Nije sporan taj clan, ali je sporan kreator shera za taj nalog. Kreator je vec pominjani NikolaDj ili kako vec, koji je diskutabilan, nadam se da ti nece propasti nalog, posto vidim da je oglas lockovan , pretpostavljam da si ti kupio.Bitan ti je kreator nije bitan prodavac.
Mislim da je clan iNikola bas pominjao naloge tog lika.
Ja sam bio prvi kupac, cak mi je decko dao podatke ali sam vratio i zahvalio se. Prodao je odmah drugom u redu Ja sam nasao gosta za 2k , svejedno ne vijam trofeje
Završio Indianu. Sve pohvale za Bethesdu, igra je super, čak mi je palo na pamet da odradim sve ačivmentse, bio bi prvi put da jesam - toliko mi je legla. Mada ostaviću to za drugi put. A sad sam uzeo da igram COD, ostalo mi je još par polja da završim battle pass. Rado bih igrao neki single player, ali ne mogu da se fokusiram na igre sa pričom, jer dolaze ispiti, samo iz književnosti imam još hiljadu strana da pročitam plus teoriju
Hvala God Howardu a pohvala za MachineGames ništa
Naravno i za njih.
Je l moze MachineGames sad stalno da pravi Indiana Jones igre?
Mislim da su nasli svoje-zvanje.
2024 games koje sam odigrao:
Prince of Persia The Lost Crawn
The Last of Us part 2 REMASTERED
Stellar Blade
Senua Saga Hellblade 2
Steel Wakes the Deep
Star Wars Outlaws
Astrobot
The Legend of Zelda Echoes of Wisdom
Silent Hill 2
Call of Duty Black Ops 6
Stalker 2 Heart of Chernobyl (in progres, over 100h)
Indiana Jones and the Great Circle
Lepse cu da spavam zbog ove informacije
Bilo je tu jos nekih starijih igara, nego sam hteo da istaknem igre iz 2024.god.
Vidi se po naslovima da sam Pro
to se ne dovodi u pitanje!
Poceh Death stranding, kad je vec u pretplati. WTF, koja debilna japanstina, plus dosadno do jaja, zali boze deset sati provedenih u igri. Delete
A zamisli tako 40 godine do penzije
Nije dosadno ako nemaš posao a želja ti je city express
10 sati ti je bilo potrebno da shvatis da igra nije za tebe?
Nije htio ishitreno da donosi odluke.
Postujem, stvarno je dao igri sansu. DS je igra kojoj ionako treba malo vremena da stvarno krene.
Ja sam je igrao baš dosta. A onda je dosadilo. Ima vrlo čudan vajb igra i mislim da traži odredjeni period kada ti treba baš nešto takvo da odigraš. U suprotnom, kliknuti neće.
Dobar je to spisak. Voleo bih da sam i ja odigrao do kraja makar pola od toga, ali bice bolje…
Meni se sve ovo sa tvog spiska preliva u sledecu godinu + dosta stvari iz 2023 i bogsveti zna sta tek izlazi u 2025.
Mozda uspem da uglavim Hellblade 2 do kraja za ovu godinu
path of exile 2