Sport

Pa ne moraju primiti bas 6 golova na jednoj utakmici, ili zaigrati odbojku ili tako nesto…
Da se razumemo, ovo jeste uspeh za njih, ali nisu ni drva pa da tamo stoje dok ih buse. Neka kidaju.

Nek pobede ove kvazi Alba mislim Svajcarce, ostale mogu da izgube.
Posto je njihovo dizanje pompe za utakmicu, i sva ta sovinisticka sranja, stvarno jadno.

Nedao bog da nasi igraci imaju tako neke izjave, odmah bi leteli sa prvenstva.

2 Likes

Ja nikada necu zameriti, samo igrajte fudbal. Ako rezultat dodje dodje, moraju da shvate da je dres Srbije privilegija jedna velika (kolika god da je budalastina).
Ali jedni Meksikanci su igrali prijateljsku sa Skotima 32 udarca na gol. ALO 32. Strast i zaludjenost za fudbalom i zemljom.

Ovde nazalost druga slika, klubovi se stavljaju ispred reprezentacije i ispiraju mozgovi klincima od malih nogu.

1 Like

Lova, menadzeri, kriminal…

Osvajamo

6 Likes

Krstajić pogodio sa Nikolom Milenkovićem.

Slazem se i ja, samo da pobedimo bivsu “Svetu Rimsku provinciju” CH, to mi je jedina zelja za ovo SP sto se tice nase banana-autokratije-drzave.

1 Like

Jeste, to bi nam bilo dosta. Sve preko je bonus

3 Likes

KD je ispao teska zmija i ljiga, ali je uzeo nesto vise od 60 miliona za 2 godine.
Kazins, oduvek antipatican zbog gestikulacije (meni), prelazi u GSW za 5,3 miliona?!
Ne da je ispao ljigavac, nego… Gadim se na igrace koji nemaju borbenog zara. Ovo je iskljucivo presao da bi uzeo prsten. Za 5 miliona, ovakav igrac?!
NBA tek sada nece biti zanimljiv. Ne znam ko moze ovakvoj ekipi da parira (Kari, Tomson, Djurent, Grin, Kazins)… Ajme :frowning:

Lejkersi :smiley:

Voleo bih vise nego ista, ali cisto sumnjam. Moraju se zestoko pojacati da bi parirali ovima.
Kavaji je nedovoljan, potreban im je centar poput Dejvisa i jos neki dobar igrac.
GSW je sada nezaustavljiv…

Možda i nisi daleko od istine. I Rondo je potpisao za Lejkerse.

Potpis Cousinsa nije neko iznenadjenje, ako gledamo poslovnu stranu transakcije.
Dakle, jedina ekipa koja je imala novca u salary capu, a da je trazila centra bio je Dallas koji je potpisao DeAndre Jordana prije dva dana, tako da je trziste za centre bilo nepostojece, bar sto se tice vecih para. LA ima pristora u salary capu, ali oni se nadaju da ce potpisati Leonarda, naravno putem trade-a.
Nadalje, Boogie se vraca poslije najteze povrede u kosarci, I ocekivano je bilo da potpise 1+1 ugovor sa team/player opcijom poslije prve godine, te bi ugovor potpisao u zavisnosti od toga kako izgleda poslije povrede.
Treci razlog ovakvog ugovora je sto dosta timova sledece sezone ima prostora u salary capu zato sto isticu losi ugovori koji su potpisivani prilikom prvog skoka salary capa, tako da je Boogie isao logikom da ce se u svakom slucaju ove sezone igrati za male pare, a zasto onda ne bi igrao za Warriorse.
GSW vec godinama kuburi sa centrima, I svaki put kada su ispadali u play off-u bilo je zbog centara (Bogut prije svih). Ovo je I za njih dobar potez, tako da su obe strane zadovoljne.
Briga za obe strane ostaje sto je Boogie u prvoj sezoni u kojoj je igrao u ekipi koja forsira jaci tempo dozivio tesku povredu, I pitanje je koliko ce moci da prati run’n’gun kosarku GSW kada odluce da je igraju.

Ono sto je mnogo bitnije u ovoj prici je sto New Orleans ispada prakticno nesposoban, I tesko je da ce Anthony Davis da ostane u takvoj organizaciji. Sto znaci da sledece sezone krece borba za trenutno najbitnijeg igraca u NBA, Anthony Davis-a. Kazem najbitniji, posto kada ode LBJ, od Davis-a se ocekuje da postane novi kralj lige.
Do sada nije pokazao sve ono sto moze zbog slabe ekipe I vodjstva kluba, ali ako predje u sposobnu organizaciju kao npr. LA, SAS, Houston… drz’ gace NBA.

5 Likes

Košarkaš Tejlor Hanikat je ubijen u policijskom obracu sa specijalcima u americi nakon sto je pucao na njih… Strasno

I meni se gade gsw, na koga mislis pod tim drugi?

A da, ja sam prilicno neutralan sto se njih tice, svakako navija se za Denver :slightly_smiling_face:

1 Like

Zvanicno

6 Likes

120 miliona za igraca sa 30+ godina… Straota

Realno nece to ni osjetiti jer ce duplo vise zaraditi na dresovima, marketingu itd itd…

4 Likes