Šta trenutno igrate? 2023. (Part 2)

Sutra dajemo tacno godinu dana GTA VI traileru. :grin:

To je to, nemam sta da dodam.

(moram ovde jer je iz nekog razloga zakljucana GTA VI trailer tema.)

3 Likes

Pa dobro, kada izadje necu vise moci da branim sinu da igra kao saga gta5. Bice punoletan (sada ima10god :grimacing:) :grin:

2 Likes

Ja sam mislio da je Sony izbiljniji od ovoga :smiley:

Napricao zeni kako cemo se zajedno izigrati uz PS5, da ima gomila igara za dvoje, vi nabrojali 3 igre, jedna od njih tetris :smiley:

Xbox ti je više za couch co op jer dosta ekskluziva imaju split screen, Gears of war kampanja i multiplayer može split screen svi delovi (nisam siguran za četvorku i peticu doduše ali mislim da mogu i oni), Halo može isto i to u četvoro, a kampanja u dvoje, Forza Motosport isto (mada imaš i Gran Turismo svakako).

Starije Resident Evil igre možeš isto kampanju u split screen (RE5, RE6, RE Revelations 2), takođe imaš Borderlads koji može u split screen, The Quarry može isto u dvoje, Diablo 3 takođe (mada ako vas četvorka smorila, sumnjam da će treći deo bolje da prođe), Party Animals mislim da može isto, Goat simulator, Trine, Overcooked, Minecraft, Unravel 2… Nije neki izbor ali nađe se… Ili uzmi još jedan ps5 pa zajedno online :joy:

It takes two, unravel 2 i a way out su jako dobre igre za coop…

1 Like

Ahah, pa lagao si :grimacing:
Ako hoces dobru zabavu za drustvo i sa zenom uz konzolu postoji samo jedna stvar.
Xbox360 + kinect :tada:
To je ludilo. Samo ako ste naravno fizicki sposobni i imate prostora. To su posle ozbiljne upale misica. :joy:

e znas da sam razmisljao da raspakujem x360 zbog kinecta. Bas mi je krivo sto je failovao.

pa nije kinekt fejlovao već je fejlovao xbox one sa uguravanjem tog kinekta u bundle. Čini mi se da je kinekt na 360 imao super prodju.

1 Like

Ja sam bio prezadovoljan. Taman se zalatela prica i onda je dosao najveci “fejlll” zvani Xbox ONE.
Xbox jos ne moze da se oporavi od te gluposti.
Da je One bila dobra konzola odnosno da je bilo igara Kinect bi nastavio zivot.
Ozbiljne upale misica sam imao zbog njega :grin:

Ma ima gomila, lidija i ja se siti naigrasmo tokom godina.

Sem sto su ljudi pomenuli, imas jos –

• Overcooked 2 (ovo je za razvod, al luda zabava)
  • Divinity 2 (ako vas ne odbije kompleksnost, stotine sati zabave)
  • Baldur’s Gate 3 (isto ko Divinity, neverovatno al komplikovano)
  • Diablo 3 (nama bio daleko bolji od cetvorke)
  • Borderlands 3 (lidija bila snajperista)
  • SpiderHeck (zabavna mala vs igra)
  • Rayman Legends (prelep platformer, dobar za uvod u igranje)
  • Moving Out (slicno Overcookedu)
  • Lovers in a Dangerous Spacetime (zajedno upravljate 2d svemirskim brodom, jako slatko)
  • Nobody Saves the World (simpaticno mada smo se malo smorili pred kraj)
  • Ove nove Kornjace, 2d tabacina? nama se nije previse svidelo, al mnogi ljudi odlepili
  • Streets of Rage 4 (dobra zabava)
  • nismo igrali, ali Sackboy Adventures dobro deluje
  • moze i neka Lego igra, doduse nas nije drzala ona sa star warsom. Mozda ova nova Horizon Lego ispadne bolja, nismo jos probali

Ove dve su vec pomenute, al zasluzuju da se istaknu jos jednom:

• It Takes Two
  • Unravel 2

Mozete da probate i igre tipa Until Dawn, koje su prakticno choose your own adventure filmovi, super su da se zajedno igra.

EDIT - ko sto vidis ima tu svega i svacega, samo pazi da ne bacis zenu odmah u dubok deo bazena ako nije navikla. Ja sam lidiju mesecima trenirao, isle prvo jednostavne 2d igre, pa npr diablo 3, dugo je trebalo dok nismo dosli do 1st person shootera tipa Borderlands…

e da, iako tehnicki nije coop, novi Astrobot je toliko caroban da ‘zajedno’ igramo iako samo jedno od nas drzi dzojped u ruci

2 Likes

Hej, nemoj Tetris da mi omalovažavate! :grin: Ja ga imam (i igram, naravno) na svim platformama: Quest 2/3, Xbox Series S, PS5/PSVR2, Steam Deck, PC (Steam/VR). I samo da spomenem da sam sa (odavno već bivšom) ženom najviše zajedničkih gejming sati proveo nekad davno uz Twintris na Amiga 500 kompjuteru.

1 Like

Igram Infinity Nikky, ko zna, zna. :joy: Igra je skroz zen, muzikica top, menjam 'aljinice, cipelice i pogubio sam se šta čemu služi ali grafika i svet su top :ok_hand::joy::ribbon:

4 Likes

Ma daj bre, nemoj me zajebavati

3 Likes

Samo jako :grin:

2 Likes

Mene Stumble Guys radi na agresiju. :rofl:

2 Likes

@NmY to neka demo verzija?

Pa nije koliko znam, izašla igra pre neki dan :thinking:

1 Like

Ušao u otprilike 250h Elden Ringa. Neverovatno je koliko te ova igra vuče i drži da je igraš. Ne znam da li bi znacilo da više koristim razne napitke i ostale stvari ali uglavnom koristim mač, roling i štit.

3 Likes

Bukvalno se slazem, prvi souls i taman mislis dosta je i onda sam u fazonu, aj jos ovo da zavrsim i istrazim :grinning:

1 Like

Ja imam ukupno oko 350h, gde sam simultano prelazio na PS-u i na Xbox-u :rofl:

2 Likes