Sport

Sve,sve nego kako ovo da vam promakne hehehehehe. Ocu censuru :stuck_out_tongue: :smiley:

Ahahahahahahahaah, kako sam se sada nasmejao… JA SAM BRE JACI OD SISTEMA! :cool:

Treba da uradimo isto sti i Englezi sa kosarkom!

koliko ja znam Vujosevic je priznat i poznat kao veoma inteligentan,hrabar i beskompromisan covek od strane svih “normalnih i malo pametnijih” ljudi… ali ja njega ne podnosim bez obzira koliko voleo Partizan,njegova defanzivna filozofija i preterana disciplina igraca me nerviraju najvise.a tek da ne pricam u vezi biranja igraca po njihovom obrazovanju i njihovoj kulturi,to me nervira vise od svega!

hahaha…ovo je veoma priblizni istini i scenariju koji ce se stvarno desiti od strane UEFA prema Rusiji :smiley:

i ovde si ispao smesan,ja ne mislim da treba da se Partizanu sviraju na silu penali ili nepostojeci,nego se to radilo suprotnoj strani bar 4-5 puta koliko se secam… jel sad razumes???

Evo jedno pitanje za tebe.
Vozis se busom i nemas kartu. Znas da apsolutno ceo bus nema kartu. Dolazi ridza, tebe izvode napolje jedinog i pisu kaznu.
Hoces vikati ali i oni nemaju kartu i upirati prstom u njih ili ces brinuti svoju brigu i traziti resenje za svoj problem. Ali ne time sto ces upirati prstom na druge?

nije istina da mrzim zvezdu,mogu da mrzim samo ljude koji upravljaju njom svih ovih godina i koji su odgovorni za sve… “celavi prepotenko” je zrtva sns uprave koja je dovedena u Partizan samo da bi ga sto vise oslabila i obezbedila titulu c.z.,znaci nije zeleo da se povinuje nijednoj odluci uprave i jedva su cekali bilo koju sitnicu da ga smene,a sve to sto je on pricao u vezi nesviranja penala i raznih drugih odluka na stetu Partizana je apsolutno tacno,iako ja nisam ni njega simpatisao zbog forsiranja pojedinih igraci koji nemaju blage veze sa fudbalom (V.Stankovic,Kojic…),nije trebao on da se smene i dovede jos gori trener od njega sad pri kraju sezone,jer on poznaje dobro psihologiju svakog igraca…ali vec sam objasnio namerno je sve to uradjeno po sns-naredbi ,

jel ovo za mene pitanje ili vise neko filozofsko pitanje-konstatacija?? ako je za mene,objasni mi poentu,pokusavam da je shvatim i nikako ne uspevam?

Znaci apsolutno svi su krivi zato sto partizan nije bio prvi… Sns pogotovo, cak ni nije toliki problem sto im vecina fudbalera nema veze sa fudbalom… Celavi prepotenko je izgubio dobijenu titulu, vidim i sada je bio na dobrom putu da uradi isto…

Momak, necu se vise sa tobom raspravljati, ti ovde svima solis pamet i vidim da si najpametniji, zato nema potrebe sada tu za nekom raspravom…

Pa poenta je da ne resavas svoj problem ako upucujes na to da je nekom drugom dobro dok tebi nije. Nece partizan biti u boljem polozaju ako kukamo kako nam nisu svirali penal. Samo to hocu da kazem.
Nisam rekao da je to pravedno. Siguran sam da je bilo situacija kada je trebalo da sude penal i za nas. Ali pored svega toga meni su otuzne te izjave tipa eto nismo dugo dobili penal.
Samo to. A to da je politika u fudbalu nije od juce. Nemoj sada da se pravimo ovde fini pa da bude kako smo mi eto nevini uvuceni u tu pricu.
U tom kolu smo od prvog dana postojanja. Igramo svi po istim pravilima(mislim na politicka pravila)
Oba kluba je napravila drzava i oduvek ih drze politicari. Nas vosjka njih panduri i to je to.

izgleda da sam ja stvarno malo glup,kad pisem sve ovo u vezi fudbala ovde na ovom forumu,gde 95% ljudi nema pojma o nasem fudbalu i svim detaljima…ne moze da se gleda na to povrsno i da se onda donose zakljucci,treba da se prati geneza svih dogadjanja unazad bar 20-30 godina i onda moze da se zakljucuje… ja sad treba da se trudim da objasnjavam nekome zasto je Partizan izgubio titulu prosle sezone gde je i slepcu jasno da je c.z.igrala bukvalno svaku namestenu utakmicu osim derbija,svi igraci protivnickih timova su im se sklanjali i pesacili po terenu,Partizan je igrao nereseno u Novom Pazaru naravno pred punim tribinama,dok c.z.konstantno igra tamo pred praznim tribinama i prosle sezone i sada u sledecu subotu isto tako,Partizan je igrao nereseno protiv Vojvodine prosle sezone na utakmici gde je Vojvodini dosudjen nepostojeci penal faulom van 16metara,negde na 18-19metara,u zadnjem minutu utakmice,ta 2 ukradena boda od strane sudije su direktno uticale na gubitak titule,a ne “celavi prepotenko”…

Vi se još svađate ovdje, a Tole, Vučić, Terzić, svinjar i co. već znaju rezultate pet kola unapred, još su ostala sitna neslaganja oko strijelaca i, u jednom slučaju, minutu postignutog gola.

Rekao bih da nisi glup ni malo! Ali bandoglav za orden i ako ne gleda stvari tvojim ocima odmah je protiv tebe i verovatno u tvojoj glavi nenormalan. Opet kazem slazem se sa tobom 90% stvari oko namestanja. Bilo je toga i pre. Pa secam se duple krune zvezde kada se igralo preko 110min posto se cekalo da zvezda da glupavi gol. Mislim da je bio Spartak iz Subotice. Kapiram ja sta ti pricas i veruj mi da znam dosta o stanju fudbala ovde i politike umesane u isti.
Zato i kazem da nije tu niko cist i da kuknjavom tog tipa se nista ne postize.
Ovde mogu da kukaju neki drugi klubovi. Ali Zvezda i Partizan NE!!!

Hleba i igara!

Ko razumije shvatice.

To je ono sto ja kao sto si video pricam odavno. Sport je nista drugo do sredstva masovne kontrole. Zaglupljivanje za siroke narodne mase.
I dok pola zemlje, raspravlja oko toga kome treba da se svira penal. Druga polovina polako crkava od gladi!

Dok je nama fudbala, Stanija, i reality programa, nama je dobro. Uhvatili se za ruke i kao u Toy story 3 idemo svi zajedno u propast, al’ nam dobro, mi smo nebeski narod! :slight_smile:

Bas to. Mali off. Imam na telefonu neke aplikacije tipa Blic, B92 vesti i to. Bukvalno mi se smucilo. Nema nista sem ko je koga natako i o sportu!
Sve same budalstine koje su nama glavne vesti i uzor mladima. Sve sami glupavi fudbaleri i starlete/kurvete.
Probam ja da nadjem ima li Politika aplikaciju. Nema! Okrenem lika koji radi tamo. On mi jadan kuka kaze imaju neko el izdanje kao pretplatis se i dobijas u PDF-u. Kuka kako mu ne daju da pokrene aplikaciju. Posto firmu vode dinosaurusi! Tacno mi je muka od tih tabloida. Tacno bih platio i pretplatu bez ikakvih problema za politiku!
Izvinte za off. Ima sport i u politici.

Ovde se piše o svemu samo ne o sportu. Zatvorena tema za sad, otvoriću je kasnije ponovo, a ko nastavi o politici i partizanu/zvezdi dobija ban.
Toliko.

Kradja veka u reziji spanskih trolova, again :nono: Premotajte na 7:17 minuta, tj 3:26 do kraja utakmice, vreme stoji!

Nema u Evroligi, tj. u svim ULEB-ovim takmicenjima ni “s” od sporta. Cela ta Evroliga je spanska izmisljotina, uostalom sediste im je u Barseloni. Najbolje da odmah finale bude Barselona - Real Madrid, pa nek igraju seriju do 10 pobeda tokom cele sezone. Ne znam da li recimo znas za detalj da se u Evrokupu, kada se kroje grupe na pocetku sezone, timovi iz Istocne Evrope su u jednom sesiru, a timovi iz Zapadne Evrope su u drugom sesiru. Zato imas situaciju da u jednoj grupi bude po nekoliko timova iz Rusije od kojih se ne zna koji je jaci, a na drugoj strani imas pola francuske, nemacke, belgijske lige, gde su timovi u rangu Crnokose i Borca iz Cacka. I onda pola onih jakih Rusa ispadne. Najgore u celoj prici je sto FIBA Evropa to ne ume da iskoristi jer su jedna organizacija dinosaurusa. Videcemo sta ce se izroditi iz ovog aktuelnog konflikta izmedju ULEB i FIBA. A zbog ovoga gore bi utakmica morala da se ponisti, ono je materijalna povreda pravila, a ne neka sudijska procena koja se moze protumaciti na ovaj ili onaj nacin.