Šta trenutno igrate? 2023. (Part 2)

Ima, ubodi usb 3.0 i odaberi da se tu čuvaju fajlovi i klikni na record i možeš sat vremena da snimaš

Taman neko za cod

Ima li preporuke za neke couch coop igre? Trenutno sa devojkom igram Diablo 4, ona je najdalje od gamera sto se moze biti ali vec smo na 3. actu, 3 dana za redom smo igrali po 4-6h uvece haha
Ona igra sorcerera, i sama je sklopila ceo build, gleda sta joj se svidja, racuna. I sto je najbolje od svega, dobar build je napravila.
E sad, kad to prodje sve, kad nas smori Diablo, kuda onda?
Nemojte mi predlagati lego igre, ja ih prezirem :smiley:

1 Like

Overcooked 1 i 2, Moving Out 1 I 2

Jel ja tripujem ili nema nigde one teme o pc releaseovima, popustima i slično?
Elem na epicu daju free guardians of the galaxy ako nije neko igrao

1 Like

Ima neka tema, i prostora u drugim temama da se pise o tome, ali nema ko da pise.

Pretpostavljam da znas, It Takes Two je maltene savrsena couch coop igra, specijalno dizajnirana da se igra sa zenskom osobom.

1 Like

Zaista fantastičan naslov.

Obavezno odigrajte It Takes Two

1 Like

Rayman Legends uvek i zauvek :joy:

4 Likes

Mozda raskinu ali rayman legends uvek i zauvek :joy:

Ti bese imas i Switch… tamo mozete i Mario wonder…

Ali ako voli rpg-jeve, probajte i nesto ozbiljnije kao Baldurs Gate 3.

Devojke se tradicionalno dosta lose snalaze sa platformama i 3d kamerom.

1 Like

Ne gubi vreme na glupave igrice da bi kao radio nesto zajedno sa lepsom polovinom.
Niti nju to zanima niti tebe da igras sa njom. Ne lazi sebe :grin:

3 Likes

fora je sto ona hoce da igra, a ja bih da izbegnem igre tipa lego. Raymana sam presao uzduz i popreko…ne mogu opet :smiley:

BG3 je odličan u couch co-opu, ali je verovatno prevelik zalogaj za gejmera početnika, sem ako neko od vas već nije makar ovlaš upoznat sa d&d pravilima. Na samom početku kod pravljenja karaktera ima glava da vas zaboli, na kraju biraš opcije naslepo, daj samo pusti me da igram. Vremenom se stvari slegnu, al treba izgurati taj period izgubljenosti.

Mi smo sada već veterani, igramo sigurno pedesetak sati a nismo još ni prvo poglavlje završili. Igra je super, mada meni lično isuviše slična Divinityju da ostavi onoliki wow utisak ko drugima. Imam utisak ko da igram novu kampanju u larijanovom univerzumu, što je u neku ruku i tačno. Puno mehanika vuče iz njihovih prethodnih igara, samo sa dodatnim d&d komplikacijama.

U pauzama se trudim da uguram pokoju sesiju divljeg zapada, e tu sam redovno oduševljen. Rdr2 mi već sad deluje ko remek-delo, a nisam posebno daleko stigao. Ima isti pristup sporednim misijama ko gta5, dakle bez ijednog fetch-questa da nekom doneseš pet šargarepa, nego sve budu male zanimljive priče u više nastavaka.

A tek svet! Ne mogu da verujem da je igra izašla pre pola decenije koliko još uvek dobro izgleda. Osvetljenje da ti pamet stane. Najbolji mrak koji sam u skorije vreme iskusio (klasična ahilova peta kod drugih igara). Tvoj konj ko prava životinja, baš sam se vezao. Svi likovi zanimljivi, gradim polako odnos sa njima, formiram sliku kakav je ko u našoj družini.

Mogao bih esej da napišem o svim stvarima koje me ovde oduševljavaju. Jednostavno igra je na drugom nivou u odnosu na ostatak industrije. Njen spor tempo nije za svakog, al ja uživam u svakom momentu. Ako je gta5 bio talentovan ali pomalo tryhard mladić, rdr2 doživljavam ko njegovu smireniju, zreliju verziju.

5 Likes

Vreme je za retrooo

9 Likes

Kako smo pricali o the last of us skoro, bukvalno me opet golica da kupim PS5 i krenem da igram :grin: Kako se to ne bi desilo, pomoc ce dobro doci ukoliko znate neke igre na tu temu post apokalilse. :grin:

9 Likes

Koji 90s blast from the past :sunglasses:

@Scalper days gone je odličan, sad se ne sećam jel isto ps5 ekskluziva

Ja ispod 6.generacije ne mogu. Sve ispod toga mi je ruzno da ne mogu igrati npr.ps1, N64, a kamoli sisteme ispod. Smatram da je 6.generacija (PS2, Xbox i GameCube) najjaca u istoriji. Tu uzimam u obzir kvalitet fransiza koje su se rodile i generalno kakav su impact imale igre na dalju buducnost.

Ne smeta mi, naprotiv, volim te igre iz detinjstva.