Sport

@jahalang0112 Hvala sto si objasnio momcima. Ne mogu da shvate ono sto procitaju.
Naravno, tih “izdajnika” je oduvek bilo i oduvek ce ih biti, ali ih ja i vecina koja ceni moralne vrednosti nece nikada moci voleti.

Ponovicu po 10 put da su oni svi vrhunski sportisti, da Exo ne bi opet pomislio da ja osporavam njihovo sportsko umece. Durenta ne bi GSW ni uzeo da nije bio vec u OKC brutalan. Ali ako @Dexter995 nisi znao, on da je ostao u OKC zaradio bi vise za 4 godine nego u bilo kom drugom klubu. Tako da ga ni pare ne mogu uprati sto je takva sisica od coveka…

Moze se pljuvati po GSW, ali oni su sebi stvorili situaciju da mogu da priuste igraca kao sto je Kevin Durrent, jer su ostale sami napravili i draftovali (citaj Splash Brothersi) . Da l ih neko voli ili ne, to je stvar ukusa.
Voleo bih da Cleveland osvoji, ali kao sto Vukan rece, sanse za to su u promilima. Na 7 utakmica dobiti GSW sa ovakvim Clevelandom gde James bukvalno sam igra je ravno svetskom cudu. Moraju svi da se ukljuce i daju ogroman doprinos ako misle postati sampioni, ili da James ode u neki SuperBeastMode i da svaku po 60+ poena, sto je naravno nemoguce :smiley:

Ma niko nije rekao da nisu stvorili tim. Svaka njima cast. Najbolji su vec par godina (pa cak i one kada je uzeo Klivlend).
Stavio bih kucu da uzima GSW u 5 utakmica… Rekao bih i 4, ali eto verovatno ce se jedno utakmicu Klivlend raspucati dok ce ovi igrati sa pola gasa.
Voleo bih da gresim, ali cisto sumnjam :frowning:

Kad smo vec kod ove teme… Koji je vama omiljeni aktivni igrac u NBAu (ne racunajte nase)? Omiljeni po svemu… Ne samo igrackim sposobnostima…

Gde kupiti dresove nase reprezentacije. Treba nekim strancima da poklonim.

Mala srpska prodavnica.

1 Like

ili neki zvanicni ( online ) shop fudbalskog saveza srbije

ako ga imaju :smiley:

Ima, tamo je dres 8500din rekao bih da je mnogo

previse. ako se obrukamo na sp , bice 3000 :smiley:

U MSP je 8.450. :smiley:

https://www.aliexpressjoe.com/c/serbia_0764 Pogledaj ovde, naravno ako mozes sacekati da ti stigne ako ne zuris.

1 Like

Cimaj ga slobodno, odličan je

1 Like

Hvala, treba mi pre pocetka prvenstva pa saljem preko.

Ovaj ima odmah, 2900 su ja mislim bez imena, za 3100 ili 3200 može bilo koji broj i ime

2 Likes

Zidan nije vise trener Reala a pominje se i da Ronaldo odlazi. :face_with_raised_eyebrow:

Kakvi slepci ovi iz uprave, garant su nesto oni sjebali.
Spekulise se, da ce Wenger sesti na klupu Reala.

ja procitao da je Djidji potpisao dvogodisnji ugovor vredan 16 miliona za PSG. Takodje i da se Ronaldov agent nalazi isto u Parizu.

A to da Ronaldo odlazi vise je nego sigurno jer je Real predstavio nove drese(o)ve a Ronaldovog nema.

Bice jos promena u Realu, to je sigurno.
Jos ranije Perez je najavio rekonstrukciju ili mini rekonstrukciju tima. Oni od 2014 nista ozbiljno pazarili nisu.

Jedino pitanje je da l im je osvajanje LS promenilo plan.

Ronaldo odlazi, Modric je u godinama, Bale na izlaznim vratima koga god da dovedu nece biti ista ekipa ne vjerujem da ce osvojiti sta sledecih godina ako se obistine ove price za odlaske. Uostalom nisu napravili igraca sto godina pa da se nadaju nekom novom Ronaldu…

Napravili su Asensia.

Marco Asensio je ponikao u Mallorci i tamo je poceo svoju karijeru.

1 Like