Peglaju oni neke druge stvari a ne izgled igre…
Videcete kada izadje.
Moram da se pohvalim, upravo sam dobio svoju prvu Balatro partiju! Nije cak ni bilo mnogo tesko, jednom kad se sve namestilo runde sam dobijao unutar ruku-dve (ili kako se vec kaze).
Strasno adiktivno zaista, momak je zasluzio svoje milione. A ja sam pod stare dane otkrio da ne smem nikad da pridjem nijednom kazinu.
Sekiro kida, ne kapiram from, sto ne urade drugi deo ovako dobre igre . Gejmplej je fantastican,ubedljivo najbolji od svih njihovih igara.
Koliko sam se samo nalozio na warhamer 40000
Moracu malo vise da.istrazim pricu pre igre koju sada igram. Posto bas mi fali informacija.
Prešao Road 96. Vizuelna novela sa više izbora za završetak. Razvijao francuski tim, priča o demokratiji, autokratiji, slobodi, odnosu pojedinca i društva. Igra nije AAA naslov ali kao da igrate u filmu koji je psihološki triler.
Igra je baš navlakuša ali kad te rng sjebe dođe ti da polupaš kontoler. Posle pola minuta budeš u fazonu: daj još jednu partiju. Ja se bojim da je instaliram na telefon .
Presao sam Wahamer 400000 SpaceMarin2
Bas bas bas je top igra.
Zamerka naravno sto je bas bas kratka.
Suvise kratka za ovako dobru pricu.
Bas sam se nalozio na pricu pa sada mozgam sta dalje kako bih istrazio malo bolje istoriju same igre i glavnog lika.
Ako neko ima predlog neka puca.
down the rabbit hole…
Ja sam u zadnjih mjesec dana prešao Mass Effect 2 i 3, Batman: Arkham City, došao do pred kraj Half Life 1 (i neću nastavljati), došao do pred kraj Shadow of Mordor (i neću nastavljati), te trenutno igram Trepang2, Indijana Jones, Half Life 2, i Divinity Original Sin.
Mass Effect 2 je pravi masterpiece, odlična RPG igra sa veoma lijepim i kohezivnim misijama i naracijom, dosta pamtljivim događajima i sveukupnom space opera atmosferom koja ne popošta kroz čitavu igru. Odradio sam sve što se odraditi može, uživao od prvog do zadnjeg momenta, te je ovo trajalo nekih 30+ sati igranja.
Mass Effect 3 je opet totalno drugačija priča. Velo je lako vidljivo da je igra izgurana u prodaju, dubine u priči ili misijama gotovo da nema, te je i broj companiona prepolovljen, te je akcenat bačen na borbu i napucavanje. To što je akcenat na akciji u akcijskom RPG-u nije ništa loše, ali je dizajn misija i nivoa abizmalan tako da dosta nivoa izgleda kao Gears of War Judgement-horde mode koji je labavo povezan radnjom tako da izgleda kao narativ. Moram da napomenem da sam i ME 2 i 3 igrao u sklopu Legendary Edition sa svim DLC-ovima, tako da nisam ni siguran da li je i neka misija koja je i ličila na nešto bila DLC ili je bila dio igre (davno se ovo igralo).
Batman Arkham City sam prešao čini mi se u rekordnom roku, i stvarno sam uživao u igri, za mene je ovo vrhunac serijala. Trilogija je sada izašla i za Switch, pa ako neko ima želju, može i tamo da igra.
Hald Life 1 sam igrao, ali je ovo baš bilo mučenje. Level design je stvarno sjajan u kontekstu vremena kada je igra pravljena, ali su mi napucavanje i jeftine smrti mnogo išle na živce. Pored ovoga, igrao sam sa joyem koji je kao posledicu imao osjećaj kao da sam na klizaljkama, te je Gordom svaki put malo duže hodao nego što sam htio, te je ovo rezultiralo osjećajem neutegnutosti. Ne znam je li ovo problem emulacija joya ili je takva igra bili inicijalno, ali znam da joj se neću vraćati, a ako budem želio da igram, igraću neoficijelni remake Black Mesa.
Shadow of Mordor mogu reći da je veoma pitko i plitko iskustvo koje nije ostavilo gotovo nikakav utisak na mene, te ovo više neću ni štapom dotaći.
Što se tiče Trepang2, fina i interesantna igra nadahnuta F.E.A.R. serijalom, te nema neku jasnu narativnu strukturu i ima mission izbornik kao Black Ops 2 (ili 3 bješe), te je igra napravljena da bi na kreativne načine u slow motionu ubijali stotine neimenih npc-eva.
Indijana Jones sam tek započeo, te kontam da će ovaj preazak baš dugo da traje.
Za kraj, Divinity Original Sin, igra koju imam na svim mogućim platformama i koju nikada nisam igrao, zajedno sa Baldur’s Gate i KOTOR koje takođe kupim na svim platformama i nikad ne igram. Valjda kupujem za gejmera koji bi želio da budem, ali igram nešto totalno drugačije. Ovaj put pokušaću da izguram igru do kraja, sada sam tek na nekih dva sata igranja, nakon toga Divinitiy OS 2 i čitav Baldur’s Gate serijal.
Sto se tice Half Life-a , trebao si igrati Black Mesa, to je da kazemo fan remake Half Life-a , nije odlican ima bugova , ali potpuno je igriv.
Kao neko ko je igrao oba, mogu da ti kazem da je prvi Divinity mozda malo neozbiljan i da mi nije drzao paznju, te sam odustao na pola, dok je dvojka punokrvni rpg dragulj koji nas je drzao zakucane za ekran stotinu sati. I prica dobra, i takticki gameplay odlican, s gomilom environmental interakcija. U neku ruku nam je DOS2 cak bolji od vajnog BG3.
Ako si jedan od onih sto vole sve nastavke da predju redom ma koliko bili zastareli onda nema veze, al ako ti je vreme dragoceno, moj savet bi bio da preskocis keca i odmah krenes s dvojkom – prakticno je ista igra, samo bolja u svakom pogledu.
Jos ako imas nekog uz sebe za couch co-op, milina.
. . . . . . .
Inace zavrsio RE3 remake sinoc. Savrseno mi legla igra, uzivao sam od prvog do poslednjeg kadra. Mozda jesu malo zbrzali stvari tu i tamo u odnosu na RE2, al sve zajedno nivo kvaliteta izuzetan. Nagledali smo se leonove frizure za sva vremena, bilo bi lepo da malo vrate jill i carlosa, oboje su veoma simpaticni.
Sad nisam pametan sta bih sledece. Kopkaju me ove nove igra tipa indy ili stalker, al gledam backlog i ne znam sta bih pre. Dvoumim se izmedju FC6 i Octopath Traveler 2, a mozda bih mogao i AC Valhali da pruzim sansu? Znam da svi kazu da je pregolema igra, al svidja mi se ta era.
Slatke muke.
Sada RE4
Izuva The First Berserk Khazan. Anime karakter u soul fazonu, a tu je i parry mehanika. Odlicna igra!
Zavrsio sam demo The First Berserk Kazhan. Igrace se ovo samo tako u aprilu.
Igram ovih dana Octopath Traveler 2, bogami nakupilo se blizu deset sati ko nista. Mislio sam da cu se brzo smoriti, al evo sto vise igram postaje zanimljivije.
Neobican pristup, prakticno sastavili igru od companion questova. Odabrao sam lopovku throne kao pocetnog lika, u medjuvremenu sreo jos dvoje. Svacija prica dosad mi je zanimljiva, ne znam ciju bih razresavao pre. Mozda pred kraj opet svi zajedno ubijamo boga, al zasad je svacija prica malog obima.
Kazu da je igra ogromna i da trazi grajnd, tako da nije sigurno da ce me drzati, videcemo. Trebalo mi malo vremena da se naviknem na retro-japanski vajb, sad sve ok.
Je li combat i dalje random encounters? Ono trčiš po mapi i odjednom battle, nije da ih vidiš na mapi i da ih možeš zaobići.
Ja spucao jedno 20h u keca, skupio sve companione, mislim da ih ima 8 i odradio njihov uvodni chapter ali me nekako smorio taj konstantni combat, bojiš se istraživati koliko smara. Nije mi npr. Smetalo to toliko u Euiyden Chronicles.
Jeste. Vrlo je sve retro, pa i to. Sad ne znam jel ima kasnije neki item koji smanjuje frekvenciju susreta.
Licno mi vise smeta sto likovi koji nisu s tobom ne sticu nikakav xp. To bih voleo da su modernizovali, ovako je skoro ko da te kaznjavaju ako treba na drugog lika da predjes.
Eto zanimljivo, ja kad sam probao keca odustao posle sat vremena. Krenuo sam s nekom devojkom koja je pricala ye-olde engleski, smorio se odmah. Mozda sam se tu zeznuo.
Kazu da je dvojka dosta bolja, al da su u sustini igre veoma slicne.
Privodim kraju Sekira. Igra je odlicna, mislim da cu imati nekih 40h igranja kad je zavrsim. Igra nije preteska, prva trecina je znacajno teza od ostatka igre, prosto zato sto nemate dovoljno apgrejda. Nije moguce biti overlevelovan, sto je po meni dobro. Generalno igra starog kova koja je zapravo igra, a ne interaktivni film ili tako neke nebuloze.
E sad, ono sto je lose, sto pari tj deflekt je must have, ali je prostor za isti normalan i nije preterano tezak, cak i spam dugmeta za blok uglavnom odradi posao. Primer ocajnog pari sistema je bio recimo Lies of pi, ali sva sreca pa nije neophodno da se igra zavrsi, dovoljno je izbegavanje, cak i za najteze bosove.
Kao grom iz vedra neba - najaviše Ninja Gaiden 4 igru. Unreal5 verzija Ninja Gaiden 2 od danas dostupna za igranje…Još da najave Titanfall 3 i komotno da se šlogiram.