Meni lepši Fjorentinin, ovaj svakako bolji
Vlahović je jednom rekao da je dva dresa koja najviše voli već obukao, Partizanov i Reprezantacije a sve ostalo je posao.
Na stranu kombinacija boja, radije bih ga video u nekom PL dresu, bas mi se nesto ne uklapa, ne znam zasto. Ne secam se poslednjeg visokog igraca koji je blistao u Juventusu. Svi su bili solidni, ovako iz glave, Iguain, Mandzukic, Ronaldo… ali, nekako, niko se nije bas proslavio u toj ulozi centarfora.
Ma da lud je da ode u raspali Arsenal pored Juventusa jednog od najvecih klubova u Evropi.
Velikan plus borba za trofeje umesto igranje za plasticne klubove ili raspale velikane gde trofej ne bi nikada video, bukvalno je takav bio izbor.
Kakav trofej? Kada im je LS upitna. Ako ne naprave tim ni sa njim nece biti sampioni. Odbrana im ima 300 godina.
Bice oni sampioni vec sledece godine nazalost
Ako se ne pojacaju, tesko. Titule ne donose napadaci vec odbrane. A sa ovim duom koji je Isusu duzan 50 dinara tesko da je to izvodljivo.
Pricas o Kijelini-Bonuci?
U stvari… bataljujem… fudbal me više no interesa.
Upravo. Jos Bonuci moze da igra najvisi nivo uz nekog brzeg i agilnijeg partnera. Ali Kijelini je pregazen, covek 37 godina, puz. On sa ovoliko godina eventualno neki 5-3-2 gde ce biti neka vrsta dubokog libera ali onda ofsajd zamka otpada kao opcija jer nema brzinu da se izvuce na vreme. Sve u svemu nije on vise za Juve tj tim koji ima sampionske ambicije. De Light nije opravdao ocekivanja, sto je ocekivano i sada su u mat poziciji pa biraju izmedju dva zla.
Juve kad je ispustio marotu čarobnjaka od tad nema titule
Istina. Juve je u tom periodu od 2010-18 pravio fantasticne poslove ali od kako je presao u Inter ovi ne mogu da ubodu pojacanje. Nadamo se da ce Vlahovic biti drugacija prica.
Mada i Milan ima dobru ekipu.Biće seria a kao nekad
Nece biti nikad kao nekad, nazalost
Onakva kao na pocetku milenijuma nece biti, nazalost. Ipak je Premier liga najveca finansijska masinerija kojoj ne moze niko da parira i sve dok je tako nece ih niko skinuti sa trona. Pa i sama Seria A je tada bila finansijski najjaca liga, transferi od 30-40-50 miliona pre 20 godina. Buffon je npr do pre par godina bio najskuplje placeni golman. Crespo je takodje placen 50 miliona. Tako da i ta zlatna vremena kalca su iskljucivo zbog novca.
Uf, ovo se dalje komplikuje covece. Ima li kraja?
B92: Novak Đoković i korona virus: Zašto je sporan tajming kovid testa srpskog tenisera Novak Đoković i korona virus: Zašto je sporan tajming kovid testa srpskog tenisera - B92
Očigledno ispunjavaju želje trenera, što je dobro u slučaju da je trener dobar.
Inter zaista ima sreće sa trenerima, prethodno elitni stručnjak Antonio Konte, koji im je doneo Skudeto, a sada Simone Inzagi, gotovo idealna zamena za Kontea nakon njegove šokantne odluke da napusti Inter nakon osvojenog Skudeta.
Prati li malo ko Africki Kup Nacija ?
Zasad dosta iznenadjenja ima, Gana je ispala jos u grupnoj fazi i to u ne nesto jakoj grupi, Nigerija i Obala Slonovace ispali vec u 1/8 finala, takodje i Mali je ispao od Ekvatorijalne Gvineje, Alzir takodje ispao vec u grupnoj fazi.
Po meni Senegal i dalje glavni favorit , mislim da trenutno i vec par godina unazad imaju najjaci tim u Africi, takodje i domacina i sasvim dobri Kamerun isto ne treba otpisivati, a i neko od ovih neugodnih Arapa uvek moze da pomrsi racune (kao recimo Egypat ili Maroko, pa eto i Tunis je eliminisam jednu Nigeriju koja je uvek bila pojam u africkom fudbalu, mada realno vec dugo vremena nije vise igrace koji su klasa kao nekad kao sto su bili Dzej Dzej Okoca, Finidi, Babajaro, Babangida, pokojni Rasid Jekini, Nvakvo Kanu, Oliseh i ostali , ono nemaju vise ni blizu igrace tog ranga).
Nego ljudi jel video neko startne postave za predtojeci Ol’Star u Klivlendu sledeceg meseca ?
Sto se tice Istoka tu su :
Trae Jang
Demar DeRozen
Kevin Durent
Janis Antetokumpo
Dzoel Embid
Sto se tice Istoka tu stvarno nemam primedbu, po meni skroz posteno i realno.
A sto se tice Zapada igrace :
Stef Kari
Dza Morent
Endru Vigins
Lebron Dzejms
Nikola Jokic
Mislim da je zaista prava misterija kako je Endru Vigins upao na Ol’Star i tomedju startere , ok ima dobru sezonu, Golden Stejt dobro igra i sve to stoji ali mi je zaista nejasno kako je on sa prosekom od 18 poena, 4 skoka i 2 asistencije je mogao da bude ispred Luke Doncica koji ima skoro tripl-dable u proseku 25+9+9 i igra za ekipu koja ce sigurno igrati plej of i recimo ispred jednog Devina Bukera koji je najbolji igrac najbolje ekipe u ligi i koji isto ima prosek od 25 poena, 5,6 skokova i 4,5 asistencije.
Zaista prava misterija, cak i da je cela Kanada glasala za njega, mislim opet Kanada ima relativno malu populaciju u odnosu na teritoriju, doduse malo im se uvecala populacija poslednjih godina (pre svega zbog migranata koji tamo dolaze iz bukvalno svih strana sveta) i sada ih ima nesto preko 35 miliona ali to opet nije sad ne znam Kina kojih ima milijardu ipo gde su onda svi glasali za Jao Minga.
Inace propratio malo veceras Atlantu.
Dobise Boston sa 16 razlike na kraju, Bogdan Bogdanovic opet zapazen , definitivno podize formu i hvata ritam, veceras 19 poena uz 3 skoka i 3 asistencije (7/14 sut iz igre, 3/7 za 3 poena) za 28 minuta.
Po meni Bogdan je nas najbolji bek suter od Predraga Danilovica pa na ovamo i po meni definitivno je kadar da bude tu negde na 20-ak poena po utakmici, nadajmo se da je prevazisao te povrede i da ce sad uhvatiti malo neki kontinuitet.
Inace veoma je i dobar atleta i ima vise nego solidnu tehniku i mislim da bi trebalo malo vise da napada kos i da malo agresivnije igra ka kosu.
Jokic novi tripl-dable 29+13+10 (11/19 sut iz igre) , Jokara polako ali sigurno ide ka odbrani MVP titule.