Ja i @MladenVR smo samo “rat”
Zakucao Dying Light 2, trenutno nemam neke kul skrinove, pa kada budem igrao dlc postavljam
Krenuo GTA: Trilogy DE. Izasao me je svega 24 dolara. Trenutno igram trojku (jedino je nisam igrao do sada) sa ciljem da pokupim sve ačivmentse.
Prati guide obavezno jer ako ne radis misije po odredjenom redosledu, moraces od pocetka sve.
šta su li ljudi početkom 2000ih radili igrajući bez guidea
Nisu imali tada trofeje i achivmentse
Da, postojale su prave igre koju su trajale duze od 5h i nije bilo potrebe da izmisljaju gupave stvari da nadopune isprazne igre kao sada.
Hvala na napomeni
Pratim guide, nisam od pocetka, mada sam imao srece da sam do tog trenutka sve odradio kako treba. Ima deset misija koje su missable.
Koje sad igre traju 5h? Sve neki open world koji nema nikakvog smisla, ubacen samo da bi napumpao sate za igru. Meni iskreno nedostaju linearne igre poput uncharteda i sl.
Volim da je igra kraca, jer mi ne drzi paznju bas toliko
Pa vecina SP kada izbacimo neke vestacki rastegnute scene ili filmice ne prebacuje ni jedna 10h igranja.
A te open world… i nema nesto novo ni da je izaslo zadnjih 10god i vise. A to sto izadje prazno ko “radikalska glava”
To sto kazes ne drzi ti paznju i jeste problem novih generacija… jbg sta da ti kazem.
Ili smo mi zapravo toliko ostareli da nemamo niti vremena niti volje da sve to ispratimo aj jbt ja imao 10 godina kad bio GTA III. Prvi put igrao na PS2 u nekoj igraonici u Leskovcu. Plakao kad mi isteklo 2 sata, hteo jos
posle naterao druga da traži od tetke iz Beograda da mu kupi igru. Poslala žena ladno ogirinal kopiju na 2 diska. Mi do tad jedino znali za krakovanje i za virtual drive.
Apdejt u vezi forspokena. Uzasno dosadna igra sa praznim svetom. Ko voli jrpg igre(ova igra to jeste u najgorem mogucem smislu) , mozda mu se i dopadne, i obavezno 120hz displej.
Ja ne kapiram koja je fora sa tutorijalim od sto godina, kao u hogwartsu, koji je by the way ocaj zivi od igre.
Pa OC score je 67…
Random thought.
Nisam simpleton, ali preporuka da ako imate veliki backlog vodite se OC/MC score-om, jer je dosta bolje da utrosite dragoceno vreme prvo na (po skupu subjektivnih misljenja) “bolje igre”, pa ako vam ostane vremena predjete na ove “below average”
Ma nemam sta vise da igram, pa probam sta mi je dostupno u pasu.
Isti zakljucak sam imao. Prazna i dosadna do bola.
Ništa novo, kada je pa Square Enix umeo da napravi dobru igru? Ne znam da li postoje izvikaniji devovi od njih, možda ubogi Blizzard…
I dalje Indiana Jones na meniju, polako ga lomim, taman kad pomislim da sam zaglavio negde, vratim se na glavnu misiju, otključaju se ostale stvari. Level dizajn i dalje nastavlja da me oduševljava.
Uzeh nalog Sekira, auuu, stidim se sta sam propustio, fantasticna igra. Bukvalno sve mi se dopada, ne znam zasto sam ovo preskocio. Rame uz rame uz DS 3, Bloodborne i Elden ring , koje su po meni najbolje Fromove igre.
Skoro me nije neka igra ovako prijatno iznenadila, jedino Returnal.
Sleeping Dogs.
Tomb Raider 2013-2018
Kingdom Hearts, Final Fantasy