Sport

Kad je Murinjo tata.

Svaka mu cast za ovo :slight_smile:

Snooker
Ispratio sam sve večernje partije (manje - više), i kompletno finale. Zaista fenomenalno prvenstvo. Stuart Binghman, posle 20 godina u tom sportu, konačno svetski prvak!
Evo i zadnjeg frame-a:

Sta se povlaci Juve, gazi bre to do kraja.

Uplasili se. Zatvorili utakmicu,realno sada teško moze juve proći.

Edit: moja karma,sve suprotno mom misljenju :slight_smile: Svaka čast za Juve.

Sent from my iPad using Tapatalk

Dobar mec. Odlican Juve veceras. Steta, velika steta za primljeni gol, ali veca zal je za promasenih par sansi na kraju, a pre svega Ljorente. Resavaj to. Upravo ta sansa moze da bude ljucna u ovom dvomecu.
Kijelini ludak :smiley:

@ ninja
Koliko je meni dobro da ih gledam. Uvek sam se divio. Gledao sam jednom neke emisije gde sam slusao koliko je cela igra matematika. Svaki potez mozes da izracunas bla bla…
Jesi slusao kako je kretao O’Sullivan?
Pa oni fazoni kada su ga prozivali za stapove na pocetku karijere a on majstor ode i kupi neke najjeftinije koji se kupuju za buvare i odere turnir!

Ok, sad sam siguran da je FIBA pukla posvim šavovima… Koji smehotres od organizacije.

Sent from my Nokia 3310 using Golub Pismonoša

Aahahahaahhaha, odma sam upalio B92 da vidim o cemu se radi. :smiley: Ja ne mogu da verujem. :smiley:

Dokaz da i FIBI uopste nije stalo do razvoja kosarke nego samo gledaju pare, kao i ULEB. Koja je poenta onda onih predloga za novu regionalnu Premijer ligu ako ni ta, ni srpska liga nema prohodnost?

Nema nista od te price, garantujem.

Au kakav gol Messija, u blizi ugao Nojera. Svaka mu cast, igra kao zmaj. Inace, ne volim Guardiolu i uvek navijam protiv njega, iako cenim Bajern. :stuck_out_tongue:

Edit:

Ajuuuuuuu, majko mila! Ovaj drugi gol je cista magija!

Evo ga opet. Doktor.

Boateng pao kao drvo. A Nojer pricao sve i svasta pre tekme, sta li ce reci nakon svega ovoga… mozda “No comment”. :slight_smile:

Inercija, gravitacija, Messi. Mat.

Sent from my Nokia 3310 using Golub Pismonoša

Juve - Barsa finale.
Epik!

Napunise ih kao volove. Bajern nije sutnuo u okvir gola.

Barsa ozbiljan kandidat :slight_smile:

Za one koji nisu videli drugi gol, da se ne cimaju. :wink:

[video]http://gfycat.com/WelllitMadeupGreyhounddog[/video]

Koji smo mi srecnici sto imamo cast da gledamo ovakvog genija :slight_smile:

Bayern tradicionalno los u poslednjim minutima polufilnala. :smiley: