Juventus saopštio zvanične detalje transfera Dušana Vlahovića:
70m€ garantovano Fiorentini, u 3 rate
10m€ potencijalni bonusi Fiorentini
11,6m€ ide menadžerima plus dodatni detalji
Vlahović će imati platu 7m€ neto po sezoni, do juna 2026.
Juventus saopštio zvanične detalje transfera Dušana Vlahovića:
70m€ garantovano Fiorentini, u 3 rate
10m€ potencijalni bonusi Fiorentini
11,6m€ ide menadžerima plus dodatni detalji
Vlahović će imati platu 7m€ neto po sezoni, do juna 2026.
Nego ljudi ajde malo da se zabavimo kladionicom, sta mislite ko ce biti rezerve za Ol’Star ?
Moja procena , Zapad :
Mislim da oko Luke Doncica i Devina Bukera ne bi smelo i ne bi trebalo da bude dileme, Donovan Micel , onda vrlo moguce opet Kris Pol , mislim da bi KA Touns trebalo da je izvestan, a vrlo je moguce jos jos jedan centar upasti verovatno Rudi Gober ili Jonas Valancijunas (koji ima zaista odlicnu sezonu u Nju Orleansu, jedino bi problem mogao da bu bude sto Nju Orleans ne stoji bas najbolje), Jusuf Nurkic isto igra jako dobro ove sezone, pogotovo u poslednje vreme, takodje i Dejm Lilard bi trebao , mada mislim da bi on mogao cak i da izvisi za Ol’Star ove godine, jer em Portland bas ne stoji sjajno em i on bas nesto ne igra tako sjajno ove sezone, ono i dalje je tu prosek od 24 poena po utakmici ali nekako stoce se utisak da se cesto dosta muci sa sutom , pogotovo za 3.
Inace po meni kao malo iznenadjenje mogao bi da upadne Glidzis-Aleksander koji igra stvarno sjajno u Oklahomi (iako Oklahoma bas lose stoji), vrlo moguce Entoni Edvards, kao i recimo Dilon Bruks ili Dazemond Bejn in Memfisa, mozda Bojan Bogdanovic napokon dobije priliku koju zasluzuje ali nesto sumnjam, mozda i Dezuante Marej iz San Antonija ali isto cisto sumnjam.
Ali eto posto moze 7 igraca neka bude :
Luka Doncic, Devin Buker, Kris Pol, Donovan Micel, KA Tauns, Rudi Gober/Jonas Valancijunas (znaci neko od njih dvojice) i Dejm Lilard/Entoni Edvards.
Sto se tice Istoka :
Mislim da bi trebalo da su sigurni : Dzimi Batler (mada bi isto mogao i Tajler Hiro da upadne) , Dzejson Tejtum (a vrlo lako bi mogao i njegov saigrac Dzejlen Braun mogao opet na Ol’Star ali ipak mislim da je Tejtum u prednosti iako su im brojke odprilike tu negde) , Fred Van Flit (Paskal Siakam isto nije nerealna opcija) , Darijus Gerland iz Klivlenda (Klivlend najprijatnije iznenadjenje na Istoku ove sezone i mislim da svakako Klivlend zasluzuje da ima svog predstavnika na Ol’Staru ove godine) , Dzejms Harden bi trebalo da je siguran, Lamelo Bol mislim isto, Bredli Bil, Kris Midlton , Zek Levin isto nije nerealno, a sto se tice visokih igraca nekako Domantas Sabonis/ Vucevic/Adebajo su mi najblizi (ali nekako Sabonis malo prednjaci) , eventualno mozda i Dzeret Alen iz Klivlenda ali cisto sumnjam.
A kada bi izabrao 7 igraca ajde neka bude : Dzimi Batler, Dzejms Harden, Lamelo Bol, Darijus Gerland/Bredli Bil/Fred Van Flit (iskreno mislim da nece bitimesta za svu trojicu, u najboljem slucaju bice mesta samo za dvojicu od njih trojice) i Domantas Sabonis (ali ono s obzirom da ima malo previse bekova moguce je da ce recimo Paskal Siakam ili Vucevic/Adebajo upasti umesto nekog od bekova).
Ono kao i uvek neko ko zasluzuje ce definitivno morati da izvisi, eto pa ajde kad odaberu rezerve videcemo koliko sam pogodio.
Inace pomeni mislim da bi trebalo povecati broj Ol’Star ucesnika sa 12 na 15 po ekipi, mislim da bi 15 bilo adekvatno (znaci po 3 petorke) jer ono to je ipak samo revijalnog karaktera a opet uvek i svake godine neki igraci koji zasluzuju da se nadju tamo nepravedno ostanu kratkih rukava i izvise na kraju.
Takodje malo je i nezahvalno odabrati Ol’Star ekipu jer u skoro svim ekipama uglavnom su bekovi glavni igraci i glavne zvezde u svojim timovima i ono sad ne bi bilo bas previse posteno da recimo igra Rudi Gober a ne igra Donovan Micel ili recimo Bojan Bogdanovic ili da sad ne ne znam iz Cikaga igra Nikola Vucevic a da ne igra DeRozen ili Zek Levin ali opet ne mozes da pravis selekciju samo od bekova i niskih igraca i mora da bude koliko-toliko neke raznovrsnosti i nekog balansa u ekipi pa cak i za Ol’Star selekciju.
Nego seca li se ko ovog legendarnog momenta kada je Ajverson kao ruki poslao Dzordana po burek svojim “ankle breaker-om” ?
Zasto nije Zaza Pachulia igrao na All Staru kad su onda nekada navijaci glasali za njega? Cini mi se da je imao mozda i najvise glasova ili je bio u samom vrhu. Ako igra sad Wigins, trebao je i tada Zaza. Bas je glupo sto cemo u startnoj petorci videti njega…
Biće zanimljiva sezona
Nisam baš siguran oko favorita, verovatno Hamilton, Verstapen, Alonso, Vetel.
Jel sigurno Hamilton vozi?Nije se još izjasnio a i merc planira tužbu protiv njega
Muceni Haas
Šta im fali osim discipline Šumahera,napravio im je 10ine mil štete
Da nemaju ovog debila Mazepina i malo jaci bolid ono cudo nije za F1
Bar nije slupao bolid par puta ko mali majklov
Cekaj, pored Sonija, iPhone, AC Milana, sad ne volis ni porodicu Sumaher ?
Pa polako, realno s onim bolidom niko nista ne bi pokazao. Da se ne lazemo, ocajan je. Nego ajde da vidimo sada i Botasa u Alfi. Lako je biti brz u Mercedesu.
Misliš da je lako biti privezak Hamiltonu.
Isti agregat je bio u alfi pa su Kimi i đovanci uzimali bodove a šumi mali nije
Baš je neizvesno, videćemo, šef Vilijamsa nije nešto potresen oko toga šta će Hamilton da odluči.
Najjaci ste mi kad postavite ove linkove na nemackom jeziku. Ovde na forumu 3 coveka zna nemacki jer zive u Nemackoj
I habe Deutsche in der Schule gelernt.