Otprilike toliko cu imati na kraju. Kada mislim da sam istražio celu regiju, pogledam na you tube gde su sve “šefovi” pa onda undri i po njima. Trenutno sam negde na 130, a ima ih ukupno čini mi se 165. Što bi rekli nije bolest sve što boli ali jbg kada me uvuče igra moram sve da očistim
Cudno da nema na metacriticu, i tek sada vidim da je free to play sto verovatno znaci umereno agresivan gacha model.
Na kraju ovo nije platformsko-akciona, nego dress-up game?
I nema izgleda Pro enhancements.
Pa u suštini je kao neki rpg, samo je više friendly fazon. Imaš neke neprijatelje ali za sad je sve baš lagano i nije toliko akcenat na tome. A te haljine i sl imaju svoje neke skilove koje koristiš i sl. (ne mogu da verujem da ovo pišem )
Gledaj na to kao na onaj Disney Dream Valley ili kako se beše zove. Taj fazon igre, samo što imaš neke boss borbe i sl, bar iz trailera koliko sam video. Utrošio sam nekoliko sati ali nisam puno odmakao jer sam uglavnom kružio po svetu i istraživao.
Fixed
Da li ima jos igara poput astrobota da koriste potencijal dzojstika? Jako su dobro odradili ovo. Ali nesto sumnjam da je implementirano dalje od astrobota.
Takodje, hocu da kupim par igara na razmeni, nosioce uglavnom, Uncharted 4, TLOU 2, Spiderman 1 i 2. Da li ovo sve mogu da igram na PS5 ili ima nekih ogranicenja?
Sve sto si naveo mozes da igras na PS5 bez ikakvih zackoljica.
A sto se tice DualSense haptic vibracija, sve “Sony-FirstParty ekskluzive” (te sto si naveo) imaju full DualSense support.
SpiderMan 2 ce te definitivno oduseviti sa zvucima koji konstantno dolaze iz kontrolera, zatezanjem okidaca spajdi-mreze, vibracijama povetarca, talasa itd itd Bez brige
Napisao bih samo NE ali je minimum 5 karaktera
Posto je razmena kanalcina, ne mogu postavljati oglas, slati ljudima poruke, da pitam ovde. Prodaje li neko uncharted 4, tlou 2, spoodermana 1 i 2? Nosioc naloge
Ove igre su na akciji trenutno, Uncharted: Legacy of Thieves Collection (U4 i LL) je 20$, The Last of Us Part 1 je 30$, Spider-Man Miles Morales je 20$.
TLoU Part 2 Remastered i Spider-Man 2 su do skoro bili 40$ na akciji.
Ja sam napravio Japanski nalog i uzeo ovo za 7e.
Sad je malo skuplje ali opet dosta jeftinije nego u Store-u.
Skini tapatalk app, to je meni resilo problem
1.3 mjt?
45 minuta Death Strandinga a igra i dalje ispisuje credits i Hideo Kojima ovo, Hideo Kojima ono loll. Od tih 45 minuta ima pola sata cinematica …
Oh boy, wait till you see the rest of the game…
Igra nije svacija ‘soljica caja’.
Ja sam licno uzivao u njoj i u alegoriji/ kvazi pseudonarativima koje nudi, ali ako ti se ne svidi prvih 1-2h, ne znam da li ce ti se svideti ostali 40h
Generalno je ok, igra je prelepa, islandski krajolik je top (valjda se to posle malo promeni) ali priča, šta znam, već sam se pogubio malo. Možda previše znam o igri da bi me sad uhvatilo da sve pomno pratim, mada vidim zašto je super ako se prvi put srećeš sa igrom kada je izašla. Možda je i do Kojimine pretencioznosti da od svega pravi film.
Elem sam gejmplej je zanimljiv, barem do sada, kretanje je baš lepo odrađeno. Aj videću dokle će me držati kada se stvari malo otvore.
Poceo sam da igram Nobody Wants to Die.
Odlicno izgleda. Jasan mi je zanr igre. Ali mi je i ta setnje nekako suvise spora.
Svakako cu joj dati jos sance. Ako nista drugo bas je opustajuca. Uglavnom… par puta nisam video nesto ispred nosa… pa sam tu malo histerisao.