Nije droga nego sam dremnuo veceras (a i danas kasno ustao) pa mi se nesto ne spava.
Nego kad sam vec pomenuo Winston YUBA ligu seca li se ko tih nekoliko legendarnih ekipa tipa : KK Borovica, KK Iva Zorka Sabac ili recimo KK Beobanka za koju je igrao i Zoki Stevanovic.
Inace ja se secam tamo negde kraje 90-ih i pocetkom 2000-ih smo imali onako sasvim solidnu ligu tu je bio Partizan, Crvena Zvezda (koja doduse tad nije bila u prvom planu), FMP je tad bio isto bas jak , pa Buducnost je isto bila bas jaka, jedno vreme cak i dominantna, pa Hemofarm je isto bio jak i bilo je jos nekoliko tako interesantnih ekipa koje su znale da iznenade, realno nama ova regionalna Jadranska ili ABA liga uopste nije trebala, realno mogli smo da imamo negde drugu, trecu najjacu ligu u Evropi i bez te ABA lige.
Juventus je ponudio 100m€ za transfer Vlahovića:
- 65m€ Fiorentini,
- 35m€ Vlahoviću (7m€ godišnje za ugovor na pet godina)
Izgleda da je gotovo, Vlahović je i definitivno izabrao Juventus.
Paulo Dybala, Federico Chiesa, Álvaro Morata, Moise Kean, Federico Bernardeschi, Dejan Kulusevski, Dušan Vlahović… Veliki je tu ofanzivni potencijal.
Videćemo kako će da ispadne, Juventus ne blista ove sezone, ali u perspektivi bi to mogao da bude elitni tim sa Vlahovićem na čelu.
Ma to je gospodin, to je život. A ne ko mi što moramo da ustajemo u 6 ujuru na -16c
Aj tebe da vidim da igras basket na -16 uvece na zaledjenom kosu
Pola covek, pola “ono”
Mislim da bi mi trebalo “ono”, što kaže von_Broncos. Kapiram na šta misli Da ja na tom minusu idem da igram basket, pa brate…
Nadal izgleda nezaustavljivo na AO. Izgleda da će on na 21GS uskoro, a potencijalno odmakne i na 22 na RG.
Da se Nele ovako rastezao sa pauzama bukvalno bi ga razapeli.
Kako mislis nezaustavljiv? Jedva je uzeo danas, uz kojekakve fore, zbog kojih je Tsitsipas bio razapet po drustvenim mrezama…
Smradovi, šta drugo…
B92: Gde je Mister Đi?
http://www.b92.net/sport/australianopen2022/kecman-o-melburnu.php?nav_id=2095822
Trenutno Nadal uništava Beretinija.
@von_Brcoos Kažem ja da je nezaustavljiv. Jednostavno lik nema šanse da prokocka ovakav slam, ko zna kad će ponovo biti lakši žreb.
Ostaće gorak ukus, svih onih debilnih gluposti, od dva RG izgubljena od Vavrinke, diskvalifikacije sa US Opena i ovog sad skandala na AO. Ako Nadal uzme i RG priča o slamovima je bojim se završena.
Koliko mu lepše ovaj dres stoji