Šta trenutno igrate? 2023. (Part 1)

Kapiram da se stenjanje samo jos pojacava kasnije.

Screenshotovi su prelepi.

3 Likes

Možda bude neki shadow drop na ne-E3 konferenciji :pray:

2 Likes

Probao 2k lego drive, prilicno sam siguran da je klon mario karta

To su klasične cart racing igre. Sve su na sličnu foru. Hot Wheels Unleashed, Crash Team Racing, Dysney Speedstorm itd, itd. Ali ja ih sve obožavam, volim to šarenilo.

1 Like

Meni je Bow omiljeno oružje u Hades. Osećaj kad snipeuješ protivnika sa drugog kraja mape je čist dopamin. Nemoj da zaboraviš da koristiš dash attack.

Interesantno mi je kako smo par prijatelja i ja igrali Hades i svako ima drugačije omiljeno oružje. Jednom je štit glavni, drugom koplje, trećem pesnice a meni je luk.

Ali mislim da nema oružja koje aktivno ne želim da koristim, što je retkost.

2 Likes

Ja sam iskljcivo sa pesnicama igrao

Juce sam probao spear i on mi je za sada najbolji weapon. Ako se lepo odigra, može brutalan combo da se izvede. Dash attack na njemu je baš snažan.

Pukoh pare na battle pass za Fortnite, nije dugo trebalo. 12cad, nije strašno. Jer vidim da ćemo makar još malo igrati, a vabe me sa kul skinovima od prvog dana.

Uglavnom brzo zaginem, al sinoć uspeh jednom i da pobedim, potpuno nenadano. Na kraju me dva džedaja vijala oko kolibe, jedan baca gromade drugi vitla svetlosnim mačem, ne znam kako sam preživeo.

Potpuno mi jasno kako se ljudi na ovo navuku.

2 Likes

Sad probaj Apex :joy:

Trenutno se igra Cult of the Lamb i mogu vam reci lepa igra

4 Likes

Eh što mi drago kad vidim da još neko pegla to umetničko delo. Ja sam je sa uživanjem obrnuo i moram priznati da sam baš dosta vremena gubio oko vodjenja sela. Šta više, više sam korigovao seoce i vodio računa o seljanima nego što sam išao u boj :sweat_smile:.
Igra je sjajna, uživaj.

1 Like

Došao juče do Hada i zaginuo. Obojica bili low hp i nekako uspem da se dasham u njegov attack. Popizdeo sam :joy:. Šta uzbudjenje uradi od čoveka.

2 Likes

To se i meni dogodilo. Ostao mu još 1 hp i ubio me. Ako tad kontroler nije letio u zid nece nikad

1 Like

Ja isto. Vec sam istrasio sve skoro sto moze da se istrazibu selu. A tek sam ubio drugog bishopa, pred trecim sam. Vise sam u selu nego na rokanju :rofl:

1 Like

Video sam da je izašao i neki update. Mogao bih opet da je skinem da vidim šta je dodato.

Nisam siguran sta je dodato ali ima jos jedan dlc da se uzme. Dobijes fallower forms nove.

1 Like

Na ovo sam mislio, free update je u pitanju.

Ahaaa a dobro to je vec bilo deo igre kad sam poceo da igram tako da nisam ni znao :grin: ali da. Relic je super stvarcica

Ko o cemu, ja o Fortniteu.

Sad mi je jasno sta si bio napisao, vidim iz prilozenog da je igra prilicno izdasna s tom valutom. Poslednjih nekoliko dana odigramo po par partija luka i ja naizmenicno, vec imamo dovoljno novca za sledeci pass.

Meni ko laiku deluje bas darezljivo – em je osnovna igra besplatna, em za minimalnu sumu imas pristup svakojakim (kvalitetnim!) skinovima i drugim dzidzama, em uz relativno malo igranja mozes da zaradis dovoljno da nikad vise ne das ni dinar. Siguran sam da epic ima ekonomiste i marketing eksperte koji su izracunali da im se takva darezljivost isplati, al meni cudno.

Pretpostavljam da se nadaju da ces hteti da uzmes ekstra skinove iz storea, al koliko sam malo tamo prozujao nista me nije privuklo – gomila dragonballa i star warsa, koji mi na svu srecu nisu mnogo privlacni.

edit - o boze jel to moj post zakljucao temu i otvorio sledecu? koliko sam vec godina ovde, prvi put mi se to desilo. gde mi je nekakav rare achievement :rofl:

3 Likes

This topic was automatically closed after reaching the maximum limit of 10000 replies. Continue discussion at Šta trenutno igrate? 2023. (Part 2).