Pre desetak godina ovo bi mi bila igra godine, visokobudzetni spektakl prakticno bez mana, al mi je sad jedva drzala paznju. Ovaj put je stvarno do mene, evo cak i lidija misli da smaram.
Da ne gresim dusu, bilo je sve bolje i bolje kako sam otkljucavao nove pokrete. Negde na pola kampanje sam shvatio da zapravo igram metroidvaniu, radje nego souls klon. Do kraja igre Kal cuda pravi u vazduhu, jedva zemlju mora da dodirne. Dobro su izmiksali borbu, puzzle i traversal, malo jedno malo drugo da ti nikad ne dosadi. Neobjasnjen reset svih protivnika nakon meditacije je i dalje malo smesan, ali dobro, ne mora svaka mehanika da ima smisla u univerzumu.
Okruzenja da ti dah stane, bas prodaju star wars fantaziju. To mi se mozda i najvise svidelo.
Elem, ukusi se menjaju, bog zna da sam svakojake gluposti bez problema igrao kad sam bio mladji. Ne znam tacno zasto mi ova igra nije legla, mozda zato sto ne radi nista novo. Da su barem likovi i dijalozi bili malo manje klishe, al eto.
Navukao sam se na Gran Turismo 7
Igram sa sinom. Malo on, malo ja. Prelazimo redom… nervoza jaka kada ne mozemo da predjemo
Opasno razmisljam kako i gde da stavim volan… da imam gde volan kupio bih odmah.
Ja nisam bas nesto za voznje. Ali ova je bas ludilo dobra.
Moj problem sa voznjama jesto sam kratkog fitilja. Lako prsnem
Ali super mi je ovako sa sinom malo igram. Osvajamo, budzimo kola…
Ma uzeo bih volan da imam gde da stavim.
Volan jos i nekako, ali ne znam kako da stavim pedale
Kada se ocekuje ovaj Indiana Jones DLC , zna li se sta? Sada nakon Stalker-a 2 igram Gears of War , probao bih do novog naslova da odrigram sve stare po redu od prvog dela pa dalje. Pored toga trazim glupi Nintendo Switch, nikako da naidjem na neki sa normalnom cenom , brate mili sta je ovim ljudima , polovni Lite prodaju za 150e , a meni treba onaj sa Dock-om koji prodaju za fazon 230evra, a za 100evra vise dobijem najnoviju OLED verziju neotpakovanu…Na kraju cu kupiti novu konzolu , tacno su ljudi sto se tice Nintendo konzola potpuno smetnuli sa uma , kao da se zlato prodaje…
Ma ne kupujem ga za sebe , ali svakako prodavati staru verziju za samo ~100evra manje od nove OLED(generalno nove verzije) verzije je malo previse. Doduse ajde i okej mi je kada vidim da daju nekoliko igrica uz sve to ,ali vise je onih koji prodaju klot konzolu , svakako visicu na KP-u ovih dana pa ako nesto izadje ugrabicu, za igrice znam da drze cenu , sve ostalo je proseravanje…
Svaka ti cast , meni samo treba dock bukv ne interesuje me da li je oled model jer ce biti povezan na tv vecinu vremena a zaista da dam za konzolu iz 2017. Godine 220evra i to bez igrica mi zaista ne igra ulogu. Sta znam juricu po KP-u pa ako naidjem ako ne onda cu prosto cekati switch 2 , mislim ljudi su malo poludeli sa cenama posebno kada je rec o Nintendo konzolama. Eto za primer ja sam novi Xbox Series X sa garancijom iz GameS-a koja je stara 3 dana platio konzolu 400evra, 80evra manje od cene na KP-u , a bukv nov uredjaj(covek se odlucio da je proda posle 3 dana od kupovine) , dok ovde nude switch stariju verziju za 100e manje od najbovije mislim svaka roba nadje svog kupca , ali ja taj kupac necu biti hahaha.
Samo prati oglase stalno,bude to jeftinije ali se proda brzo Prodao bi ti moj ali nemam opremu nikakvu a dock nisam nikad ni koristio na tv je tek slika tragedija.V1 zbog softmoda drži cijenu ostali moraju da se hardverski modifikuju
Ma kazem ti davno bih ja uzeo lite verziju, ali posto ce vise ljudi igrati odjednom , onda mi je potreban dock da bih ga povezao na tv ovako mi ne igra ulogu , drustvo nije zahtevno tako da slika na tv-u ne verujem da ce im smetati. Da sam ikada nasao slicnu ponudu kao ti iskopao bih dock negde drugde , sigurno moze negde da se kupi nezavisno od konzole. Svakako ako ne naidjem na dovoljno dobru ponudu , guracemo do switch 2.
Nisam igrao original, tako da mi je ovo prvi kontakt s jill, nemesisom i ostalom druzinom. Pogledacu jednom neki comparison video, cisto da vidim kako je to nekad izgledalo.
Znam da ovaj deo nije toliko na glasu ko dvojka ili cetvorka, al posle prva 2-3 sata ja sam maksimalno navucen. Karakteri izgledaju odlicno, gameplay jednako kvalitetan ko u dvojci, odmah krenula akcija, sve zategnuto, ma nemam nikakvih zamerki.
Mozda je dizajn nemesisa malo goofy za danasnje ukuse, al to je stvarno cepidlacenje.