au jebo te sad vidim da sam pogrijesio temu od hajpa…
Ronaldo nije bio na promociji novog dresa pa naravno da su odmah kalkulacije da odlazi iz Reala…
@Exo jesi video sportski potez Greena? U Stilu Jon Jones-a… I kako ga voleti?
GSW sa ovakvom ekipom se muci sa Klivlendom, koji ima nikada goru ekipu u Plej ofu… Uz duzno postovanje prema premocnom Kingu.
Ocekivao sam da ce ovo biti bas rutinska pobeda GSWa, ali oni opet na krilima sudija, kao i protiv Hjustona…
Green je uvijek bio poznat kao provokator i nije jedini takav u NBA a inace ne zanima me kakav je covjek i sta radi gledam samo kako igra a covjek u defanzivi razvaljuje, mada raspolozenog Jamesa ne moze niko na svijetu da cuva. Usput kad je Green krenuo da aplaudira glupi Kardasijan je nasjeo na to i udario ga…
Provokator? Covek udara ljude nogom u jaja, zabija prste u oko… Dakle namerno ide da povredi igraca… Nije to provokator.
Kingari moze da se sagne po jogurt
Pa ima toga naravno ali ne radi samo on ima tu njih jos ali on je jedan od prljavijih ali sve u svemu to je NBA a ne Evropa da ima nekog velikog respecta. Moze Lebron dati 100 pts ali dzaba kad ima naduvanog JR Smitha
Koji je, pri rezultatu 107 : 107, uhvatio odbijenu loptu, i krenuo KA SVOM KOŠU!!!
J.R. Smith - the only man who can stop James!
E i da. Meni je meč obeležio JaVale McGee
Nije krenuo ka svom kosu. Covek je u nedostatku koncetracije i srece sto je uhvatio loptu pri tom rezultatu izasao i hteo da odigraju napad. Svakako amaterski potez, ali ne mozes reci da je krenuo ka svom kosu… Zvuci totalno drugacije od onoga sto je zaista bilo.
The broadcast caught James’ furious and frustrated reaction as Smith appeared to say that he thought the Cavs were leading.
Naravno, internet je ubrzo postao nemilosrdan:
U ovom klipu se moze dovoljno videti ko je GSW. Ispadam neki hejter, ali jesam hejter ljudi koji nisu fer plej u sportu. Pa cak i taj Livingston kog sam i branio, ispao je papcic mali. Kari se ljuti sto ga Kingara ulepio… Svaka cast Klivlendu. Odlicno su igrali, a sturcni stab Klivlenda je vrhunski postavio ovu utakmicu i nametnuo svoj tempo. Igrali su sporiju kosarku, stalno kreirali mis-mec za Lebrona i lavovski se borili u Oaklendu. Steta sto Hil nije pogodio drugo bacanje, bar ne bi bila ova zajebancija sa Smithom, koji je uhvatio ofanzivni posle bacanja… Bila je odlicna utakmica.
Steta sto su sudije sve to malo upropastili ovakvim stvarima. Durent je mnogo zasticeniji kod sudija…
Naravno, faul nije sviran, a iz ovoga su isli poeni za GSW.
Kakva steta za Cleveland. Strasno.
Kad sam video da su ih dobili posle produzetaka, pa onda nesrecnog Smitha sta uradi i Hilla koji je promasio slobodno na kraju, ne znam stvarno…
Fascinatno mi je da Cleveland zamalo da brejkne odmah prvu, dok prosle godine nisu imali nikakve sanse u Oracle Areni sa Irvingom.
Pitao sam vec jednom za dresove. Onaj kontakt sto ste mi dali ne moze ni u skorije vreme da obezbedi dresove. Da li znate jos nekoga da valja to?
Durantula rastura stocare iz Ohaja, 3-0! Hocemo ponizavanje sa NULOM!
Nije decko ni punoletan, evo glave
Najgori dresovi u istoriji FSS, ne bi ih uzeo da meni neko plati da ih nosim. Ni za igrace u ovim dresovima necu navijati, nadam se najvecoj katastrofi u istoriji medjunarodnih takmicenja, pa neka i dalje spisak igraca i sastav tima sastavlja “neko odozgo”, a ne iskljucivo fudbalska struka. Za Argentinu cu navijati samo zbog najveceg svih vremena Messija, da konacno uzme ovo pre penzije.
Koliko imas godina? Od kada je sveta I veka ovde se sastavljaju timovi “odozgo”
Zato smo uvek I bili samo nabedjena reprezentacija koja nikada nista nije napravila.
Kada ljudi skapiraju da je za nas uspeh sto se I plasiramo bice super.
A dresove ne kupujem sebi vec neki poklon itd…
Ne lozim se na te gluposti.
A inace ne navija se za dres ni igrace vec za zemlju ili klub. Ma ko tu bio!
Samo da se ne obrukaju, posto umeju to…
Kako da se obrukaju? Plasirali su se. To je to
Sve preko je bonus!