Jedva ga nađem i ubijem onda i ne bude perfect carcass.
A na exotic requests sam najviše vremena potrošio. Snowy Egret mi je najteže bilo. Našao sam samo jedno mjesto gdje se spawnuje i to ne uvijek.
Pored BG3 kojek trenutno igram i odličan je hteo bih i neku strategiju (najbolje nešto turn-based typa možda nešto kao heroes ) šta bi ste mi preporučili (nikad nisam igrao strategiju na kontroleru ) ?. Vidim ima na gamepasu Crusader Kings III jel vredi to ? Unapred zahvalan na preporukama
Da da isto su bili pakao. Detlica i te male pricice sam nasao u staroj tvrdjavi pored Van Vorn-a. Bukvlano 15 minuta staticno i mogu da se nabave sve.
Ti Egreti su mi isto bili pakao pogotovo Reddish koji pre tog zahtreva nikad nisam video. Mesto pored Largas-a jedino gde ih ima barem u momentu kad imas request.
To je ono sto me nervira sto nije teska igra, niti je sad to komplikovano, vec je spawn rate ocajan i kad tako naleti nesto prosto da poludis samo.
Mene je Oposum izludeo, 4 sata ja imam max Good Carcass sta god i gde god da trazim, a na 3 lokacije gde se spawn-uju uvek bude max dva. I onda aj ponovo loadujuj, pali gasi dok bukvalno i jednom momentu sam odustao. Otisao i radio nesto sasvim deseto i posle ne znam kog vremena aj kao da probam opet oposuma i uspem da ubodem sa 3 zvezdice i da je perfect.
Kako sad izgleda?
Igram protiv CPU ghosta, ovaj protivnik je bio na 44k poena, a sto se tice poteza, movementa da se krecem uopste nisam usavrsio, blok tu i tamo kao i napade, koristim samo ono sto sam video kao input tokom meca da prodje.
Edit:
Evo iz prve sam uspeo da dobijem ovog sa 144k poena
Oposuma je bilo bitno nocu tražiti. Ja sam ih nalazio redovno južnije od Pronghorn Rancha. Dođem tu u noćnim satima, uvijek se pojave bar 2. Morao sam čak dvaput da ih lovim jer sam se jednom skršio sa konjem i izgubio oposuma.
Nije loše, na ovom drugom snimku si i bolje igrao. Combo na 1:00 je sasvim fin za početnika, ne znam dal si ga svesno uradio jedino . Al mora još da se radi, Tekken je najkompleksniji fajter.
Svesno, to je najlaksi kombo. Dignes ga i Rb pa onda Rb
Da da to je jedna od lokacija, ja sam mog nasao ispod Strawberry-ja pored one stanice.
Ima i drugi nacin, uloviti nesto, skin-ovati i sesti sa strane dok se ne pojavi.
Uh rado bih ti pomogao al malo je široko pitanje –
Ako hoćeš nešto slično BG3 onda ti je Divinity 2 skoro pa jedini izbor. Ili možda Wasteland 3, isto rpg sa poteznim borbama, samo je postapokaliptična lokacija. Imaš na gp.
CK3 jeste potezna strategija koju mnogi obožavaju, ali tu više donosiš high-level odluke o širenju kraljevstva i političkim manevrima nego da ćeš sad nekakve jedinice pomerati po mapi. Zavisi sta oćeš.
X-com bi ti mogla biti zanimljiva opcija. Mali squad protiv vanzemaljske pretnje. Slično tome je i Gears Tactics, to imaš na gp.
Najzad, imaš igre poput Desperados 3 ili Shadow Tactics, gde vodiš mali tim specijalizovanih osoba kroz ogromne mape pune neprijatelja da postigneš neki cilj. Odlične igre, nisu baš potezne al skoro ko da jesu.