Fenomenalna igra. Kao i sve Re Igre. Da je vise takvih…
Nije cepidlačenje pošto je on najbitnija stavka tog dela ali da… Naspram originala, ovde izgleda goofy s tim nosem u stranu U originalu je top, nisu ništa trebali da diraju oko njegovog lica. Ali dobro. Mnogo je kratka igra, to mi je najveća zamerka.
Silent Hill remake Nja
Generalno ljudi preferiraju OG, ali eto ja koji sam igrao OG, vise preferiram rimejk
Izbacili su neke segmente i iskriptovali su neke delove, ali igra je dosta zategnutija i “igrivija” modernim generacijama.
Pored svih rimejka tog serijala koji postoji (i koji su definitivno superiorniji), greh bi bio ne igrati i RE3 RE verziju, iako nije mozda bas on-par…
Uzivaj u rimejku!
Ovo bese ta lgbt promocija?
Ne ne. Ovo su musko i zensko
Nije los samo vidi se da je kratak i bukvalno je odradjen na temelju re2 remake-a pa nemoj da se zacudis ako vidis iste teksture i slicno. Mislim generalno jesu skratili igru i to se vidi , ali nisam siguran koliko ce se ljudi vratiti na onaj stari re3 nemesis .
aj videcemo koliko je igra kratka, al da budem iskren bolje to nego jos jedna rasplinuta igretina.
Ja je bas isto odigrao pre skoro dve godine prvi put. Steam kaze da mi je trebalo 7.3 h da predjem. Jeste relativno kratka, kada se uporedi sa ostalima, ali meni sasvim dovoljno.
Pa fora je što su ceo jedan segment izuzeli iz igre koliko se sećam. Zato je kratka i to je ono što je učinilo “gorim” delom od prethodnog.
According to “DanielRPK”, a remake of Resident Evil 1 is currently in development. Scheduled for release in 2026, it will commemorate the 30th anniversary of the franchise’s original launch.
STOP! DON’T, OPEN, THAT, DOOR!
Zar ovo nije već imalo i remake i remaster i remaster remakea?
Presao sam sada za praznike neku Alien Fireteam Elite.
To su delili dzabe na PS+
Super napucavanje. Predvidjeno za igranje u timu ali nema online bas ljudi za to sam sam presao sa botovima.
Poceo sam da igram Warhammer 40000 Space Marin 2
Za sada odlicna klanica. Ovo mi je prva Warhammer igrica. Polako tek treba da udjem u pricu.
Ono stosam gledao na youtube mi se bas svidja od price.
Jeste samo se nisu mnogo potrudili , rekao bih da se uopste nisu potrudili .
Zavrsih sinoc GTA San Andreas (trilogy remaster) Za ovih 20 godina od kako je izasla igra nekoliko puta sam pocinjao i nikako nisam stigao da zavrsim. Oduzilo se poprilicno jer igra ima 100 misija😳 pa.mi je trebalo preko 20 sati. Preporuka svakome ko nije odigrao jer su u ovom remasteru ubacili save checkpoint kojeg nije bilo u originalu. Planiram pred GTA6 da repriziram i Vice City ali to kada saznam zvanican release sestice.
Ok nakon sto sam odgledao par klipova kako se zapravo igra Balatro, moram da priznam, malcice sam se navukao.
Mislio sam da je najvise do srece, kakve karte ti se zadese, al nije bas tako – sreca igra ulogu, al tvoje odluke ‘masiraju’ srecu da krene vise tebi na ruku. Ovo vazi kako za pojedinacnu rundu, tako i za strategiju na duze staze. Jos samo jedan run, recept za navlaku.
Igram tek oko dan-dva, jako sam los, al evo sedim na poslu a igra mi se jos.
Raspolozenje celog foruma u vezi AC.
Jel ima jedna istinita recenica u ovom tekstu