Sport

Sto neko rece na b92: pa nismo mi albanija pa da bijemo Portugal :smiley:

Jos jedna prepoznatljiva utakmica fudbalera Srbije :ninja:

Ovako izgleda nase ucesce u ovim kvalifikacijama

Pa nije se valjda neko razocarao??? Ili mozda ocekivao neki uspeh? Ako jeste dajte mi broj vaseg dilera da i meni bude lepo :smiley:

Hoces reci u zadnjih nekoliko . mi se nismo plasirali na Evropsko prvenstvo od 2000 (Nizozemska - Belgija) otisli smo na dva Svetska kupa kao da nismo mene je sramota njihove sramote…

A i nam tom Evropskom primismo sest komada od Holandije.

Ispravka - Nizozemska (preziru kada ih tako zovemo ) znam iz iskustva :smiley:

Zar niko da pomene onako lep gol Matica :stuck_out_tongue: :smiley:

A da, mi dali gol :smiley:

Pa i to je uspeh sta ima veze :smiley:

Ova generacija fudbalera iako medju najjacima u istoriji srpskog fudbala (po imenima) ce verovatno da udje u istoriju po tome sto se u kvalifikacijama nasla na tabeli iza Albanije. Necu da ulazim u razloge, -3 boda i slicno. Ljudi imaju jedan poraz i to sluzbenim rezultatom, a ko garantuje da bismo ih pobedili da se mec igrao do kraja. Ne treba im pridavati ama bas nikakav prostor u medijima. Danas su rvaci uzeli dve medalje na EP (zlato i srebro!), a Vojvodina se plasirala u finale Kupa izazivaca u odbojci. To su vesti o kojima treba pisati.
EDIT: A do EP nikad nije bilo lakse stici. Po dve prvoplasirane idu direktno iz svake grupe, najbolja treceplasirana takodje direktno, a ostali treceplasirani idu u baraz (a od njih prolazi jos pola!). Mi cemo, po svemu sudeci, biti cetvrtoplasirani u grupi koja ima 5 timova!!!

Svetsko prvenstvo 2010 , tada smo bili reprezentacija kakva treba da bude ,a ne ovo sada ni na evropsko ne mozemo da se plasiramo.

Cuj “sada ne mozemo”. Pa mi kad smo poslednji pit bili na EP, ja mislim da ti nisi bio ni rodjen (2000.) a jos su nas tada ispratili Holandjani kuci sa 6:1. :smiley:

Taj fazon :smiley:

Prosto je neverovatno da mlada reprezentacija uvek napravi nesto. Bore se barem za prva tri mesta. A onda manje vise slicna ekipa kada budu seniori bore se da nemaju krajnji skor u minusu! Ovo je za rubriku “verovali ili ne”

nije nista neverovatno,tako mogu da misle samo sportske neznalice i oni koji se ne razumeju dovoljno u pozadinu zbivanja u nasem fudbalu u poslednjih 7-8 godina… atmosfera oko naseg fudbala je bolesna i poremecena,zna se ko je za to odgovoran (slucaj Djenova je bio neki pocetak),znaci sve se svodi na ratove izmedju Partizana i c.z.,nikoga skoro ne zanima reprezantacija,da li je neko nekada video da se za reprezentaciju navija bar 50% vatreno od onoga kako se navija na klupskim utakmicama,igraci veoma dobro znaju kakva je atmosfera kod nas i sta se sve desava i zato i igraju ovako jadno i malodusno,poenta svega je da su u poslednjih nekoliko godina sve moguce snage usmerene samo na jedan klub u Srbiji i sve se cini samo da se on spasi od bankrota,stecaja,sve se cini da se preuzme vlast u FSS-u,svi moguci clanovi iz Partizana u fudbalskom savezu se postepeno ciste,privatizacija se namerno odlaze samo zbog jednog kluba,jer njega nece niko da kupi sa 60 miliona duga,i sve dok se taj klub ne bude malo sanirao i nasao kupac za njega,do tada nece biti donet zakon o privatizaciji,jer zamislite da se taj zakon doneo,Partizan,Vojvodina i jos dosta klubova bi vec imali vlasnike i atomske timove za nase uslove,ali to ne odgovara ljudima koji su na vlasti i koji se pitaju za sve,jer njihov klub nece niko kupiti sa tolikim dugom i borili bi se za opstanak…ono za kukavela i kalimero necu ni da komentarisem,jer tako nesto pisu samo sportske neznalice i oni koji ne znaju genezu svih dogadjanja…

Da ti nije Vujosevic neki rod ? Po stilu pisanja i razmisljanja reklo bi se tako :slight_smile:

Ajde molim te, sta pricas ti? Nazivas nekoga sportskom neznalicom, a u tebi je samo gnev prema zvezdi… Vise mrzis zvezdu, nego sto volis partizan… Kao prvo, problem sa repkom nije od juce… Problem sa repkom je od raspada jugoslavije… Tada su i partizan i zvezda bili u mnogo boljoj situaciji od ove… Repka je uvek imala odlicne igrace, ali ih je sve odreda da izvinete boleo ***** za reprezentaciju… Sada i Mihajlovic i Stojkovic i Mijatovic i sva ta bagra koji su za klub davali 150 posto svojih mogucnosti a za reprezentaciju ih je bolelo uvo, oni sada prosipaju neki patriotizam, Mihajlovic glumi ludilo oko pevanja himne… Ma ajde covece… Dok je Partizan osvajao titule zadnjih godina, sve je bilo u redu i potaman, dok su se ovi durili na toleta, sada kada je zvezda prva, odma, ajmo katanac, minus… Ma bezi covece… Partizan proda 5 igraca po 5 ili vise miliona zadnjih godina, a oni sada objave da su u minusu izmedju 15 i 20 miliona… Pa kako molicu lepo? Katanac na sve klubove do privatizacije. Kako se neki klub privatizuje neka se osnuje liga i neka se igra tako… Nama su vecito drugi bili krivi za neuspehe, te sudije, te kurci, te palci… Ko je kriv sada ovom celavom prepotenku sto je izgubio posao? Do sada je uvek imao neki alibi, sudija nije svirao penal, pa smo zato izgubili bodove, nije svirao faul, nije ovo, nije ono… Ma SMEJURIJA! Cirkus od fudbala zato ga vise i ne pravim.

Dobro je ljudi nema razloga za ovakvim svadjama. Cinjenica je da igraci imaju mnogo vise volje za igranjem i fudbalom u svojim klubovima a reprezentaciju shvataju kao trening ali sta ces .

Realno mi komotno mozemo da rasformiramo fudbalski savez i ugasimo reprezrentaciju , jer zaista ne vidim svrhu potojanja naseg nacionalnog fudbalskog tima.

Mislim sad u ovom kvalifikacijama gde 24 ekipe ide na zavrsni turnir gotovo da je teze ne plasirati se nego plasirati se , prakticno sve sto treba da uradimo je da na kraju budumo u grupi ispred Jermenije i Albanije i sad stvarno ukoliko nisu u stanju da budu ispred Jermenije i Albanije samo onda stvarno…ne treba ni da igraju , neka sami sebi uvedu sankcije.

Mada mislim da nemamo za cime da zalimo , evo gledali smo i SP u Brazilu proslog leta , gledali smo i Euro 2012 i gomilu velikih takmicenja i stvarno kad pogledas druge ekipe , kakav se to fudbal igra tamo , na kom je to nivou…pa jasno je ko dan da nam nije mesto tamo.